اسکرین شات های جدید از Prince of Persia: Prodigy

نميدونم! UbiSoft چه جوري روش ميشه بگه اين شاهزاده ايراني است! آه كه حالم بهم خورد.
فرق بين اسكرين شات با ارتوورك رو نميتوني تشخيص بدي

اسکرین شاته یا ارت ورکه چون بعید میدونم گرافیک بازی این شکلی باشه؟:confused:
گرافیک بازی همینجوریه. از تکنیک Cel-shading استفاده کردن. این تکنیک رو قبلاً توی خیلی گیمها دیده بودیم. به این لیست یه نیگا بندازید:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cel-shaded_video_games

این که گرافیک Cel-shaded خوب هست یا نه، جای بسی بحث داره :)

oh

اگه بازی مثل ویوتی فولجو و اوکامی باشه مفت نمیارزه.
به جای prince علی بابا رو گذاشتن چون prince داره فیلمش رو بازی میکنه:laughing:احتمالا در این نسخه از بازی سندباد هم حضور داره:laughing::laughing::laughing::laughing:
ولی من از همین الان حدس میزنم اگه از این نوع گرافیک باشه یه شکست برای یوبی سافت هستش.
نمونش همین اوکامی که برای wii اومدکه فروش خوبی نداشت.

البته بنظر من اگر بازی داستان قویتری نسبت به شماره های قبلی داشته باشه این سبک
گرافیکی رو میشه تحمل کرد.البته باید بازی بیاد ببینیم چی میشه.اینقدر زود قضاوت نکنید!
در ضمن شاید این سبک به دل بشینه.در ضمن تو یه جا خوندم که گفته بودن با اینکه گرافیک بازی هنری هست ولی دلیل نمیشه که واقعی بنظر نیاد.

چرا همه اینقدر جبهه گرفته اند علیه این بازی بیچاره؟ به نظر من Cel-shade اتفاقف خیلی هم به بازی می آید و کلا به نظر می رسد که با یک بازی بسیار بهتر مواجه ایم. Okami جزو بهترین و زیبا ترین بازی های PS2 محسوب می شود و نمی دانم چرا این همه دشمن دارد :((

خداییش باید اسمشو یه چیز دیگه میذاشتن !:biggrin1: چون اصلا به POP خودمون شبیه نیستش :biggrin1:!!( اگه این کارو میکردن به نفع خودشونم بود:biggrin1: چون به احتمال زیاد خیلی از طرفدارای POP از این بازی ناامید بشن :biggrin1:!)
گرافیک بازی هم زیبا هستش :biggrin1:ولی نه برای یه بازی با اسم POP چون طرفدارا یه چیزی تو مایه های همون قبلی رو میخوان !:biggrin1:
( به تنها چیزی که شبیه نیست سه گانه POP هستش !!!!!!!!!!!!!!!!!!):biggrin1:

این سیستم cel-shading یکی از زیباترین بازیهایی که در آن دیدم بازی fear effetct (مزد ترس) از کمپانی Eidos بود که فوق العاده زیبا ساخته شده بود همینطور بازی X3 هم تا اونجایی که یادمه از این سیستم گرافیکی بود که اونهم بازیه زیبایی بود، منتها تا یک تریلر از گیم پلی بازی نبینیم نمیشه دقیق نظر داد (برای مایی که 3 شماره رو به نوعی یکسان بازی کردیم شاید قابل تحمل نباشه اما یکم تغییرات نیاز داشت بازی)

اسم اون بازي XIII يعني 13 بود:biggrin1:

..........................

