اسپنسر: قرار بود قیمت ایکس باکس سری ایکس هفته بعد اعلام شود

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
طبق صحبت‌های آقای فیل اسپنسر، لیک شدن جزئیات مختلف کنسول Xbox Series X باعث شد تا معرفی قیمت و تاریخ عرضه این کنسول یک هفته زودتر از زمان موعد صورت گیرد. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی همراه باشید.

Xbox-Series-X-and-Xbox-Series-S.jpg

تیم ایکس باکس در حال پشت سر گذاشتن هفته بزرگی است. شرکت Microsoft بالاخره از کنسول شایعه شده Xbox Series S رونمایی و همچنین قیمت و تاریخ عرضه دقیق ایکس باکس سری ایکس را مشخص کرد. اما قبل از اعلام مایکروسافت، این اطلاعات از طریق منابع مختلف فاش شده و بر روی اینترنت قرار گرفته بودند. حال فیل اسپنسر، رئیس برند ایکس باکس با انتشار توئیتی عنوان کرده که معرفی اصلی قرار بود در هفته آینده صورت پذیرد.

او در توئیت خود ضمن تشکر کردن از حمایت و دلگرمی طرفداران گفت: ” دیدن واکنش‌ها عالی است، واقعا بابت نحوه مدیریت معرفی از قبل آماده نشده و ناگهانی توسط تیم مفتخر هستم (قرار بود در هفته آینده باشد اما در هر صورت…).” اسپنسر توئیت خود را با ذکر اینکه بی‌صبرانه منتظر عرضه کنسول‌هاست، به‌اتمام رساند.

برای بسیاری از مشتریان، به‌طور کلی منتشر شدن اطلاعات رسمی زودتر از زمان موعود و مشخص شدن تاریخ عرضه و قیمت کنسول‌های نسل بعدی مایکروسافت اتفاق چندان بدی به‌شمار نمی‌رود. Xbox Series X و Xbox Series S به ترتیب با قیمت 500 و 300 دلار در تاریخ 10 نوامبر وارد بازار خواهند شد.

Continue reading...

حداقل یه نفر به عنوان یه فن بوی مایکروسافت ولی با دانش بازیسازی :D بیاد اینجا برای دوستان توضیح بده وقتی فلان شرکت فرست پارتی میخواد مثلا یه بخش از مرحله یک گیم رو از نظر لول دیزاین ، مقدار ، میزان و مدل ابجکت ها ، تعداد polygen ها و هزار تا چیز دیگه انحصاری برای یک پلتفرم با پردازنده گرافیکی با قدرت ۱۲ ترافلاپس و ۵۲ واحد محاسباتی (CU) با فرکانس 1.825 GHz به علاوه 16 گیگابایت رم بسازه و قرار باشه فقط روی اون اجرا بشه .قضیش خیلی فرق میکنه تا این که بخوان همون مرحله رو یه کنسول دیگه با پردازنده گرافیکی با قدرت 4 ترافلاپس و 20 واحد محاسباتی (CU) با فرکانس 1.55 گیگاهرتز به علاوه رم 10 گیگ هم اجرا بشه ! جدای از تغییر در فریم ریت و رزولوشن کلی نکات دیگه هم تغییر خواهد کرد .

p.s : اخرین کامنتم در این رابطه بود گذر زمان مشخص میکنه کی درست گفته :)
دانش بازی بازی که چه عرض کنم دو دو تا چهار تا :
اول ، لول دیزاین چه ربطی داره به gpu؟ شما دو تا باکس بنداز اونجا تکسچر نداشته باشه .
دوم ، "مقدار ، میزان و مدل ابجکت ها ، تعداد polygen ها و هزار تا چیز دیگه" در یک رزولوشن خاص اول محاسبه و سپس رندر میشه. بخش محاسبات و هوش مصنوعی و غیره با cpu هست و از این نظر که مشکلی نیست. در مورد رندر، اولا رسما اعلام شد vrs و تمام قابلیت های این نسل ساپورت میشه پس یعنی فرقی از نظر تعداد پلیگان و اینا نداریم . غیر از این دوست عزیز شما رندر 1080 رو با 4k یکی می دونی ؟ کاری نداره یه pc بردار یک بازی 4k رو بزار روی 1080 فریم ریتش رو با هم چک کن، متوجه می شی.
سوم، در مورد رم که هزار بار توضیح دادن هشتاد درصد رم رو تکسچر ها اشغال می کنه و تکسچر با کیفیت 1080 و 4k طبیعتا فرق می کنه سایز اش. شما فیلم 1080 و 4k که دانلود می کنی دقت نکردی که سایزش فرق داره؟ یعنی واقعا باید این طوری مثال بزنم ؟!!!
چهارم،
دوست عزیزم شما خب ps حال می کنی ps بگیر. کسی جلو کسی رو نگرفته. بحث هم دوست داری، خب تاپیک vs برو بحث کن. باقی تاپیک ها رو خراب نکنید لطفا.

