اشرف اسماعیل از یوبی‌سافت اخراج شد

WonderMahdi

کاربر سایت
اشرف اسماعیل، یکی از کارگردانان بازی Assassin's Creed Valhalla، رسما توسط یوبی‌سافت اخراج شده است.

بازی Assassin's Creed Valhalla

یوبی‌سافت رسما تایید کرده است که اشرف اسماعیل را اخراج کرده است. در ماه جون، اسماعیل بعد از مطرح‌شدن ادعاهای مربوط به سوء رفتار و خیانت از جایگاه خود به عنوان کارگردان ایده‌پرداز بازی Assassin's Creed Valhalla کنار کشید تا بتواند مشکلات خانوادگی خود را حل کند. حالا یوبی‌سافت با انتشار بیانیه‌ای در میان کارمندان خود از اخراج اشرف اسماعیل خبر داده است. در بخشی از این نامه آمده است که:

به دنبال تحقیقات یک موسسه خارجی، تصمیم به قطع همکاری اشرف با یوبی‌سافت گرفته شد. ما نمیتوانیم اطلاعات بیشتری درباره این تحقیقات محرمانه ارائه دهیم.
به تازگی بسیاری از کارمندان یوبی‌سافت درباره آزار و اذیت‌های تحمیل‌شده به آن‌ها توسط اعضای ارشد این شرکت صحبت کرده‌اند که به اخراج چند عضو بلندمرتبه یوبی‌سافت مانند Serge Hascoet ،Maxim Beland و Tommy Francois منجر شد.

آقای Yves Guillemot، مدیرعامل شرکت یوبی‌سافت، مدتی قبل با انتشار پیامی اعلام کرد که کارهای بزرگی در جهت پیشرفت محل کار و همکاری بیشتر با کارمندان انجام خواهد شد و چند مقام ارشد جدید در این راه استخدام کرد.

بازی Assassin's Creed Valhalla پس از جداشدن کارگردان پروژه، تاخیر نخورده است و در تاریخ هفدهم نوامبر برای پلی استیشن 4، پلی استیشن 5، ایکس باکس وان، ایکس باکس سری اکس و PC عرضه خواهد شد.

Continue reading...

آخرین ویرایش:
چقدر قضاوت کردن راحته :|
چون تو رفاه بوده چون شرایطش خوب بوده امکان لغزش نداشته؟؟؟!
ادمه دیگه دیروز خبر تری سام ایلان ماسک رو میخوندم مو ب تنم سیخ شد
درست خطا و اشتباه هست اما الان داریم میبینیم به سختی هم داره تاوانشو میده!
حماقت که بکنی بایدم منتظر تاوان پس دادنم باشی
خیلی از ماها اگه جای اشرف اسماعیل بودیم بهتر از اون رفتار نمیکردیم
راحت قضاوت نکنیدش با شرایط خودمون ببینیم خودمون ادم بهتری هستیم یا نه ! اگه نیستیم یه فکری به حال داغون خودمون بکنیم....
اولیش خودم.
مسائله قضاوت نیست ماهم اکثرا قصد قضاوت نداشتیم(البته بعضیا)فقط بحث سره مقایسه موقعیت هاست طرف تو جهان دهم با بدترین شرایط داره زندگی میکنه نه تامین شغلی داره نه تامین جانی داره نه تامین آینده و و و داره مثل آدم و انسان زندگی میکنه. ولی طرف تو ناز و نعمت بهترین آینده بهترین شغل بهترین کشور دنیا که هی چیز اون با کشورهای جهان سوم قابل مقایسه نیست ولی گند میزنه به همه چی...!! از تجاوز به کودکان بگیر تا تیر اندازی تو مدارس و کلیسا و چی و چی.ولی خوب انسان کلا خطا کاره همه آدمها این هستن.
ما میگیم مثلا تو دیگه دردت چی آخه ..!! حرف ما اینه.

