اسپنسر : علاقه ای به محتوای انحصاری برای XBOX ندارم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
qg1u_jpg.jpg

مایکروسافت طی نسل ۸ انحصاریهایی برای XONE روانه بازار کرده ، اما کافی نبوده اند ، به همان صورت که طی این سالها Forza ، Gears of War و Halo موفق عمل میکنند به همان صورت هم جذابیتشان سیر نزولی پیدا می کند . آنها با Cuphead تجربه ی منحصر به فردی ارائه دادند ، همچنین با ورژن کنسولی PlayerUnknown's Battlegrounds .
بااینحال رییس XBOX اسپنسر میگوید : محتوای انحصاری من را خیلی خوشحال نمی کند ! .

مدیر اجرایی مایکروسافت گفت : ما این ایده را دوست نداریم ، چون پلتفورمهای دیگر نمی توانند عناوینمان را بازی کنند ، از DLC و کانتنها محروم بمانند . من درک میکنم اشاره به پیشینه ی Xbox می شود .
اسپنسر همچنین در مورد Cuphead و فرصت سرمایه گذاری و همکاری روی این عنوان موفق اشاره داشت : این یک بازی منحصر به فرد برای پلتفورم ما بود ، اگر همکاری و سرمایه گذاری ما وجود نداشت احتمالا اتفاق نمی افتاد .

نگاه خبرنگار :
استراتژی مایکروسافت در قبال انحصاری گیج کننده است ، اخیرا نگاهش معطوف به PC شده ولی مدل ارزانتر Xbox را ارائه میدهد و دسترسی به بازیها را روی کنسول افزایش داده ، و می گوید چیزهای ویژه برای کنسول را دوست ندارد !

منبع

آخرین ویرایش:
اسپنسر: امسال بهترین لاین آپ تاریخ Xbox رو داریم
اسپنسر: کنسل شدن Scalebound به نفع گیمرهاست
اسپنسر: بعد از دیدن ماینکرافت با رزولوشن 4k بر خود لرزیدم
اسپنسر: مایکروسافت متعهد به ارائه بهترین بازیهای انحصاری برای فن های Xbox است
اسپنسر: بازیهای سینگل پلیری مثل هورایزن و زلدا که رقبای ما توانایی بالایی در ساختشان دارند دیگر جایگاه سابق را ندارند
اسپنسر: True 4K
اسپنسر: من علاقه ای به محتوای انحصاری بر روی Xbox ندارم
در آینده نزدیک
اسپنسر: من علاقه ای به بازی انحصاری ندارم
اسپنسر: من اعتقادی به ارائه ی بازیهای مولتی پلتفورم برروی Xbox ندارم
اسپنسر: کنسول Xbox one XXXXXXXx آینده ی گیمینک است
اسپنسر: بعد از دیدن ریمستر Office 2013 با رزولوشن شونصد k برخودم لرزیدم
اسپنسر: من اعتقادی به Xbox ندارم

دوستان پیشنهاد میدم یبارم متن انگلیسی رو بخونید:
Xbox Head Phil Spencer Doesn't Like Paying For Console-Exclusive Content
دقیقا میخواستم بگم...ترجمه مقادیری مشکل داره:-"
طرف اصلا بحثش بازی انحصاری (چه فرست و چه ترد پارتی) نیست!
منظورش و دقیقا با ذکر مثال، DLCـهای انحصاریه! قشنگ گفته مثلا فلان تفنگ یا فلان مرحله رو نمیخوایم انحصاری کنیم!

حرفش بی راه نیستا! یعنی اینکه بازی مولتی یک محتوای یکسان روی همه پلتفرم ها داشته باشه به نظر منم درسته!
ولی همینطور که گفتم نسل قبل یه چیزی رو خودشون مُد کردن، و الانم بقیه از این مورد استفاده میکنند! عمرا هم بی خیالش نمیشن،چون به نفعشونه! اینا استفاده نکنند فرصت رو از دست دادن یا واگذار کردن به رقبا!

