اسکن هایی که مبارزه با پوسایدن در GOWIII را نمایش داد

SaDrA-HhH

Loyal Member
امرو. اسکن هایی از یک مجله منتشر شد که در آن صحنه هایی از مبارزه با خدای دریا پوسایدن را میبینید از تصاویر معلوم است که جو این مرحله بسیار سنگین است:

یک موجود جدید با چکش هم به چشم میخورد که به نطر میرسد از سنگ ساخته شده است!
منتطر اطلاعات بیشتر از تیم سانتامونیکا هستیم!

با توجه به این اسکن ها اید منتظر یه تریلر جدید باشیم یا یه دمو دیگه واسه دانلود:love:
نه ديگه... ترجيح ميدم بازي برام تازه باشه، تا اينكه نصفش رو قبلا" بازي كرده باشم، يا بدونم كه چه اتفاقي قراره بيافته...

wtfti:eek:
با این که فن gow نیستم ولی این عکس ها به سیستم عصبی مغزم فشار اورد :biggrin1:
عجب جوی تاریک فوق الاده ای داشت هنوز تو کفم:eek:
صدرا ان عکسی که کریتوس روبروی پوسایدون وایستاده Artwork هست یا Screenshot؟
سوال منم هست :confused: واقعا چیز عجیبی هست:eek:

آخرین ویرایش:

من فکم افتاد!! خیلی خفنه! ببینی چه بلایی باید سر ان بدبخت بیاریم!!:biggrin1:

راستی هادس هم هست دیگه؟ خدای مردگان!! من بیشتر منتظرم دخل ان رو بیارم!:biggrin1:

اوه اوه مبارزه با پو سایدن چی بشه!:biggrin1:
فقط مگه کریتوس از کوه المپ بالا نمیره تا زئوس رو بکشه؟ این وسط پوسایدن چی میگه؟:biggrin1:
تازه اون موقع که پوسایدنی وجود نداره!!
احتمالا دوباره به زمان حال برمیگرده کریتوس
ویرایش: خوب الان سرچ کردم دیدم پوسیدون برادر زئوس هست که بازم اون موقع تازه داشته فرمانروای دریا میشده که کریتوس اینا سر میرسن!

آخرین ویرایش:
ماکان به نظر میاد از خود گیم پلی گرفته شده باشه. اگه artwork بود از 3,4 زاویه اون صحنه رو نشون نمیداد !
راستی هادس هم هست دیگه؟ خدای مردگان!! من بیشتر منتظرم دخل ان رو بیارم!:biggrin1:
اون که خیلی وقته عکسش پخش شده ! توی تاپیک GoW III بگردی پیدا میکنی.
فقط مگه کریتوس از کوه المپ بالا نمیره تا زئوس رو بکشه؟ این وسط پوسایدن چی میگه؟:biggrin1:
خب درسته داستان از اونجا شروع میشه ولی کل بازی (نمیدونم چقدره ولی مثلآ 8,9 ساعت) رو که مشغول بالا رفتن از المپ نیستیم :دی احتمالآ یه سری مراحل توی جهنم و دریا و ... هم داشته باشه.

اوه اوه مبارزه با پو سایدن چی بشه!:biggrin1:
تازه اون موقع که پوسایدنی وجود نداره!!
احتمالا دوباره به زمان حال برمیگرده کریتوس
ویرایش: خوب الان سرچ کردم دیدم پوسیدون برادر زئوس هست که بازم اون موقع تازه داشته فرمانروای دریا میشده که کریتوس اینا سر میرسن!

wat.

تو cutscene پایانی GOW II مگه ندیدی که کریتوس، تایتان ها رو با خودش به زمان حال میاره؟ :دی
الان همه خداهای اصلی تو Olympus جمع شدند تا جلوی کریتوس و تایتان ها رو بگیرن...

artwork چیه بابا، گیم پلی بازیه :دی
در ضمن embargo برای تریلرها و تصاویر هفته بعد تموم میشه پس منتظر تریلر و تصاویر بیشتر باشید.

ماکان به نظر میاد از خود گیم پلی گرفته شده باشه. اگه artwork بود از 3,4 زاویه اون صحنه رو نشون نمیداد !

artwork چیه بابا، گیم پلی بازیه

آخه ان عکسه خیلی شبیه Artwork های بازی هست که کریتوس رو در مقابل یه خدا نشون میده!:دی

پسر ولی خیلی خفنه ها!:دی

اون که خیلی وقته عکسش پخش شده ! توی تاپیک GoW III بگردی پیدا میکنی.

ان دختره بود هادس میپیچونتش میبردش توی زیر زمین (اسمش یادم نیست!)، کاشکی ان رو هم نجات بدیم!:دی چون داداش پوینت میگیریم!:دی

دوستان خبری از آفرودیوت نیست؟:دی

ان دختره بود هادس میپیچونتش میبردش توی زیر زمین (اسمش یادم نیست!)، کاشکی ان رو هم نجات بدیم!:biggrin1: چون داداش پوینت میگیریم!:biggrin1:
ای آقا کجای کاری... اگه منظورت Persphone ـست، اونو کریتوس تو GOW: COO کشتش.

این عکسا خیلی معمولی هستن موندم چرا بعضی ها الکی جو گیر میشن!!!! تازه خوب که اسکنه نه اسکرین شات.گرافیکشم خیلی معمولیه.
كسي به خاطر گرافيكش جوگير نشد(هرچند كه عاليه و خيلي بيشتر از معمولي شايستشه) خوبه خودتم ميگي اسكنه و زياد معلوم نيست.
چيزي كه ما ر و شگفتزده كرده تم حماسي مبارزه با پسايدونه.

پ.ن.سلسله موي دوست حلقه دام بلاست/هركه در اين حلقه نيست فارغ از اين ماجراست:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or