مسائله قضاوت نیست ماهم اکثرا قصد قضاوت نداشتیم(البته بعضیا)فقط بحث سره مقایسه موقعیت هاست طرف تو جهان دهم با بدترین شرایط داره زندگی میکنه نه تامین شغلی داره نه تامین جانی داره نه تامین آینده و و و داره مثل آدم و انسان زندگی میکنه. ولی طرف تو ناز و نعمت بهترین آینده بهترین شغل بهترین کشور دنیا که هی چیز اون با کشورهای جهان سوم قابل مقایسه نیست ولی گند میزنه به همه چی...!! از تجاوز به کودکان بگیر تا تیر اندازی تو مدارس و کلیسا و چی و چی.ولی خوب انسان کلا خطا کاره همه آدمها این هستن.
ما میگیم مثلا تو دیگه دردت چی آخه ..!! حرف ما اینه.
ادمه
به همچی عادت میکنه
اگه اون بچه ۳ ساله ای که تو مترو یاد گرفته با نشون دادن ناراحتی و گریه و بوجد اوردن احسایات دیگران و ابراز حال بد خودش و ترحم دیگران پول در بیاره و به این شرایط عادت میکنه!!! اگه بچه ای ۷ ۸ ساله عادت کرده نونشو از تو سطل اشغالای شهر بکشه بیرون پس باید راحت تر بپذیریم که اون شرایط مفرح هم عادی میشه درسته برای مایی که هر روز و هر ساعت زندگیمون پر از استرس و هیجان اما مام اگه جای اونا بودیم به شرایط امن و وضعیت همه چی اوکی عادت میکردیم

ادمه
به همچی عادت میکنه
اگه اون بچه ۳ ساله ای که تو مترو یاد گرفته با نشون دادن ناراحتی و گریه و بوجد اوردن احسایات دیگران و ابراز حال بد خودش و ترحم دیگران پول در بیاره و به این شرایط عادت میکنه!!! اگه بچه ای ۷ ۸ ساله عادت کرده نونشو از تو سطل اشغالای شهر بکشه بیرون پس باید راحت تر بپذیریم که اون شرایط مفرح هم عادی میشه درسته برای مایی که هر روز و هر ساعت زندگیمون پر از استرس و هیجان اما مام اگه جای اونا بودیم به شرایط امن و وضعیت همه چی اوکی عادت میکردیم
آفرین پس حرف من قشنگ متوجه شدی موضوع سره تربیت هست.وقتی آدمی تو جهان سوم درست تربیت بشه تو جهان اول هم روشش درسته راهش درسته.داریم آدمی رو که تو جهان اول درست تربیت نشده هرجا بره گند میزنه.

آفرین پس حرف من قشنگ متوجه شدی موضوع سره تربیت هست.وقتی آدمی تو جهان سوم درست تربیت بشه تو جهان اول هم روشش درسته راهش درسته.داریم آدمی رو که تو جهان اول درست تربیت نشده هرجا بره گند میزنه.
تربیت حتما تاثیر گذار هست و صحبت شما صحیح هست اما درصدی و مباحث روانشناسی و روان شناختی جای خودشون رو دارن
طرف تحت شرایط خاص بود و وسوسه شده و خرابکاری کرده که تمام و کمال داره تاوانشم پس میده
پیش خانواده پدری و خانواده خانومش و خانواده ای ک ممکن هدیگه از هم پاشیده شه!!!
الان همه شدیم یوسف پبامبری که تو اینستا و تلگرام داریم میبینیم تا ی خانوم پست میذاره چه افتضاح هایی به بار میاریم
در نهایت این زنگ خطریه برای هر کسی که فک میکنه زرنگ یا به هر نحوی میخاد خودشو بدون چهارچوب راضی کنه

اشرف اسماعیل Creative Director بازی بود که اول از بازی کنار گذاشته شد و الان هم اخراج شد

معنیشو میدونم برادر نگارش رو میگم.
چون عضو تحریریه هستید عرض میکنم امیدوارم بهت بر نخوره.
پس از ، از دست دادن کارگردان خود.
یا
پس از جدا شدن کارگردان خود از پروژه.
اما
نگارش شما اینجوری خوانش میشود که کارگردان دست داد (shake hand) بعد تاخیر نخورد.(بی معنی)
موفق باشید.