گفتنی ها رو دوستان گفتن
فقط برای اینکه از اینی که هست ساده تر بشه
یک بازی در دنیای پی سی روی هزار و یک جور کانفیگ مختلف اجرا میشه یکی از دلایل مهمش وجود تنظیمات بسیار زیاد گرافیکیه مخصوصا رزولوشن که توان بالایی رو طلب می کنه
آیا اون سیستم با کانفیگ هیولا مشکلی برای اون سیستم با کانفیگ حداقلی ایجاد می کنه؟آیا بازی روی این دو تا سیستم متفاوته؟
جواب هر دو سوال خیر هستش.این ماجرا برای S|X هم صادقه.حالا ما اینجا با نوعی کانفیگ طرف هستیم که تفاوت در رزولوشن و حداکثر فریم ریته
وقتی مایکروسافت استودیو میخواد ابجکت و polygen و... طراحی کنه برای یک پلتفرم تعداد ترافلاپس و میزان رم در اون طراحی تاثیری نداره ؟ و نباید جوری طراحی بشه که کنسول ضعیفتر مایکرو هم توان اجراش رو داشته باشه ؟ :) یعنی یه ابجکت و چندضلعی و لول دیزاین خفن که بر اساس کنسول ۱۲ ترافلاپسی و رم قوی تر طراحی شده فقط به واسطه فریم و رزولوشن کمتر روی کنسول ضعیف تر اجرا میشه یا باید خیلی چیزای دیگه هم‌تغییر کنه ؟ قبل از این که رگ تعصبت بزنه بیرون رو این چیزا فکر کن !
=))=))=))=))=))=))

به خدا قسم اگه شما فن بوی جماعت بدونید اصلا چی میخونید و چی مینویسید :D این دوستمون گفتن من نمیفهمم چه فرقی بین استودیو فرست پارتی با ترد پارتی هست . بنده هم کاملا ساده توضیح دادم استودیو فرست پارتی دستش کاملا بازه که بر مبنای سخت افزار و قدرت یک پلتفرم خاص برنامه نویسی و بازیسازی انجام بده . ولی استودیو تردپارتی این کارو نمیکنه .در نتیجه بیشترین استفاده از قدرت یک کنسول رو بهترین شرکت های فرست پارتی میتونن انجام بدن . اتفاقی که توی یه کنسولی مثلps3 و ps4 به وضوح دیده شده و بیشترین استفاده از قدرتش رو شرکت های فرست پارتی سونی کردن. یا حتی برای x360 وقتی یه شرکتی مثل اپیک انحصارا از قدرت این کنسول برای ساخت سری GEow استفاده کرد و هزاران مثال دیگه. در نتیجه وقتی یه شرکت میاد دو تا پلتفرم با اختلاف قدرتی زیاد معرفی میکنه این برای استودیو های فرست پارتی و انحصاری ساز ها که باید حواسشون به اجرای بازی روی هر دو پلتفرم باشه درد سر ساز میشه . درد سر به این معنی که دیگه نمیشه رو 12 ترافلاپس مانور داد . تنها استفادش خلاصه میشه به فریم و رزولوشن بهتر . نه مدل و ابجکتیو و polygen و هزار تا چیز دیگه که بر اساس 12 ترافلاپس میتونست ساخته بشه و با وجود این کنسول 4 ترافلاپسی باید رعایت کنن و دیگه نمیشه .حالا شما نشستی لیست کردی یه سری ترد پارتی که خوبن ؟ :Dخوب چیکار کنم ؟ همشون عالین دمشون گرم . چه ربطی به حرف من داشت ؟
:Arrowd::Arrowd:
p.s : راجع به تفاوت گرافیک بازی های firstparty هم نیازی به توضیح من نیست. ۲ نسل کامل که بهترین گرافیک کنسولی رو در بازی های firstparty شاهد هستیم و تفاوتش کاملا ملموسه . در نهایت صحبت هایی که راجع به اعداد و ... کردید مناسب برای تاپیک vs و فن هایی که دنبال مسخره بازی هستن بود . تشریف بیارید اونور من اینجا علاقه ای به بحث مسخره بازی و فان ندارم :)نوستارداموس و اینا لازم نیست باشیم . تعصب الکی نداشته باشیم کافیه :)
#بامبول

نکته جالب ماجرا اینجا هست که CPU ایکس باکس سری S از CPU پلی استیشن 5 هم قویتره :D
تعجب میکنم چرا تو جنگ بین فن بوی ها به این نکته کلیدی توجه نمیشه :D

• Like
Reactions: g4mer
نکته جالب ماجرا اینجا هست که CPU ایکس باکس سری S از CPU پلی استیشن 5 هم قویتره :D
تعجب میکنم چرا تو جنگ بین فن بوی ها به این نکته کلیدی توجه نمیشه :D
فن بوی عاقل کاری نمیکنه که یک نسل مضحکه ی جبهه ی مخالف بشه ?

• Smile
Reactions: MehdiAhmadi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or