اسکافلید : 60 فریم MW3 رو کنسول یک حسن رقابتی است

.:Pouria:.

کاربر سایت
20110630mw3.jpg

اقای اسکافیلد رئیس Sledgehammer در طی مصاحبه ای ، 60 فریم ریت MW3 را نکته قوتی دانست و هر گونه انتقادی را از موتور گرافیکی بازی رد کرد .
" MW3 روی 60 فرم ریت بر ثانیه اجرا می شود و این یک مزیت رقابتی است اما رقیبان ما این را قبول ندارن "
این سخنان آقای اسکافیلد بود که مدعی ست اجرای بازی روی 60 فریم بر ثانیه روی کنسول یک امر رقابتی است .
وی در ادامه افزود ، " من از اینده بازی ها نگران هستم چرا که بعید می دانم بازی ها روی 60 فریم بر ثانیه بر روی کنسول ها اجرا شوند و این عمل ما نکته برتری ای نسبت به BF3 می باشد " .
این حرف وی از جایی سرچشمه می گیرد که DICE کمپانی قدرتمند و سازنده بازی بزرگ BF3 در نمایشگاه E3 امسال اعلام کرد BF3 روی کنسول تنها با 30 فریم بر ثانیه اجرا می شود .
وی در ادامه تمامی انتقاد ها بر موتور گرافیکی بازی را رد نمود و بیان کرد ما موتور MW3 را به طور کامل بازسازی کردیم و اضافه کردن بخش های جدید به این موتور کاملا اماده رویارویی با رقیبانمان هستیم
او در آخر گفت ما آماده هستیم تا تجربه جدیدی از سری COD را رغم بزنیم چرا که ما به خوبی با سلیقه گیمر ها و موتور خودمان آشنایی داریم .

Modern Warfare 3 نوامبر امسال برای Pc , Ps3 , X360 منتشر خواهد شد .
منبع

آخرین ویرایش:
گذشته از اینها چقدر تو این چند ماه ما حرفهای bookmark زیادی در اختیار داریم !:biggrin1: خلاصه الان فقط یه بازی را تا حد نابودی ببرید زیر سوال ولی اخرش حال و احوالتون را میپرسم :biggrin1:

ولی یه چیزی را بگم اینجا بعضی ها دیگه شورش را در اوردند ! هر تاپیکی از mw3 میبینن فقط دارن بازی را تحقیر میکنن و الان تا جایی رسیده که دارن به طرفداراش هم توهین میکنن ! منظورم شخص خاصی نیست بلکه خیلی هاست . فقط میخوام بگم دست از این حماقتتون بردارید و اینهمه راحت رویه یه بازی قضاوت نکنید حداقلش این همه یه بازی را تحقیر نکنید که در عوض یه بازیه دیگه را هم فوق العاده ببریدش بالا بالا ها ! اخرش با کله میخورید زمین !
دو حالت داره یا حرفاتون درست از اب در میاد یا نادرست ولی امیدوارم گذینه دومی نباشه چون خیلی خیالی گرون تموم میشه براتون ! چون دیگه بیش از اندازه دارید یه بازی را میکنید اون زیرها !

الان یه سوال منطقی دارم ! شما ها چقدر شناخت از استادیوی Sledgehammer دارید ؟! جواب ؟ ندارید !
پس بزارید کارش را انجام بده!
فرخ اصلا موضوع اینایی که تو گفتی نیست.درسته،بازی که بیاد من اولین نفر هستم که میخرم و ممکنه کلی هم باهاش حال کنم و بیام تعریف کنم.اما میدونی موضوع چیه؟موضوع سر اکتی هست.سر پر رویی بی حد و نصاب اکتی هست.سر کپی کاری هست.بله زمان mw2 یا mw1 اگر میومدن میگفتن هووووورا،بازی ما 60 فریم هست،حرفشون ارزش داشت.ولی نه الان که گرافیک بازی با mw2 هیچ فرقی نکرده و از اونطرف غولی مثل rage هم داره رو 60 فریم اجرا میشه.پس دیگه تو این سال و با وجود گرافیکهایی مثل کرایسس 2 و bf3 و geow 3 در 30 فریمها و rage در 60 فریم ها،گرافیک mw3 اصلا به چشم نمیاد که اینا حالا افتخار میکنن که 60 فریم هم هست.ولی mw1 و یا mw2 اینجوری نبود و گرافیکشون زمان خودشون هم عالی بودن و خیلی جاها نامزد هم شدن.متوجهی چی میگم؟