پیوست:این پست زدم و بعد پست شمارو دیدم. به هر حال تشکر از توجه...

• Like
Reactions: WonderMahdi
این یوبیسافت هر وقت یه کارگردان خوب گیر این سری میاد یه بهونه‌ای پیدا میکنه پرتش کنه بیرون بهرحال. اون از پاتریس اینم از این :))

واقعا موندم یه آدمی که توی اون کشور به اون خوبی زندگی میکنه و همه چی داره من جمله آزادی، چرا میره خیانت میکنه یا آزار و اذیت جنسی راه میندازه؟ واقعا چشونه؟ چه مرگشونه؟
یه آدم اونجا با ثروت و رفاه و آزادی ( البته به قول شما وگرنه من که توی اینا هم شک دارم ) امتحان میشه و یکی مثل شما با فقر و تبعیض و اسارت ( البته به نقل از خودتون ) امتحان میشه ، اونی که درشرایط اول امتحان میشه با اونی که در شرایط دوم امتحان میشه به غیر از چند مورد ساده و ظاهری در نوع امتحانشون تفاوتی در نتیجه انتخابی که میکنن نداره ، به هر دوشون اثبات میشه که رد شدن و اگه فرصتی هست باید دوباره تلاش کنن ، شما گمون میکنی اونی که در شرایط سخت اقتصادی و روانی برای رفع نیازش دروغ میگه در شرایط عادی یا شرایط خیلی خوب اقتصادی و روانی آدم راستگویی میشه ؟!
سخت در اشتباهی اگه اینجوری فکر میکنی ! همینایی که دم از عدالت اجتماعی و حقوق این و اون میزنن گذشته هاشون پر از خطا و اشتباهه و خیلی از اوقات مسبب خیلی از مشکلات فعلی جامعه و دنیا هستن ولی بسته به شرایط فعلیشون برای گذر از حوادث پیش روشون همیشه پشت یه چیزی که دهن پر کن باشه قایم میشن !
اما در نهایت خوبی و بدی هر آدمی نمایان میشه و مثل مرگ که برای همه مقدر شده این هم تقدیر همه ما هست .
هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی !

این یوبیسافت هر وقت یه کارگردان خوب گیر این سری میاد یه بهونه‌ای پیدا میکنه پرتش کنه بیرون بهرحال. اون از پاتریس اینم از این :))
البته سواستفاده از موقعیت شغلی، دروغ گفتن به کامیونیتی طرفدارهای بازی به‌قصد رابطه و خیانت به همسر نه خنده‌داره نه «هر دلیلی»

البته سواستفاده از موقعیت شغلی، دروغ گفتن به کامیونیتی طرفدارهای بازی به‌قصد رابطه و خیانت به همسر نه خنده‌داره نه «هر دلیلی»

من دنبال نکردم چه اتفاقی افتاده توی خبر هم خیلی اشاره نکرده
اگه فقط قضیه خیانت بوده که مشکل خودشه نمیدونم چجوری به کارش کشیده شده و به من نوعی هم خیلی ربطی نداره.
سوء استفاده و دروغ گویی رو نمیدونم چیه منظورتون؟

ادیت : الان خوندم... بازم بنظرم ربطی به کار یارو نداشته این...زندگی شخصیش یه کثافت کاری میکنه واقعا نمیدونم چه ارتباطی میتونه داشته باشه.

یعنی چی به من نوعی ربطی نداره :/ اگر صرفا میخوای مخاطب/مصرف‌کننده این صنعت باشی، باش ولی اگر میخوای یکم اطلاعات کسب کنی که چه اتفاقی تو پشت زمینه این صنعت داره می‌افته به شما هم مربوطه.

طرف با بهانه اینکه من کارگردان بازی‌ام، دخترهای طرفدار بازی رو با قول اطلاعات اختصاصی می‌کشونده سمت خودش و باهاشون رابطه برقرار می‌کرده. همزمان هم چون رسماً همسر داره به هر دو طرف ماجرا دروغ می‌گفته.

