اسکرین شات های جدید از GTAV ، اطلاعات بیشتر در این هفته + اطلاعات قبلی و جدید از بازی

doostanehsoft

کاربر سایت
راکستار آخرین اطلاعات از بازی Grand Theft Auto V که در آینده پیش بینی می شود را به اطلاع عموم رساند. این شرکت امروز 3 تصویر از این بازی منتشر کرد و به یقین گفت که در این هفته اطلاعات بیشتر از آن داده خواهد شد.

GTAVJet_02588_screen.jpg

V-5-1280.jpg

V-4-1280.jpg

تصاویر ارسال شده به وبلاگ خبری گیم اسپات تحت عنوان "Transport" (حمل و نقل) است که شامل عکس هایی از یک "road bike" (دوچرخه سواری جاده ای) ، یک خودرو مدل بالا و اسپورت به نام "Cheeta" ، و یک جت جنگی "fighter jet" می باشند.

GTAV با گمانه زنی های زیاد* «توضیح در پایین»، همراه با بسیاری از تحلیلگران، در قفسه های فروشگاه در ماه مارس 2013، در تاریخ انتشار خود باقی ماند.

ماه پیش، راکستار دلیل آرام تولید شدن GTAV و خبر ندادن از بازی را این چنین توصیف نموند: این بازی قرار نیست مثل بازی های دیگر باشد و فعلا آماده برای رونمایی و نشان دادن نیست.

هنگامی که RockStar وارد معرکه می شود، فروش بسیار بزرگی انتظار او را می کشد. Sterne Agee (استرن آگی) تحلیلگر راکستار بر این باور است که این عنوان بیش از 14 ملیون نسخه فروش می کند و 700 ملیون دلار نیز درآمد خواهد داشت.

برای اطلاعات بیشتر در مورد GTAV به GameSpot's previous coverage مراجعه کنید.

*(منظور تاریخ هایی که به این بازی داده می شده و تمام گیمرها در انتظار تایید تاریخ انتشار این بازی بودند)*

آپدیت
اسکرین شات ماشین و دوچرخه اضافه شد!

منبع: گیم اسپات

آخرین ویرایش:
اصن يه حسي به من ميگه بازي يه چيز خيلي خفن ميشه :d .
اون رودخونه رو ميبينم آخ دلم ميخواد بازي كنم اين لعنتيو. يعني ميشه بعد از چند سال حس San andreas بهمون دست بده؟

من آرزو می کردم در این شماره شهر و جهان نوینی رو معرفی میکردند. GTA; SA خوب بود و بازی شد و به پایان رسید. اکنون نیاز بود که جهان دیگری نمایش داده می شد. من از تکرار بیزارم حتی اگر خوشرنگتر باشد.

واقعا دیگه کم کم دارم شک میکنم این بازی واسه این نسل باشه فرض کن عظمت gta IV با چنین گرافیکی چی میشه تازه اگر ندید بگیریم که این بازی قراره بزرگتر از نسخه قیلی هم باشه واقعا اگر این بازی با همین کیفیت رو کنسول های نسل حاضر بیاد فکر کنم یک 1سالی به عمر این نسل افزوده بشه

درسته گرافیک خیلی خوبه ولی بازم برای نسل بعد نمی تونه باشه
راک استار می خواد این آخرای نسل بیشترین سود ممکن رو از v ببره و پرونده نسل رو تموم کنه
مگر اینکه اتفاق خاصی بیوفته مثلا مایکروسافت و سونی اونقدر پول به T2 بدن که T2 راضی بشه V رو لانچ تایتل نسل بعد کنه
ولی خوب به نظر من محاله که بازی برای نسل بعد باشه

کلا از GTA جماعت خوشم نمیاد..

داستانش با روحیات من نمیسازه..
داستان رو که بیخیال کلا. اصل حال GTA اون الکی چرخ زدن تو شهره.