موضوع دوم هم سر کپی کاری هست.تو تمام این نمایشهایی که من دیدم بازی هیچ فرقی با mw2 نداشته.از اون قایق سواری بگیر،تا باقیه صحنه ها عینا و عینا از mw2 برداشته شدن.خودتم خوب میدونی که اینا بدون وست و زامپلا هیچ غلطی نمیتونن بکنن،فقط نمیدونم چرا اینو هی پنهان میکنی.مثل ng که با رفتن ایتاگاکی ببین به چه روزی افتاده.یا مثل این میمونه که کلیف رو از گیرز بخوای جداش کنی.اصلا نشدنی هست.mwها هم همین بود.وست و زامپلا بودن که شاهکار mw1 رو ساختن و با رفتنشون اینا فقط دارن رو کارای اونا اسکی میکنن.

آخرین ویرایش:
یعنی ها ببخشیدا ( مثل تازه به دوران رسیده ها هستندا یه چیزی به دست آوردن هی می گند ماله خودمه کسی هنداشتشتش خودم اول دیدمش ) این اکتی هم مثل اوناست! دیدن دارن کم می آنرد حالا کل فریم کردن!
یکی نیست بگه مردک 15 فریم بر ثانیه هم بهتر از تو فروش داشته ! اصلا فریم مهم نیست!
مهم اینه که درست و خوب خودتو بخوای معرفی کنی نه این که مثل زنا بگی فریمم از فریمش بهتره لباسم از لباسش بهتره آرایشم از ارایشش بهتره جواهرم از .... :-|

اصلا انگار یه سری از دوستان صحبتای منو نمیخونن ! اینهمه حرف زدم , طرف اومده میگه BF ریشه دار تره ! برادر من من میگم BF3 بی ریشست . چرا ؟! چون تازه دارن برای اولین بار رو داستان کار میکنن ! چون بازی خیلی به سبک COD نزدیک شده تو بخش تیر اندازی ... کاملا مشخصه این بازی به جز اسم BF هیچ شباهت دیگه ای به سری های قبلی نداره !

چیزی که ما از گیم پلیه BF3 دیدیم خیلی ریشه دار بود و به این سری پایبند بود و فقط کمی بسته تر شده بود.
نمیدونم شاید چیزایی که شما میبینی رو من نمیبینم.

بَه بَه به این میگن معجون اکتی
ناجنس از اعضای جدید IW ـیی؟؟:biggrin1:.
من میثم IW اینام یعنی در سطح تیم ملی ...
بابا این دیگه خودتم داری میگی دیگه همه اش همون MW2 بود با چاشنیه BO ...

تو اون تریلر E3 من حتی یه ثانیه هم چیز جدید از بازی ندیدم.

کشکه خوب! شما فعلا معلوم نیست فن کدوم هستی یکبار میایی طرفداری از Bf میکنی وقتی خبر خوشی از اکتیوی میشه میان به cod می چسبی فعلا طرف حسابتونو مشخص کنید:-/

چه ربطی داره ؟!؟!؟ من شاید قلبن کالاف رو دوست داشته باشم ولی همون طور که داش علی گفت نمی شه چشم رو روی حقیقت بست !!!! من خودم عاشق cod 2 , mw , mw2 ام ولی انصافا اکتی داره کیفیت رو فدای پول می کنه !!!!!!!! گیریم اصلا من طرفدار bf ، به عنوان یک گیمر دلم برای یه عنوان بزرگ می سوزه که اینجوری به این فضاحت داره کشیده می شه

Halo رو 30 FPSـه!