این آدم، آدم مسمومیه و چیزی که بهش توانایی این رو داده که هر غلطی می‌خواسته بکنه پوزیشن شغلیشه. ?

خب چه ارتباطی به کیفیت اثر نهایی داره؟! :))
خیلی از هنرمندایی که الان میشناسید کاراشون رو به عنوان برترین کارهای تاریخ هنر قبول داریم زندگیای شخصی داغونی داشتن و خیلی کارای جالبی نکردن از دید ماها و جامعه‌ی امروزی...بنظرم دو تا مسئله متفاوته.

• Like
Reactions: IMANOKA
خب چه ارتباطی به کیفیت اثر نهایی داره؟! :))
خیلی از هنرمندایی که الان میشناسید کاراشون رو به عنوان برترین کارهای تاریخ هنر قبول داریم زندگیای شخصی داغونی داشتن و خیلی کارای جالبی نکردن از دید ماها و جامعه‌ی امروزی...بنظرم دو تا مسئله متفاوته.

مقوله اینکه آیا باید هنر رو از هنرمند جدا نقد کرد خودش بحث طولانی‌ایه، هر چند تو همین مورد هم به عنوان طرفدار سری حاضرم بحث کنم که بلک فلگ بدترین نسخه سری‌ئه. این از این.

جدای از این، بحث code of conduct تو محیط پروفشنال و اخلاق کاری و حرفه‌ای هم مطرحه و خب سراسر دنیا داره ارزش‌هاش رو بازبینی می‌کنه. اون مسائلی که تا پنج-ده سال پیش مهم نبودن الان معیارهای مهمی محسوب میشن

• Like
Reactions: m.a.t and Sepi_60
واقعا موندم یه آدمی که توی اون کشور به اون خوبی زندگی میکنه و همه چی داره من جمله آزادی، چرا میره خیانت میکنه یا آزار و اذیت جنسی راه میندازه؟ واقعا چشونه؟ چه مرگشونه؟

چون قضاوت کردن ادما خیلی سخت تر اون چیزی هست که فکرش رو می کنی ضمن اینکه ما داریم از بیرون به قضیه نگاه می کنیم.

• Like
Reactions: MehdiAhmadi
این موجی که راه افتاده فقط برای مرد های مشهور یا ثروتمند دردسر ساز شده ... وگرنه هیچ تأثیری تو جوامع و بین عوام نداشته ‌...

چون قضاوت کردن ادما خیلی سخت تر اون چیزی هست که فکرش رو می کنی ضمن اینکه ما داریم از بیرون به قضیه نگاه می کنیم.
آره خب کسی که به زنش خیانت میکنه نباید قضاوت بشه. کسی که جامعه رو به کثافت میکشه هم نباید قضاوت بشه. کسی که آدم هم میکشه نباید قضاوت بشه. خوبه که این دیدگاهتون رو در مورد "همه" موارد موجود در جهان داشته باشین (که در اصل درستش هم همینه) و اگر یه روزی یه نفر زندگیتون رو نابود کرد، در موردش قضاوت نکنین و یاد پست هایی که امروز دادین بیوفتین وگرنه همین شما تا یه نفر توی خیابون فقط بهت یه لحظه "نگاه" کنه، دوست داری صورتش رو بیاری پایین.
===
یه سریا جدی فکر میکنن این بابا توی کشور درب و داغونی مثل ما زندگی میکرده که همه چی در پایین ترین سطح خودشه. وقتی سیستم آموزشی یه کشور درست باشه و فرد با آموزش و راهنمایی درست بزرگ بشه، دلیلی نداره که همچین کارهایی بکنه. انتظار میره یه فرد بالغ 30 سال به بالا مثل نوجوون های 15 ساله که تازه به بلوغ جنسی رسیدن و چیزی نمیدونن عمل نکنه و توی زندگیش، یه خُرده روی خود شناسی و شکل دادن به شخصیت خودش هم کار کرده باشه نه اینکه با داشتن زن و بچه همچنان مغزش از نیم تنه به پایین عمل کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or