اسکوئر انیکس Final Fantasy 7 Remake را برای مخاطبان جدید عرضه میکند

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
jahy_ff7remake-760x428.jpg

درود

Phil Rogers از Square Enix در مصاحبه با سایت The Examiner اشاره کرده که ریمیک قسمت هفتم از سری فاینل فانتزی را برای مخاطبان جدیدی عرضه میکند که تاکنون

نتواسته اند این عنوان را تجربه کنند.

او افزود:

یکی از دلایی که ما این قسمت را بازسازی کردیم درخواست های زیاد طرفداران و همچنین گسترش مخاطبان جدید است.

او در ادامه اشاره کرد که اکنون طرفداران میتوانند با کیفیت بهتر این بازی را تجربه کنند.

بسیاری انتظار داشتند این عنوان در سال 2006 برای کنسول نسل قبل سونی یعنی ps3 منتشر شود اما محقق نشد.

هنوز تاریخ انتشار این عنوان مشخص نشده اما انتظار میرود در سال 2017 و همزمان با 20 سال شدن عنوان مذکور منتشر شود.

بنظرم، سازنده ها باید یه دستی به طراحی شخصیت های بازی بکشن و حتی لباساشونم از نو طراحی کنن. چون اون شخصیت ها برای اون زمان خوب بودن.

اولا به نظرم درمورد گیمپلی xv بیان کسایی نظر بدن که حاضر شدن به خاطر یه دمو 60 دلار بدن خیلی بهتره تا کسایی که یکی دو تا تریلر تبلیغاتی درمورد بازی دیده باشن که اصلا 10 درصد گیمپلی رو هم توش نشون ندادن:d
در ضمن من گفتم عنوان شماره داره فاینال
همون 13 عنوان بسیار بسیار خوبی بود و حتی خوده بازیش ارزش دو سه بارتکرار رو داشت و ناشی بازی کارگردانش اگه نبود به راحتی بازی با متای بالا 90 می تونست در بیاره(و یه عنوان باکیفیت بود)

دمو XV بیشتر منو یاد Monster Hunter می نداخت تا FF!!!
حالا مشکلات تکنیکی اش بخوره توی سرش

ما هم بیاییم به دفاع از حرکتای SE :d

بنظرم، سازنده ها باید یه دستی به طراحی شخصیت های بازی بکشن و حتی لباساشونم از نو طراحی کنن. چون اون شخصیت ها برای اون زمان خوب بودن.

خداییش جدی که نگفتی؟؟؟؟؟ :))

بهترین طراحیای شخصیت دنیارو به نظر من نومورا داره :d بعد اونوقت کاراکترای VII کاراکترایی که هر گیمری میشناسه حتی اگه ندونه JRPG و FF چی هست حتی اسم کلود رو هم نشنیده باشه اما حتما عکسش رو دیده رو بیاد عوض کنه ؟؟؟؟؟

سلیقه اون زمانی ها چه فرقی دار؟ :d مگه طراحیشون مثل گروهای راک دهه 60ئه که موهای فرفری بلند و شلوارای چسبون داشته باشن که الان فرق کرده باشه ؟ :d

خلاصه در این حد بگم که فکر کنم تو کره زمین شما تنها کسی باشی که همچین درخواستی داشته باشه :d

دمو XV بیشتر منو یاد Monster Hunter می نداخت تا FF!!!
حالا مشکلات تکنیکی اش بخوره توی سرش

صفحه پیش محمد حرف خوبی زد و گفت " به نظرم درمورد گیمپلی xv بیان کسایی نظر بدن که حاضر شدن به خاطر یه دمو 60 دلار بدن خیلی بهتره تا کسایی که یکی دو تا تریلر تبلیغاتی درمورد بازی دیده باشن که اصلا 10 درصد گیمپلی رو هم توش نشون ندادن "

:d

3 حالت داره:

1- دمو XV رو حتی 10 دقیقه هم بازی نکردی

2- MonHun رو حتی 10 دقیقه هم بازی نکردی

3- کلا هیچ کدومشون رو بازی نکردی :d

گیم پلی XV خیلی خفن بود اما تو دمو خیلی ناقص بود و بعد از آپدیت تازه یه سری چیزا بهش اضافه کردن و خیلی چیزا هنوز مونده بود با این حال فوق العاده سرگرم کنندست و معرکه روش کار شده

همینجوری پیش بره باید شاهد پایین اومدن XV و VII در حد XIII باشیم :d

ما هم بیاییم به دفاع از حرکتای SE :d

خداییش جدی که نگفتی؟؟؟؟؟ :))

بهترین طراحیای شخصیت دنیارو به نظر من نومورا داره :d بعد اونوقت کاراکترای VII کاراکترایی که هر گیمری میشناسه حتی اگه ندونه JRPG و FF چی هست حتی اسم کلود رو هم نشنیده باشه اما حتما عکسش رو دیده رو بیاد عوض کنه ؟؟؟؟؟

