اسکافلید : 60 فریم MW3 رو کنسول یک حسن رقابتی است

.:Pouria:.

کاربر سایت
20110630mw3.jpg

اقای اسکافیلد رئیس Sledgehammer در طی مصاحبه ای ، 60 فریم ریت MW3 را نکته قوتی دانست و هر گونه انتقادی را از موتور گرافیکی بازی رد کرد .
" MW3 روی 60 فرم ریت بر ثانیه اجرا می شود و این یک مزیت رقابتی است اما رقیبان ما این را قبول ندارن "
این سخنان آقای اسکافیلد بود که مدعی ست اجرای بازی روی 60 فریم بر ثانیه روی کنسول یک امر رقابتی است .
وی در ادامه افزود ، " من از اینده بازی ها نگران هستم چرا که بعید می دانم بازی ها روی 60 فریم بر ثانیه بر روی کنسول ها اجرا شوند و این عمل ما نکته برتری ای نسبت به BF3 می باشد " .
این حرف وی از جایی سرچشمه می گیرد که DICE کمپانی قدرتمند و سازنده بازی بزرگ BF3 در نمایشگاه E3 امسال اعلام کرد BF3 روی کنسول تنها با 30 فریم بر ثانیه اجرا می شود .
وی در ادامه تمامی انتقاد ها بر موتور گرافیکی بازی را رد نمود و بیان کرد ما موتور MW3 را به طور کامل بازسازی کردیم و اضافه کردن بخش های جدید به این موتور کاملا اماده رویارویی با رقیبانمان هستیم
او در آخر گفت ما آماده هستیم تا تجربه جدیدی از سری COD را رغم بزنیم چرا که ما به خوبی با سلیقه گیمر ها و موتور خودمان آشنایی داریم .

Modern Warfare 3 نوامبر امسال برای Pc , Ps3 , X360 منتشر خواهد شد .
منبع

آخرین ویرایش:
این ها کامنت های یوروگیمر بود دلم نیمد نزارم!!:d

“So basically – ‘Our engine’s shit, but at least it’s fast shit!’”
“60 Frames of shit is still shit. Smooth shit but shit.”
“I’d rather have 30 frames of quality, than 60 frames of shit.”

:)):d.

میدونی فرخ خان کسی به کسی توهین نکرده ولی برادرا یه چیزایی می گن که آدم مجبوره جواب بده من کسی رو تحقیر نکردم ولی جوابشونو مثل خودشون دادم کلی گفتما کاری به این تاپیک ندارم ولی اینجور بحث راه به جایی نداره باید صبر کرد و دید چه خواهد شد

وی در ادامه تمامی انتقاد ها بر موتور گرافیکی بازی را رد نمود و بیان کرد ما موتور MW3 را به طور کامل بازسازی کردیم و اضافه کردن بخش های جدید به این موتور کاملا اماده رویارویی با رقیبانمان هستیم

عجب رویی دارن اینا کم مونده بگن دیگه راحت بازیمون BF3 و ..... رو از نظر گرافیک میخوره. :|

همه چی مگه به 60 فریم ریته مگه .......#:-s :| :|

دارن دیونمون میکنن اینا ....... تو بخش های دیگه کم آوردن همش رو همین 60فریم ریته مانور میدن......)x

“So basically – ‘Our engine’s shit, but at least it’s fast shit!’”
“60 Frames of shit is still shit. Smooth shit but shit.”
“I’d rather have 30 frames of quality, than 60 frames of shit.”

خدایی دمش گرم .....ترکونده با این نظرش :d

او در آخر گفت ما آماده هستیم تا تجربه جدیدی از سری COD را رغم بزنیم چرا که ما به خوبی با سلیقه گیمر ها و موتور خودمان آشنایی داریم .
ایشون فکر کنم زیادی COD ساختن.
اما این حرفشو قبول دارم چون خیلی خوب یه بازی رو قالب می کنن .
بقول یکی هر چی کژوال تر پنکه اش بیشتر.

500 تا ام call بیاد چیزی از عنوانش کم نمیشه
واقعا یه سری چیزی نمی دونن که به Acti می گن پول پرست! بازی واقعا روش کار شده اما اینم نمیشه گفت BF3 عنوان ضعیفیه الان نمیشه گفت کدوم بهتره کدوم ضعیف تر دوستان یکم عجله دارن!:دی صبر می کنیم بیان ببینیم هرکدوم چی واسه گفتن دارن...