البته اینا با ROTR بدتر DLCانحصاری رفتار کردن! میگه یک Level انحصاری بشه بده،ولی اینا برداشتن بازیی که شک و شبهه ای توی ساخت ادامه ـش نبود رو انحصاری کردن:|
یک وقت هست که بازی توی شرایطیه که بدون کمک کنسول سازها شاید ادامه ـش ساخته نشه! (وضعیتی مثل بایونتا مثلا!) اینجا خیلی هم حرکت خوبیه! دستشونم درد نکنه بازی رو زنده نگه داشتن برای فن ها! ولی TR چنین شرایطی نداشت! دقیقا خراب کردن بازار و این حرفا بود!

به هر حال...مثل همیشه صرفا شعارهای خوبی میده:دی با این دست فرمون بره جلو ببینیم چجوری میخواد بره ته دره:-"

دقیقا میخواستم بگم...ترجمه مقادیری مشکل داره:-"
طرف اصلا بحثش بازی انحصاری (چه فرست و چه ترد پارتی) نیست!
منظورش و دقیقا با ذکر مثال، DLCـهای انحصاریه! قشنگ گفته مثلا فلان تفنگ یا فلان مرحله رو نمیخوایم انحصاری کنیم!

حرفش بی راه نیستا! یعنی اینکه بازی مولتی یک محتوای یکسان روی همه پلتفرم ها داشته باشه به نظر منم درسته!
ولی همینطور که گفتم نسل قبل یه چیزی رو خودشون مُد کردن، و الانم بقیه از این مورد استفاده میکنند! عمرا هم بی خیالش نمیشن،چون به نفعشونه! اینا استفاده نکنند فرصت رو از دست دادن یا واگذار کردن به رقبا!

البته اینا با ROTR بدتر DLCانحصاری رفتار کردن! میگه یک Level انحصاری بشه بده،ولی اینا برداشتن بازیی که شک و شبهه ای توی ساخت ادامه ـش نبود رو انحصاری کردن:|
یک وقت هست که بازی توی شرایطیه که بدون کمک کنسول سازها شاید ادامه ـش ساخته نشه! (وضعیتی مثل بایونتا مثلا!) اینجا خیلی هم حرکت خوبیه! دستشونم درد نکنه بازی رو زنده نگه داشتن برای فن ها! ولی TR چنین شرایطی نداشت! دقیقا خراب کردن بازار و این حرفا بود!

به هر حال...مثل همیشه صرفا شعارهای خوبی میده:D با این دست فرمون بره جلو ببینیم چجوری میخواد بره ته دره:-"
منم گفتم توی تیتر محتوا . کانتنت برابره با همون محتوا .
CONTENT :
ظرفیت ،محتوا،مضمون ،گنجایش ،حجم ،مقدار،مندرجات ،مفاد،خوشنود،راضى کردن ،قانع کردن ،خرسند کردن ،محتوى ،مضمـون

نگفتم بازی انحصاری و اتفاقا توی متن قید کردم dlc . ترجمه هم بجای کال آف جمع بستم که منظورش کلا dlc و کانتنته .

CONTENT :
ظرفیت ،محتوا،مضمون ،گنجایش ،حجم ،مقدار،مندرجات ،مفاد،خوشنود،راضى کردن ،قانع کردن ،خرسند کردن ،محتوى ،مضمـون