Rage هم روی 60 ـه فکر کنم، البته احتمالاً بعضی جاها اُفت فریم ریت داره. :دی

تازه، یکی از نکات برجسته COD غیر از همین فریم ریت و گیم پلی و داستان و ... نبود هیچگونه افت فریم حتی 1 ذرّه هست. اگه جایی دیدید اُفت فریم داره حتماً ویدیو نشون بدید... فقط که نباید از بازی بد گفت :|

درسته که 60 فریم خیلی مهمه و حقیقتا برای بازیهای fps ضروریه.ولی:
دقیقا منم نگرانم،چون با وجود کسانی مثل شماها داره گند میخوره به صنعت گیمینگ.همه فقط سعی دارن یه بازی بسازن که مثل شما بفروشه.حالا میخواد چه آشغالی باشه مهم نیست.یا مثلا موتورش ماله یه قرن پیش باشه،بازم مهم نیست،گیمرها هم چی میخوان بازم مهم نیست،فقط پول رو عشق هست.در ضمن در جواب این حرفش فقط میتونم بگم که لال شو.بازی ایی مثل rage داره میاد که 60 فریم هست.انگار تنها بازی ایی که تو دنیا 60 فریم هست فقط cod هست.هیلو هم 60 فریم بود.بازی ساختن که موتورش ماله عهد بوقه،با شماره قبلش هم هیچ فرقی از لحاظ گرافیکی نکرده،مسخره داره کلاس هم میزاره.برو بمیر بابا.در ضمن bf3 اصلش برای pc هست و ملت هم میرن رو پی سی بازی میکنن اونم با 60 فریم و بعدش هم به ریش تو و اون بازی مزخرفت که سرتاسر کلون هست میخندن:)):d

همگی با هم.1 - 2 - 3
بیا شیشکی رو:d
آخه مردک دیوانه،شماها اگر عرضه داشتید 4 تا انیمیشن جدید اضافه میکردید.نه مثل اون مرحله که سوار قایق بود(که کلا از mw2 کپی شد بود)حتی انیمیشنهاش هم عینا مثل پرایس تو mw2 بود.حتی یک اپسیلون فرق نداشت.یا نحوه خشاب عوض کردن.آره جونه عمت،حتما میتونی مقابل اون گرافیک هیولای bf3 رقابت کنی.:))

چرا آمپر میچسبونی بابا بر عکس این نسل از افرادی مثل شما رنج میبره که فقط به دنبال گرافیک بیشتر هستن یعنی کلا نسل از نظر شما یعنی بالا رفتن گرافیک البته دست خودتون نیست دوره ای که شما پیوستید به گیمری این وضعیت حاکم بوده
و در جواب دوستان من خودم همیشه فن bf بودم و به نظرم خیلی بازی عالی دارن میسازن نسبت به چیزایی که دیدم یادم هست که برای اجرای bf2 فقط و فقط برای اون بازی اون موقع رفتم بازی را خریدم و حتی دو ماه منتظر موندم تا پول بیاد دستم بتونم pentium 4 بخرم بتونم فقط اجراش کنم ولی اینکه بیاییم از روی عکس و یک سری تبلیغات هایپ از غول شوتر این نسل بگزریم دور از منطق هست bf توی این نسل به نظرم شکست خورد من هم انلاین دونسخه ای که اومد را بازی کردم هم آفلاین هیچ کدوم اون حس bf را نداشت ولی در این نسل هرچی cod اومده من را ارضا کرد مخصوصا اونایی که مال infinity ward بود شاید شما یادت نباشه ولی این بازی غول اون موقع medal of honor را ترکوند رفت پی کارش با cod2 و دیگه هرچقدر هم سعی کرد نتونست مثل روز اولش بشه حتی با متمرکز کردن دو گروه برای بخش مولتی و سینگل
اما به طور کلی bf با خبر هایی که میبینم احتمالا بتونه هم پای cod بیاد ولی محاله از اون جلو بزنه این حرف را اینجا میزنم هر وقت خواستین نقل قول کنید من معذرت میخوام ولی چیزی که مشخص cod زمانی که بیاد همه میخرن چون چند سال هست روی دور هست تازه این شماره مال infinity هست و نخریدنش حرام هست در اصل از نظر شرعی و در ضمن به نظرم با دیدن یک دونه دمو نمیشه قضاوت کرد صبر کنید بازی بیاد تا الکی فردا کنف نشید شده قضیه fifa , pes که هر سال قبل اومدنش هزار تا تاپیک الکی زده میشه نتیجش هم مشخص هست