سلیقه اون زمانی ها چه فرقی دار؟ :d مگه طراحیشون مثل گروهای راک دهه 60ئه که موهای فرفری بلند و شلوارای چسبون داشته باشن که الان فرق کرده باشه ؟ :d

خلاصه در این حد بگم که فکر کنم تو کره زمین شما تنها کسی باشی که همچین درخواستی داشته باشه :d

صفحه پیش محمد حرف خوبی زد و گفت " به نظرم درمورد گیمپلی xv بیان کسایی نظر بدن که حاضر شدن به خاطر یه دمو 60 دلار بدن خیلی بهتره تا کسایی که یکی دو تا تریلر تبلیغاتی درمورد بازی دیده باشن که اصلا 10 درصد گیمپلی رو هم توش نشون ندادن "

:d

3 حالت داره:

1- دمو XV رو حتی 10 دقیقه هم بازی نکردی

2- MonHun رو حتی 10 دقیقه هم بازی نکردی

3- کلا هیچ کدومشون رو بازی نکردی :d

گیم پلی XV خیلی خفن بود اما تو دمو خیلی ناقص بود و بعد از آپدیت تازه یه سری چیزا بهش اضافه کردن و خیلی چیزا هنوز مونده بود با این حال فوق العاده سرگرم کنندست و معرکه روش کار شده

همینجوری پیش بره باید شاهد پایین اومدن XV و VII در حد XIII باشیم :d

حالت چهارم رو بزار نشونت بدم ;)

59561401456209304105.jpg

Ayy LMAO

شما فعلا یاد بگیر چشم بسته فکت صادر نکنی و حالت از خودت در نیاری ، بعدش صحبت می کنیم ;)
داداش از کجا ملوم که اینا مال خودت باشه یا حتی بازیشون کرده باش شاید مال دوستت باشه یا شاید فروشنده باشی >:)>:)>:)

اینجا تاپیک xv نیست ولی یه چیزیو باید بگم
قدیما مادربزرگ ها و پدربزرگ ها به کوچیک ترا نشانه های ظهور رو می گفتن
ولی امروز فهمیدم همه چی کشک بوده:دی نشانه های اخرالزمان اینجاست:دی
جوری دارید XV XV XV می کنید که انگار بازی هست که هیچی نداره
من بشخصه با اینکه تاباتا و کاراشو ترول کردم ولی دیگه اینطوری در مورد XV حرف نمی زنم اصلا گناه کبیرس:دی
در مورد موسیقی بخوام حرف بزنم که همه می دونن چه عالی هست
بخوام در مورد گرافیک حرف بزنم که اگه حتی یدونه تریلر ازش ببینید می فهمید چیه
بخوام در مورد گیمپلی حرف بزنم که اونایی که دمو رو تموم کرده باشن می فهمن چیه (اینو بگما کسایی که واقعا دمو رو بازی کنن نه اینکه نیم ساعته دمو رو تموم کنن و بقیه بازی رو به لطف ramuh عزیز برن:دی قشنگ برن لول اپ کنن و خودشون کار بهموث رو تموم کنن) حالا کار ندارم که الان اصلا سیستم مبارزه کامل نشده و قراره کلی چیز بهش اضافه بشه:دی)
و رسیدیم به داستان که کار نوجیماست و ایا می تونه چیزه بد تحویل بده؟؟
یه چیزو اضافه کنم درسته من و یا کسای دیگه از عوض شدن داستان ایراد گرفتیم ولی این به این دلیل نیست که داستان بازی تو افساید رفته:دی نه اینطور نیست نوجیما کم ادم نیست ما از این ناراحت بودیم که داستان نومورا دیگه نیست ولی نوجیما اونقدر توانایی داره که یه داستان بینظیر تحویل بده
یا اگه دیدید به گیمپلی ایراد گرفتیم نه اینکه گیمپلی xv بده!! نه اصلا بلکه مثل ورسوس نبود ولی الانم عالیه
و اگه کسی با دید اینکه ورسوسی وجود نداشته به بازی نگاه کنه بازی کمتر از شاهکار نخواهد شد

اقا چرا انقدر final fantasy7 رو بازسازی می کنند برای این نسل اون نسل! بشینید ادامه ff7رو بسازید :d
دلمون خیلی تنگ شده برای این شماره:(
=============================================
درابطه با پست ها دوستان .
چرا xvرو با این شماره که از هر نظر با هم فرق دارن انقدر مقایسه می کنید؟!!
در رابطه با شماره 13 هم بگم که نسخه اول بازی واقعا عالی بود ولی دو شماره بعدش بودن که این سری رو خراب کردن.

شما فعلا یاد بگیر چشم بسته فکت صادر نکنی و حالت از خودت در نیاری ، بعدش صحبت می کنیم ;)
داداش از کجا ملوم که اینا مال خودت باشه یا حتی بازیشون کرده باش شاید مال دوستت باشه یا شاید فروشنده باشی >:)>:)>:)

:)) =))

یعنی یک چیزایی من گاهی اوقات توی این فروم می بینم که فکر می کنم زبان بشریت در وصفش هیچ چیزی نداره بگه ، این موردم یکی از اوناست :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or