یادش بخیر تو Sanandres شیش ماه فقط همینجوری الکی تو شهر می چرخیدم و Cheat میزدم بعد تازه ماموریت ها رو شروع کردم :دی
دیگه شهرش رو از شهر خودمون بیشتر میشناختم :دی

خدا کنه نندازن نسل بعد
اصلا معلوم نیست نسل بعد کی بیاد
بیاد کی زنده است کی مرده
قیمت کنسول های نسل بعد چنده
قیمت بازی هاش چنده
هک می شه یا نه

فقط خدا خدا می کنم همین نسل بیاد

اصلا این دوتا بازی چه ربطی به هم دارن که راک استار بیاد مستقیم یا غیر مستقیم تیکه بندازه؟ D:
مگه باید ربط داشته باشه ؟!
منظورش اینه که مثل بعضیا هر دوسال یا هر سال بازی نمیده بیرون و سره هر بازیش سرمایه گذاری کلانی میکنه که با این سرمایه میتونه چند تا کمپانی کوچیک حتی بخره انقدر این هزینه زیاده
افتاد ؟

واقعا دیگه کم کم دارم شک میکنم این بازی واسه این نسل باشه فرض کن عظمت gta IV با چنین گرافیکی چی میشه تازه اگر ندید بگیریم که این بازی قراره بزرگتر از نسخه قیلی هم باشه واقعا اگر این بازی با همین کیفیت رو کنسول های نسل حاضر بیاد فکر کنم یک 1سالی به عمر این نسل افزوده بشه
دوست عزیز این گرافیک با این AA که زیره 4 X و این AF که فکنم 16X کمتر نیست و با این DRAW DISTANCE که فکر کنم رو 100 باشه 100% روی PC HIGH END داره اجرا میشه همچین توقعی از نسخه کنسولی به هیج وجه نداشته باشید که میخوره تو ذوقت حالا نرخ فریم بماند که فکر کنم حداکثر 30 باشه

بالا رفتن با ماشین وانت از روی کوه , لاس وگاس و اون اتوبانش ! فردوگاه بیابونیش , لب ساحلش ... , دوچرخه سواریش و ...
زنده شدن تمام خاطرات حالا با اینچنین گرافیک بالا و وسعت بی نظیری هیجان عجیبی در آدم به وجود میاره.
بحث سر قشنگی یا بدی نیست بحث سره ماه ها عشق و وقتیه که ما پای این بازی ریختیم! به نظرم San Andres 2 بهترین
کاری بود که راکستار میتونست برای میلیون ها هوادارش انجام بده!
یادش بخیر اون زمان ما بازیا رو از کلوبا میخردیم ! شیش تا سی دی هم خیلی بود!

بالا رفتن با ماشین وانت از روی کوه , لاس وگاس و اون اتوبانش ! فردوگاه بیابونیش , لب ساحلش ... , دوچرخه سواریش و ...
زنده شدن تمام خاطرات حالا با اینچنین گرافیک بالا و وسعت بی نظیری هیجان عجیبی در آدم به وجود میاره.
بحث سر قشنگی یا بدی نیست بحث سره ماه ها عشق و وقتیه که ما پای این بازی ریختیم! به نظرم San Andres 2 بهترین
کاری بود که راکستار میتونست برای میلیون ها هوادارش انجام بده!
یادش بخیر اون زمان ما بازیا رو از کلوبا میخردیم ! شیش تا سی دی هم خیلی بود!

داداش شما احتمالا عاشق نیستی:x:d:-/

دوست عزیز این گرافیک با این AA که زیره 4 X و این AF که فکنم 16X کمتر نیست و با این DRAW DISTANCE که فکر کنم رو 100 باشه 100% روی PC HIGH END داره اجرا میشه همچین توقعی از نسخه کنسولی به هیج وجه نداشته باشید که میخوره تو ذوقت حالا نرخ فریم بماند که فکر کنم حداکثر 30 باشه
راک استار بازی هاش رو روی کنسول می سازه الان هم سر بزنید به قیس بوک سونی این عکس ها رو می بینید
مگه فریم iv چند بود که این بخواد بالاتر از 30 باشه وقتی iv و بیشتر بازی های راک استار توی این نسل رو 30 هستن این که مطمئنن روی 30 هست

آخرین ویرایش:
این عکس های از نسخه کنسول هستن سایز عکس رو ببین 720p
توی کدوم عکس AA دیده میشه؟ 100 صفحه آنالیز کردن عکس هارو لبه های لیز توی عکس ها واضحه
DRAW DISTANCE که معیار نداره از کجا بفهمیم روی 100 بوده D:
شک نکنید این نسخه از کنسول های همین نسل هست
RDR رو یادتونه ؟ از گرافیکش دهن همه باز مونده بود

آخرین ویرایش:
موقعی که یک بازی با گرافیک فوق العاده معرفی می شه و سازندش می گه اقا این چیزی که دید روی کنسول بوده باورتون نمی شه بعد که بازی میاد لال می شن بابا این کنسول ها قوی هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or