آخرین ویرایش:
Rage هم روی 60 ـه فکر کنم، البته احتمالاً بعضی جاها اُفت فریم ریت داره. :biggrin1:

تازه، یکی از نکات برجسته COD غیر از همین فریم ریت و گیم پلی و داستان و ... نبود هیچگونه افت فریم حتی 1 ذرّه هست. اگه جایی دیدید اُفت فریم داره حتماً ویدیو نشون بدید... فقط که نباید از بازی بد گفت :|
یکی دیگه از نکات برجسته ی COD هم نبود هیچگونه فیزیک حتی 1 ذره هست. اگه جایی دیدید فیزیک داره حتما ویدیو نشون بدید... فقط که نباید از بازی خوب گفت :|

چرا آمپر میچسبونی بابا بر عکس این نسل از افرادی مثل شما رنج میبره که فقط به دنبال گرافیک بیشتر هستن یعنی کلا نسل از نظر شما یعنی بالا رفتن گرافیک البته دست خودتون نیست دوره ای که شما پیوستید به گیمری این وضعیت حاکم بوده
و در جواب دوستان من خودم همیشه فن bf بودم و به نظرم خیلی بازی عالی دارن میسازن نسبت به چیزایی که دیدم یادم هست که برای اجرای bf2 فقط و فقط برای اون بازی اون موقع رفتم بازی را خریدم و حتی دو ماه منتظر موندم تا پول بیاد دستم بتونم pentium 4 بخرم بتونم فقط اجراش کنم ولی اینکه بیاییم از روی عکس و یک سری تبلیغات هایپ از غول شوتر این نسل بگزریم دور از منطق هست bf توی این نسل به نظرم شکست خورد من هم انلاین دونسخه ای که اومد را بازی کردم هم آفلاین هیچ کدوم اون حس bf را نداشت ولی در این نسل هرچی cod اومده من را ارضا کرد مخصوصا اونایی که مال infinity ward بود شاید شما یادت نباشه ولی این بازی غول اون موقع medal of honor را ترکوند رفت پی کارش با cod2 و دیگه هرچقدر هم سعی کرد نتونست مثل روز اولش بشه حتی با متمرکز کردن دو گروه برای بخش مولتی و سینگل
اما به طور کلی bf با خبر هایی که میبینم احتمالا بتونه هم پای cod بیاد ولی محاله از اون جلو بزنه این حرف را اینجا میزنم هر وقت خواستین نقل قول کنید من معذرت میخوام ولی چیزی که مشخص cod زمانی که بیاد همه میخرن چون چند سال هست روی دور هست تازه این شماره مال infinity هست و نخریدنش حرام هست در اصل از نظر شرعی و در ضمن به نظرم با دیدن یک دونه دمو نمیشه قضاوت کرد صبر کنید بازی بیاد تا الکی فردا کنف نشید شده قضیه fifa , pes که هر سال قبل اومدنش هزار تا تاپیک الکی زده میشه نتیجش هم مشخص هست
آخه چرا در مورد چیزی که هیچی نمیدونی نظر میدی؟بنده 30 سالم هست و از آتاری گیم رو شروع کردم.گور پدر گرافیک.من دارم در مورد کپی کاری و پررویی اکتی صحبت میکنم.در ضمن گرافیک هم قطعا یکی از مولفه های لازم برای گیمهایی سبک اکشن هست.وگرنه کرم ندارن و مرض ندارن که هرسال کلی کارت جدید بسازن یا هر چند سال یه بار کنسول جدید بیرون بدن.
من با قاطعیت اینجا اعلام میکنم که اکتی بره بمیره.چرا؟چون تو سال 2011 ساخت همچین گرافیک مزخرفی،حتی 60 فریم،هیچ هنری نمیخواد.و کاملا مشخص هست که اینا میخوان بازی رو بدون کمترین تغییر نسبت به mw2 بیرون بدن.دلیلش هم 3 چیز هست.

