آقا قضیه خیلی مشخصه!
ناتی داگ تا قبل از TLoU2، یه استودیوی درجه ۳ در معرض ورشکستگی نبوده که نیازی به موجسواری برای معروف شدن داشته باشه. تاریخچه ناتی داگ از اواسط دهه ۹۰ این طوری بوده:
سری Crash Bandicoot که از نسخههای اصلی تا کارتینگ، جزو بهترینهای پلی استیشن بودن.
سری Jak که نسخه اولش خیلی خفن بود و نسخههای دوم و سوم هم از دید منتقدها و خیلی از مردم بازیهای خوبی بودن (من خودم باهاشون حال نکردم).
سری Uncharted که شروع خیلی خوبی داشت (بازی میانگین ۸۸ داشته که عدد بالاییه) و توی نسخههای بعدی هم که طوفان به پا کرد.
بازی The Last of Us هم که نیازی به صحبت نداره و زمان خودش ترکوند رفت.
استودیو از نظر مالی هم مشکلی نداشته و کلاً توی وضعیت خیلی خوبی به سر میبرده، چه از نظر کیفیت بازیها (امتیازها و جوایز) و چه بحث فروش بازیها (از TLoU که ۲۰ میلیون فروخت تا U4 با ۱۶ میلیون نسخه).
یعنی کوچیکترین نیازی نداشتن که به زور سراغ ترندها برن که خودشون رو مطرح کنن! استودیوی گمنام و بدبختی نبودن که یه روز دور هم جمع شده باشن و اصغر بگه «تا آخر ماه ورشکسته میشیم» و اکبر بگه «کی جواب بدهیها رو میده؟» و حیدر بگه «با اون همه بازی با میانگین امتیاز زیر ۷۰ دیگه نمیتونم تو روی بچههام نگاه کنم.
»
استودیو در بهترین وضعیت ممکن بوده و به جای اینکه با خیال راحت روی موج موفقیتهای قبلی سوار بشن و TLoU2 رو با داستانی ارائه بدن که میتونست حتی در صورت ساختارشکن نبودن هم با یه روایت خوب در کنار همین گیمپلی عالی به موفقیت زیادی برسه، سراغ یکی از متفاوتترین روایتهای صنعت سرگرمی رفتن که مشابهش رو خیلی کم داشتیم. بعد به جای اینکه بگیم چه شهامتی به خرج دادین و چه کار جالبی کردین، یه عده گیر دادن که اینا دنبال جلب نظر رسانهها بودن! مگه داریم در مورد استودیوی شیرممد و شرکا صحبت میکنیم که دنبال جلب توجه باشن؟!
داریم در مورد استودیویی حرف میزنیم که:
سال ۲۰۰۹ بازی U2 رو داشته با میانگین ۹۶ و انتخاب به عنوان بهترین بازی سال
سال ۲۰۱۱ بازی U3 رو داشته با میانگین ۹۲ به عنوان یکی از بهترین بازیهای سال
سال ۲۰۱۳ بازی TLoU رو داشته با میانگین ۹۵ و انتخاب به عنوان بهترین بازی سال
سال ۲۰۱۶ بازی U4 رو داشته با میانگین ۹۳ و انتخاب به عنوان بهترین بازی سال
بعد یه دفعه میانگین ۹۳ برای TLoU2 و بیشترین جوایز سال، هیچ ربطی به کیفیت بازی نداره و به خاطر موجسواریه؟! مگه داریم؟!!
الآن هم که دو تا دونه نقاشی از توی TLoU بیرون اومده و هنوز معلوم نیست چی به چیه و توی همون نقاشیها هم کلی چیز جالب مثل حال و هوای فانتزی و جک جونورهای مختلف هست، ولی یه عده: وای دوباره موجسواری و این دفعه با کاراکتر زن سیاهپوست!