نگفتم بازی انحصاری و اتفاقا توی متن قید کردم dlc . ترجمه هم بجای کال آف جمع بستم که منظورش کلا dlc و کانتنته .
مدیر اجرایی مایکروسافت گفت : ما این ایده را دوست نداریم ، چون پلتفورمهای دیگر نمی توانند عناوینمان را بازی کنند ، از DLC و کانتنها محروم بمانند . من درک میکنم اشاره به پیشینه ی Xbox می شود .
"I don't love the idea or practice of us paying so other platforms can't play or use a certain gun in a game or do a certain level,"
این بخش عناوین که اضافه کردی و جمله رو تموم کردی،کاملا باعث دریافت اشتباه مطلب میشه!
تغییری که توی گفته های کسی داده بشه،کلا خراب میکنه! بعد تا اونجایی که یادم میاد،قاون دستور زبان میفرماید عبارت داخل " " باید بدون تغییر بمونه! البته تو ترجمه " " رو حذف کردی که وقتی صحبت طرف رو به هر بیان دیگه ای غیر از کلمه به کلمه ای که گفته،برسونی کار درستیه! اما ممکنه باعث اشتباه رسوندن حرف طرف هم بشه! که دقیقا همین اتفاق افتاده!

این مصاحبه‌ها و صحبتا همشون جنبه تبلیغاتی داره و رسما میشه گفت بالای 90 درصدشون مضخرف محضه...مطمئن باشید اگه موقعیتش پیش بیاد هر چقدر بتونن محتوای انحصاری از بازی برمی‌دارن...الان فک کنید راکستار بره سراغ مایکرو (که عمرا نمیره :D) و بگه که مثلا این بخش از مولتی‌پلیر Red Dead رو میخواییم بصورت انحصاری در اختیار بازیکنان X1 قرار بدیم...واقعا فکر می‌کنید، اینا میان میگن که ما به محتوای انحصاری علاقه‌ای نداریم و ما به گیمرهای PS4 هم اهمیت میدیم و ما مغز خر خوردیم و از این جور چیزا؟! :D
فقط هم مصاحبه‌ها نیستن، توی کنفرانس‌ها هم کلی دروغ و چیزای مبهم واسه ایجاد هایپ و جو، گفته می‌شه که بعدا ماسمالی می‌کنن و میره...مثلا همون قضیه عرضه QB و چنتا بازی دیگه که قشنگ چند سال به عنوان انحصاری X1 توی کنفرانسا و مصاحبه‌ها تبلیغ شدن ولی دقیقا 2 ماه قبل از عرضه‌ی QB اعلام شد که واسه PC هم عرضه میشن... یعنی هر PC گیمری که تا اون موقع بدلیل تبلیغات و انحصاری بودن QB رفته بود یه Xbox جور کرده بود، قشنگ با تمام وجود حس کرد که بیشتر تبلیغات و صحبت‌های کنفرانس‌ها و مصاحبه‌ها توی این صنعت پشیزی ارزش نداره.
اینم بگم که این جور رفتارها انحصاری مایکرو نیست (!) و خیلی شرکت‌های دیگه هم همچین سواستفاده‌هایی می‌کنن...مثلا همون مصاحبه‌ی شان لیدن که گفته بود "چون اسمارت فون‌ها بازار رو در بر گرفتن، واسه همین PS Vita شکست خورد و دیگه نمی‌خواهیم کنسول دستی بسازیم"...دیگه نمیاد بگه که بعد از سال اول دیگه رسما بیخیال ویتا شدیم و ازش حمایت نکردیم و از طرف Third Partyها هم دوتا COD و AC داغون واسش جور کردیم که مثلا بگیم واسه موفقیتش تلاش کردیم :| اگه ویتا نصف این حمایتی رو که نینتندو داره از Switch میکنه رو داشت، عمرا شکست می‌خورد...حالا از بحث مموری کارت‌های مسخره‌ی سونی هم بگذریم :|
در کل اومدم بگم که بیشتر شرکتا چیزایی رو میگن که به نفعشونه...حالا اینکه حقیقت داره یا نه واسه خیلیاشون مهم نیست...چیزی که مهمه اینه که قضیه قابل ماسمالی باشه. حالا توی این دور و زمونه مایکرو بدجوری از سونی عقب هستش و میخواد بهش برسه واسه همین بیشتر هذیون می‌گه! :D
البته از یه کار مثبت مایکرو هم نگذریم که به خوبی از استدیو MDHR حمایت کرد و چند روز پیش باعث شد به خاطر Cuphead (و چنتا بازی دیگه!) برم یه X1 بخرم :D سیستم سلر به این میگن :D مایکرو چند ساله که با اینهمه تبلیغات و بازیهای AAA نتونست منو مجبور به خرید وان بکنه، بعد یه استدیو کوچیک میاد یه شاهکار میسازه که میلیونی میفروشه و نمیشه بیخیالش شد...<:-P