میدونید که من طرف هیچ کدوم رو نمیگیرم ولی خداییش تو زمینه گرافیک دیگه همه میدونن CoD خوشحاله:d اگر نصف تخریب پذیری ـه BF3 رو داشته باشه فریم میاد زیر 30.حالا این خارج از بقیه افکت هاشه.کلا اگر قرار باشه گرافیک CoD مثل BF3 بشه(که همچین چیزی با این انجین فسیل مثل رفتن من به ماه ـه) فریم از 20 هم کمتر میشه که برادر آمریکایی مومن:d

ببینم اینا گیمرها رو احمق فرض کردن؟!!!!!!!!
bf 3 از زمین تا اسمون با این بازی فرق داره.
خداییش شما یه نگاه به نسخه های قبلی هر دو بازی بندازین بعد بگین که
کدومش پیشرفت بیشتری کرده.
خب معلومه که bf 3 از همه لحاظ پیشرفت کرده.

توی گرافیک که شکی نیستbf 3 بهتره(انکار این موضوع مثل این میمونه که شما
بگید بازی garshasp گرافیکش بهتر از GOD III هستش)

توی فیزیک(همون تخریب پذیری و واکنش محیط..........) که بازم bf 3 کلی از cod
جلوتر و اصلا قابل مقایسه نیست(تخریب پذیری bf 3 کجا و cod کجا)

توی داستان هم که bf 3 کاملا یه داستان جدید ارائه کرده ولی cod هنوزم چسبیده
به همون داستان 4 سال پیش ول کنش هم نیست.

بخش انلاین bf 3 که دیگه نیازی به گفتن نیست،خودش یه شاهکار تمام عیاره با 60
نفری که هم زمان میتونن بازی کنن،شما فکرش رو بکن چقد نقشه این بازی بزرگه که
گیمرها راحت میتونن با ماشین توی نقشه بچرخن،حالا اگه توی این نسخه بتونیم یه جت
رو هدایت کنیم دیگه واویلا،خودتون حسابش رو بکنید که چطور کمر cod میشکنه.

در گیم پلی بازی هم اصلا چیز بدی دیده نمیشه،وقتی توی این بازی شلیک میکنید حس واقعی
تیر اندازی بهتون دست میده،میتونید لگد اسلحه رو احساس کنید،مثل cod تیراندازیش برای
اینکه گیمرها کژوال برن طرفش مسنوعی نیستش.

دیگه گیمرها خسته شدن از بس برای یه بازی تکراری که فقط محیطش فرق میکنه کلی پول بدن،
اونا یه بازی جدید میوان که بتونن ازش لذت ببرن و توی بخش انلاینش ساعتها توی یک رقابت لذت
بخش خودشون رو سرگرم کنن و به خاط همین هم خیلی ها دارن میرن سراغ bf 3.

فقط باید صبر کنیم تا بازی منتشر بشه و همه چیز مشخص بشه.
بعد از انتشار دوتا بازی خیلی دوست دارم نمرات هر دوتا بازی رو ببینم.

حالا کدوم ادم عاقلی حاضر بیاد: گرافیک بهتر، داستان جدید،بخش انلاین عظیم و جدید،و یک گیم پلی واقعی رو
کنار بزاره بیاد بچسبه به یه بازی ماله 1000 سال پیش که کاملا هم تکراری هستش؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like
Reactions: Siavash_MH
حالا کدوم ادم عاقلی حاضر بیاد: گرافیک بهتر، داستان جدید،بخش انلاین عظیم و جدید،و یک گیم پلی واقعی رو
کنار بزاره بیاد بچسبه به یه بازی ماله 1000 سال پیش که کاملا هم تکراری هستش؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همچين ادم عاقلي پيدا ميشه ...
توي همين سايت نمونش زياده :d

MW3 روی 60 فرم ریت بر ثانیه اجرا می شود و این یک مزیت رقابتی است اما رقیبان ما این را قبول ندارن

باهاش کاملاً موافقم
هروقت بازيهايی که جديداً اسمو رسم پيدا کردن و هايپ شدن تونستن رو کنسولها بازی رو ، رو 60 فريم بر ثانيه و گرافيک قابل قبول بسازن ، بعد بيان شاخو شونه بکشن واسه رقبا..

بازی fps که رو 60 فريم اجرا میشرو جذابيتش رو اصلاً نمیشه با بازيهای ديگه مقايسه کرد..هرچند اون بازی گرافيک بالاتری داشته باشه.