1-اکتی اجازه تغییر بهشون نمیده.همونطور که وست و زامپلا بیچاره شدن تا راضیش کردن بازی مدرن بشه.
2-خودشون میدونن عرضه اینکه بخوان تغییر درست درمونی بدن ندارن.
3-میخوان کلون mw2 بدن تا نکنه طرفداراشون رو از دست بدن و بتونن همون فروش رویایی رو داشته باشن.

بنده هم moh بازی کردم و هم تمام cod هارو.درسته خودم زمانی از فروش mw2 دفاع میکردم.ولی فروش mw3 به هیچ عنوان نشون دهنده خوبی بازی نیست.چون همه گیمرها دوست دارن بدونن سرنوشت داستان چی میشه و از طرفی چون اسم cod پشتش هست،هرچقدر هم مزخرف باشه مردم میخرن.چون دوست دارن ببینن چطور بازی ایی هست.مثل pes که با اینکه شماره های پیشش افتضاح بود ولی بازم فروخت و به طور مثال من هم که ازش متنفرم خریدمش.mw3 هم بیاد بنده اولین نفر میرم اورجینالش رو میخرم تا مولتیش رو تست کنم.ولی بازم به اکتی فحش میدم و mw3 رو یه کلون بی ارزش میدونم.

در نهایت در مورد چیزی که اندازه سرسوزنی اطلاع ندارید خواهشا حکم صادر نکنید.

یاد حرف بعضی از دوستان افتادم که بعد از هر حرف ea می گفتن این ea چغدر هایپ می کنه از اکتی یاد بگیره به کسی کاری نداره فقط کار خودش می کنه بترسید از سکوت اکتی و از این حرفا...
الان اکتی روزی 2 بار راجب بازی حرف میزنه یکی صبح یکی شب! بنظر میاد دیگه خودشون هم فهمیدن...

یکی دیگه از نکات برجسته ی COD هم نبود هیچگونه فیزیک حتی 1 ذره هست. اگه جایی دیدید فیزیک داره حتما ویدیو نشون بدید... فقط که نباید از بازی خوب گفت :|

چرا، اتفاقاً فیزیک داره... امّا محو میشن مثلاً خورده های دیوار. این عمر طبیعیه :| تو Halo یا خیلی از بازی های FPS و TPS دیگه هم همینطوری بوده. خوبه این BF همین تخریب پذیری و گرافیک رو داره اینقدر براش لَه لَه میزنید :| فقط کافیه 1 نکته منفی تو بازی ببینید، بکوبونیدش زمین. خیلی باحالید شماها. :دی بنده هم میگم هر 2 بازی رو دوست دارم و بازی هم میکنم، امّا گیم پلی MW رو بیشتر از BF میپسندم، مگر اینکه این نسخه بهتر شده، که قطعاً هم همینطوره...
====================================================================
بیخیال این بحث ها که به هیچ جایی نمیرسه و 2 طرف هیچکدوم کوتاه نمیان و حرف خودشون رو میزنن :دی

یه سؤال: Geow فریم ـش چند بود؟!

یعنی کلا نسل از نظر شما یعنی بالا رفتن گرافیک
ببخشید ولی بالا رفتن نسل پس یعنی چی؟ خوب مهمترین قسمتش گرافیکه دیگه! وگرنه با همون ps2 هم میشد یه بازی با همه چیز خفن و گرافیک پایین ساخت!
الکی انکار نکنید که گرافیک مهم نیست! بلکه یکی از مهمترین مشخصه های یه بازیه!

• Like
Reactions: koorosh sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or