گرافیک بازی همینجوریه. از تکنیک Cel-shading استفاده کردن. این تکنیک رو قبلاً توی خیلی گیمها دیده بودیم. به این لیست یه نیگا بندازید:اسکرین شاته یا ارت ورکه چون بعید میدونم گرافیک بازی این شکلی باشه؟:confused:

( اگه این کارو میکردن به نفع خودشونم بود:biggrin1: چون به احتمال زیاد خیلی از طرفدارای POP از این بازی ناامید بشن :biggrin1:!)X3
آخه! بازي داريم تا بازي هر بازي اي موفق شد! يعني از فردا بايد همه برن طرفش!؟ okami يك بازي اي بود كه در سبك خودش خيلي گرفت! و چون براي اولين بار با اين بازي مواجه ميشيد! خب ازش خوشتون مياد ولي توي انسان يك حس رقابت و دور كردن! چيز هاي نو هست يا حداقل توي من اينجوريه POP زيبايي به خلق! اون محيط و اون تيپ بازي يك هو ميبينيم حالا تبديل شده يك بازي آبرنگي! انگار كه شما MGS رو به صورت FPS بازي كني! چه حالي بهت دست ميده!؟ خب Halo و Cod توي سبكشون موفق بودن! چرا MGS اگر اينجوري بشه! بده!؟ من كه ميگم خيلي هم عالي ميشه! خب Halo موفق بوده Cod4 هم موفق بوده و حتي Crysis هم نشون داد كه مردم FPS رو دوست دارند.چرا همه اینقدر جبهه گرفته اند علیه این بازی بیچاره؟ به نظر من Cel-shade اتفاقف خیلی هم به بازی می آید و کلا به نظر می رسد که با یک بازی بسیار بهتر مواجه ایم. Okami جزو بهترین و زیبا ترین بازی های PS2 محسوب می شود و نمی دانم چرا این همه دشمن دارد![]()