يك نكته اي كه هست كه گرافيك بازي عالي واقعا سل شيد عالي تر از اين تا به حال ديده نشده فقط كافي يه سري به سايت هاي مختلف بزنيد ببنيد كه همه از اون تعريف كردند و اصطلاحاتي همچون awesome , و fantastic رو در موردش به كار بردند

همه اون موقع این بازی رو به 3 ایکس میشناختن برای همین اینطوری گفتم :biggrin1: البته لاتینش همونی که شما گفتید 13 هستش . اولش خواستم 13 بزنم گفتم شاید بعضی ها یادشون نیاد. (آخه اون موقع لاتین بلد نبودیم) :biggrin1:

چرا همه اینقدر جبهه گرفته اند علیه این بازی بیچاره؟ به نظر من Cel-shade اتفاقف خیلی هم به بازی می آید و کلا به نظر می رسد که با یک بازی بسیار بهتر مواجه ایم. Okami جزو بهترین و زیبا ترین بازی های PS2 محسوب می شود و نمی دانم چرا این همه دشمن دارد :((
آخه! بازي داريم تا بازي هر بازي اي موفق شد! يعني از فردا بايد همه برن طرفش!؟ okami يك بازي اي بود كه در سبك خودش خيلي گرفت! و چون براي اولين بار با اين بازي مواجه ميشيد! خب ازش خوشتون مياد ولي توي انسان يك حس رقابت و دور كردن! چيز هاي نو هست يا حداقل توي من اينجوريه POP زيبايي به خلق! اون محيط و اون تيپ بازي يك هو ميبينيم حالا تبديل شده يك بازي آبرنگي! انگار كه شما MGS رو به صورت FPS بازي كني! چه حالي بهت دست ميده!؟ خب Halo و Cod توي سبكشون موفق بودن! چرا MGS اگر اينجوري بشه! بده!؟ من كه ميگم خيلي هم عالي ميشه! خب Halo موفق بوده Cod4 هم موفق بوده و حتي Crysis هم نشون داد كه مردم FPS رو دوست دارند.
اين مسئله اين كه همه POPر و با اون تيپ ميشناختن! حالا ره سايتي عشقش ميكشه بياد بگه! اين بهترين! تكنيك بدترين فلان و... مهم اين كه طرفداران اين بازي كه يكيش خودمم اصلا از اين كار راضي نيستند. مثل همون انتقال پاس تهران به پاس همدان ميمونه يعني متلاشي كردن پشتيبانه و تاريخ يك باشگاه يك اثر و... با تغيير دادن ذات اون كه يك اشتباه است فكر ميكنم اگر نتونه توي بقيه مراحل موفق باشه! يك شكست مالي بدي براي يوبي سافت رقم ميخوره.

حیف پرنس ... این کجاش به Prince Of Persia میخوره؟

Okami هم بازی نکردم میخوام صد سال سیاه هم بازی نکنم ریختش هم نبینم ...

افسوس ...
یه بار عکس همین پرنس جدید و دیدم خودم و زدم به اون راه گفتم شاید آرت ورک باشه خوشحال بشیم! بعد دیدیم نه بابا Ubisoft هم انگار مثل EA خوشحال بازی در آورده مشنگ شده!!

اینجور که معلومه Ubi هم کم کم داره به بیماریه EَA مبتلا میشه اون از Haze که اصلا به قیافش نمیاد عنوان انحصاریه سونی باشه، اینم از Prince جدیدش که میخواد بترکونه گرافیکش،دیگه از اون Far Cry 2 هم انتظار زیادی نمیره.
سه گانه بودنش دیگه قوز بالا قوزه .. قراره سه بار (سالی یه بار) رسماً بخوره تو ذوقمون.

Last edited by a moderator:
هر دفعه یه ایرادی از بازی میگیرین. یا میگین این نو اواری نداره یا میگین این بازی با نسخه قبلی هیچ تغیری نکرده یا گیم پلی فلانه یا .......:-"
داستانش که تغیر کرده .نوع گرافیکش هم که تقریبا یه سبک جدیده و خیلی هم زیباست . با این تفاصیر حتما گیم پلی هم تغیر کرده. بابا دیگه چی میخوایییییییین.:biggrin1:
اولش یه کم تو ذوق میزنه ولی اگه یه کم دقت کنید میفهمید که اون یه سگانه بود و تموم شد . مگه تا کی میشه یه بازی رو با یه استیل داد بیرون . اینا هم خواستن از اسمه Prince یه استفاده ایی کرده باشن واسه کشیده شدن طرف دارا به سمت این بازی و در نتیجه سود بیشتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or