شایعه اشاره Marc Demers به SC:C برای PS3

MG.Snake

کاربر سایت
splintercell_conviction.jpg

Splinter Cell: Convictionبرای PS3 خواهد امد حداقل بر طبق گفته A CV که برای Ubisoft کار میکنه.قبل از اینکه اطلاعات پاک بشه سرپرست مهندس نرم افزار شرکت Ubisoft Montral آقای Marc Demers بازی برای سه پلتفرم PC , Xbox 360 , PS3 مشخص کرد.
از زمانی که بازی در سال 2007 و E3 سال گذشته آشکار شد Ubisoft بارها اعلام کرد که بازی برای Xbox 360 , PC عرضه خواهد شد.اگر چه آقای Yannis Mallat که رئیس Ubi Montral هست امید SC بر روی PS3 در اکتبر گذشته بیشتر کرد.

Splinter Cell: Conviction در 16 آپریل برای Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد.

منبع

سلام

این متن خبر ِ:
خوبی ؟
من میگم منبع اصلی خبر که همون ACV باشه باز نمیشه ، VG247 هم خبرگزاری نیست ؛ فقط اخبار جاهای دیگه رو مختصر میکنه بعد هم نقل قول میکنه .
البته جای تعجب نداره که برای یک سری سایت خوشحال VG247 بشه منبع !

دوستانی که میخوان اسمشون رو عوض کنن بهتره از الان به فکر اسم دومیه باشن چون هر وقت gow3 برای 360 اووومد اینم برای ps3 منتشر میشه حالا ببین کی گفتم:biggrin1: درضمن الان نیاید نگید که نمیدونم سانتامونیکا مال سونیه و اینیکی مال یوبی سافته! چون حفظ سری اسپلینتر سل برای مایکرو مثل یه برگ برنده میمونه و مطمئن باشید که هیچوقت از دستش نمیده!مایکرو این بازی رو از زمان xbox تا حالا داره از حمایت های مالی عظیم خودش بهره مند میکنه پس لزومی نداره که اونا به خاطر پول بیان و اون رو روی ps3 منتشر کنن!

منم میگم دیر یا زود (البته احتمال زود بیشتره! :دی) برای PS3 میاد. خیلی وقته که هی شایعه درست می کنن، و بعدش هم مسئولان یوبی، نه تایید می کنن نه تکذیب!
یعنی $M بیشتر از 50$ میلیون داده؟! :دی (مثل GTA:EFLC منظورمه!)
دوستانی که میخوان اسمشون رو عوض کنن بهتره از الان به فکر اسم دومیه باشن چون هر وقت gow3 برای 360 اووومد اینم برای ps3 منتشر میشه حالا ببین کی گفتم:biggrin1: درضمن الان نیاید نگید که نمیدونم سانتامونیکا مال سونیه و اینیکی مال یوبی سافته! چون حفظ سری اسپلینتر سل برای مایکرو مثل یه برگ برنده میمونه و مطمئن باشید که هیچوقت از دستش نمیده!مایکرو این بازی رو از زمان xbox تا حالا داره از حمایت های مالی عظیم خودش بهره مند میکنه پس لزومی نداره که اونا به خاطر پول بیان و اون رو روی ps3 منتشر کنن!
منم به این دسته اضافه کن (تعویض نام)! SCها از زمان XBOX Original تا حالا، به جز Chaos Theory انحصار زمانی بودن. شاید اینم باشه. البته شاید!

شما بجای اینکه خیال بافی کنی بهتره واقع بین باشی, در ضمن همونطوری که خودت هم اشاره کردی سانتا مونیکا استدیو First-party سونی هست مقایسه یک استدیو انحصاری با کمپانی مستقل عمل درستی نیست, حالا شاید یوبی جدیداً یکی از First-party های MS شده و ما خبر نداریم...
بازی با احتمال بسیار قوی پس از مدتی بر روی PS3 عرضه خواهد شد...

شما بجای اینکه خیال بافی کنی بهتره واقع بین باشی, در ضمن همونطوری که خودت هم اشاره کردی سانتا مونیکا استدیو First-party سونی هست مقایسه یک استدیو انحصاری با کمپانی مستقل عمل درستی نیست, حالا شاید یوبی جدیداً یکی از First-party های MS شده و ما خبر نداریم...
بازی با احتمال بسیار قوی پس از مدتی بر روی PS3 عرضه خواهد شد...
این پست 100% تائید میشه. . .به نظر من هم این بازی بعد مدتی برای PS3 خواهد آمد.