پسر خوب اینی که BF3 رو 60 فریم اجرا نمیشه بخاطر اینکه گرافیکش بالا و سنگینه که نمی تونه رو 60 فریم اجرا شه !!! اگه COD هم گرافیک bf رو داشت 30 فریم بیشتر نمی داد !!! اینکه فریم ریت بازی بالاست دلیل بر بهتر بودن بازی نیست ( در رغابت با bf )

• Like
Reactions: Siavash_MH
حالا بحث من کیفیت گرافیک نیست تا اونجا که من خوندم ، بازی های ای که اکشن سریع تری دارن :d (طرف یک مکس کش برقی در دست داره میخواد همه با سرعت بالا لت پار کنه مثلا اینجوری فرض کنید:))) نیاز به فریم بالا دارن و این این شرکت این جرف زده چیز مسخره ای بازی BF همیشه رو یک گیم پلی کلاسیک و تکنیک بوده و سریع نیست که بخواد رو 60 فریم حتما اجرا بشه حالا این این شرکت کمی خنده دار حرف زده :d

آدم یه حرفایی میشنوه که شاخ در میاره !!!
یکی از دوستان اومده میگه گرافیک بازی فلانه و مال چند سال پیشه و ... برادر من هنوز هیچ بازی نیومده که رو کنسول 60 فریم بر ثانیه رو با گرافیک خوب بهتر از MW2 اجرا کنه ! حالا میان میگن Rage ! این بازی که اصلا نیومده و معلوم نیست 60 فریم رو درست بده با بازی که تا حالا امتحانشو رو 60 فریم پس داده مقایسه نکنید و البته بدونید که ریج بیشتر روی گرافیک تمرکز داره و این کارمک پدر ما رو در آورد که البته حقم داره ... BF3 زمانی میتونه ادعای گرافیک کنه که رو کنسول 60FPS رو با این گرافیک بده و گرنه که با 30 فریم در مقابل کرایسیس در حد سوپر ماریو بیش نیست ! :d (حالا شاید ماریو کارت!)
دوم اینکه دوست عزیز چرا اطلاعات کذب صادر میکنی ؟! BF3 داستان جدیدی داره ؟! میشه بگی چیه ؟! نکنه شما بازی کردی ؟! میشه بگی داستان قدیمیه MW3 چیه ؟! میتونی بگی جای Price و Soap تو این داستان کجاست ؟! آخه خیلی کنجکاوم بدونم بعد از حرفایی که تو نسخه ی دوم با Makarov زدن الان کجان ؟! برادر من این یه 3گانست , توقع داری بعد از 2 تا قسمت که حالا داستان به اوج خودش رسیده و همه ی هوادارای بازی میخوان ببینن آخرش چی میشه و Soap و Price کجان , بیان یه داستان جدید تحویل بدن ؟! مثل این میمونه که بگی چرا تو God Of War 3 داستان 5 سال پیشو ادامه دادن !!! برادر من سری MW یه سری با ریشه و محبوب ترین سری FPS هست , مثل BF3 که بی ریشه نیست که بیاد بگه 2 تا بازیه قبلی برای خنده بودن , ما تازه فهمیدیم بازی داستان لازم داره !
در مورد گیم پلی , میشه شما به من بگی چقدر از گیم پلی BF3 یا MW3 رو بازی کردی ؟! برادر من چرا الکی سعی میکنی یه بازی رو خراب کنی ؟! تو MW3 سرعت همه چیزه (دقیقا مثل جنگ رو در رو) و تو BF3 احتمالا بحث تاکتیکی رو داریم که البته تا اینجا خیلی چیزی ندیدیم ازش . شما تو 10 دقیقه از MW3 باید غواصی کنی , یه زیر دریایی رو بکشونی به سطح آب با انفجار , یه قسمت اکشن تن به تن رو تو زیر دریایی تجربه کنی , بعد بیای سطح آب و سوار قایق بشی و تازه قایق سواری شروع میشه , بعد تیراندازی رو قایق , بعد سوار هلی کوپتر میشی .... حالا شما به من بگو تو 10 دقیقه از BF3 چی میبینی ؟! چند تا تانک تو یه صحرا که لحظه ی اول با لحظه ی آخر تو دمو هیچ فرق و هیجان یا استرسی نداره ... نمیگم BF3 بده اما من بازی رو دوست دارم که یکم استرس یا یکم اضطراب یا احساس داشته باشه ! چیزی که تا این لحظه تو 19 دقیقه از 20 دقیقه دموی MW3 دیدم اما تو 1دقیقه از 20 دقیقه دمو های BF3 ندیدم ...
بعد شما اومدی میگی مردم خسته شدن از بس بازی تکراری کردن و میخوان یه بازی بیاد که بتونن ساعت ها توش بازی کنن ... آخه یه لحظه فکر کن برادر من ! بازی که هرروز میلیونها نفر بازیش میکنن , اگه تکراری بود تا حالا دورش تموم شده بود اما هنوزم که هنوزه لابی های MW2 کیپ تا کیپ پره ! چرا الکی نظرات شخصیتونو به دیگرانم نسبت میدین ؟! شما هنوز 10 ثانیه از دموی MW3 تو بخش MP رو ندیدی و حتی نمیدونی ممکنه سرور داشته باشه یا نه چطور میای میگی MP تو BF3 بهتره ؟!
به خدا خستمون شد اینقدر با این کسایی که تا یه گرافیک خوب میبینن زمین و آسمونو هم میارن بحث کردیم ... :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or