بابا ،بیاد نیاد! هر چی بشه! نشه!چرا میزنید هم دیگرو!
مطمئنن MS اینقدری تو جیب یوبی پول ریخته که بازی انحصاری برای 360 و PC بمونه!با وجود DLC و
همینطور افزایش فروش نسخه اورجینال روی PCبخاطر DRM !

اگه بخواد از لحاظ زمانی هم انحصاری باشه!همه اینها برگه تمدید هستند!یکمی هم MS کمک کنه باز هم!!!!انحصاری کامل میشه:دی

-ولی بهتره بعد از -یکی دو سال برای PS3 هم بیاد!اونجا هم کلی فن هست که یا پول ندارند کنسول دیگه بخرند!یا دوست ندارند!اونا چه گناهی کردند که یک بازی مولتی پلتفرم انحصاری میشه؟:confused:
-ولی همین هم باز خیلیا رو مجبور میکنه 360 +این بازی رو بخرند!که باز هم اینو هم میشه جزو برگه های تمدید قرار داد دونست:biggrin1:

این قضیه تقریبا - که نه کاملا بر عکسه!خیلی از بازی های انحصاری مالتی پلیر میشن!
نمونه ی بزرگش crysis ولی خیلی تعداد بازی های بزگی که مالتی بودن و بعد انحصاری شدن کمه!
این قضیه کلا فورمولاسیونش(چی گفتم:دی)برعکسه!

-من مطمئن بودم MGSبرای xbox میاد-همون 4 رو هم با کلی زاری و گدایی و تبلیغات و چه بلاهایی که سر .....(بهتره بحث رو ادامه ندیم)!!!!!!!!!

mgs هیچ وقت در انحصار سونی نبود که بخواد مالتی بشه.اما شماره ۴ اون در انحصار سونی بود که هنوز هم در انحصار سونی هست.در ضمن این بازی چه از نظر فروش چه از نظر محبوبیت با سری mgs4 قابل مقایسه نیست!!!

دوست عزیز تجربه ثابت کرده که این تریپ بازی ها اصولا انحصاری زمانی هستن و بعد از یک مدت برای کنسول رقیب هم میان. نمونه و مثال هم انقدر زیاد هست که احتیاجی به آوردن نداره اما از بزرگترین هاش میتونم به Bioshock و NGII رو مثال بزنم که حتی ناشر دومیه خود MS بود اما...

در کل زیاد روی این جور مساول جوش نزنید چون نتیجه ای نداره.

به نظر من این بازی برای ps3 نمیاد (فکرشم نکن )دیگه بسته این همه شایعه پروری. هر چی انحصار xbox که حتما برا 3 که نمیاد (خدایش کدوم بازی انحصاری بود که شایعه پشتش نباشه :cheesygri)
(اگه برا 3 بیاد دیگه دست به 360 دست نمیزنم:()

بنده هم اگر بازی برای PS3 عرضه نشد، همانند میثم اسمم رو عوض میکنم...
اصل و نسب این بازی و چه به مایکرو! دو قرون پول ریخته تو جیب طرف که چند ماهی انحصار زمانی باشه...همین...میگی نه...نگاه کن :دی
آره بابا!!
اصل و نصب SCـو چه به Microsoft!!
قسمت اول Splinter Cellاواخر 2002(دقیقاً یادم نیست چه ماهی ولی یا اکتبر یا نوامبر)اول برا Xbox اومد بعد برای Windows بعد برا PS2!!
با تمام این اوصاف Microsoft و SC هیچ ارتباطی با هم ندارن دیگه!!

پ.ن:اگه این بازی(که به قول ناشر فرانسویش True Microsoft exclusive!!)ـه برا Sony بیاد "حتماً"ME 2 هم میاد...
کلاً چیز عجیبی بعیدی به نظر نمیرسه،مخصوصاً با فروش اخیر PS3 و بزرگتر شدنه بیش از پیشه Install Baseـش.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or