CONTENT :

مرسی بابت ترجمه ولی این تیکه رو به خصوص من کلا نفهمیدم چطور ترجمه کردی:
Our Take
Microsoft's strategy when it comes to exclusives is a bit confusing. It recently started putting its exclusives on PC, making the Xbox One a less desirable console but giving more people access to its games. And saying it doesn't like console-exclusive goodies may sound noble (I can't image many people like not being able to play parts of a game because of marketing deal), but I have to wonder how much of it has to do with them being soundly beaten on that front by Sony.
این چطور شده این:
نگاه خبرنگار :
استراتژی مایکروسافت در قبال انحصاری گیج کننده است ، اخیرا نگاهش معطوف به PC شده ولی مدل ارزانتر Xbox را ارائه میدهد و دسترسی به بازیها را روی کنسول افزایش داده ، و می گوید چیزهای ویژه برای کنسول را دوست ندارد !
کلا یه چیز دیگه گفته یه چیز دیگه ترجمه شده.
میگه اخیرا انحصاری هاش رو به PC اورده که همین باعث شده کنسول Xbox کمتر جذابیت داشته باشه برای مردم (به خاطر اوردن انحصاری ها روی PC) ولی از طرفی مردم راحت تر دسترسی پیدا کردن به بازی های مایکروسافت (به همون دلیل قبلی).
بعدش هم میگه: این حرفی که اسپنسر زده (که غیر مستقیم گفته دوست نداره بقیه از تجربه محتوای انحصاری محروم شن) ممکنه به نظر شرافتمندانه بیاد ولی نمیدونم چند درصدش مربوط به اینه که توی این موضوع جلوی سونی کم اورده!

دیدین میگن یه دیوونه یه سنگ میندازه تو چاه صدتا عاقل نمیتونن دربیارن رو میشه مصداق بارزش رو توی این تاپیک دید که بله...
ترجمه نکنید بخدا نمیگن دست ندارید که تایپ کنید... آقا بلد نیستی ترجمه نکن خب
غرض ورزی ترجمه ی تاپیک در سطحِ برداشتهای صدا و سیما از حرفای اروپایی ها و آمریکاییاست.

اسپنسر: امسال بهترین لاین آپ تاریخ Xbox رو داریم
اسپنسر: کنسل شدن Scalebound به نفع گیمرهاست
اسپنسر: بعد از دیدن ماینکرافت با رزولوشن 4k بر خود لرزیدم
اسپنسر: مایکروسافت متعهد به ارائه بهترین بازیهای انحصاری برای فن های Xbox است
اسپنسر: بازیهای سینگل پلیری مثل هورایزن و زلدا که رقبای ما توانایی بالایی در ساختشان دارند دیگر جایگاه سابق را ندارند
اسپنسر: True 4K
اسپنسر: من علاقه ای به محتوای انحصاری بر روی Xbox ندارم
در آینده نزدیک
اسپنسر: من علاقه ای به بازی انحصاری ندارم
اسپنسر: من اعتقادی به ارائه ی بازیهای مولتی پلتفورم برروی Xbox ندارم
اسپنسر: کنسول Xbox one XXXXXXXx آینده ی گیمینک است
اسپنسر: بعد از دیدن ریمستر Office 2013 با رزولوشن شونصد k برخودم لرزیدم
اسپنسر: من اعتقادی به Xbox ندارم
جدا بدون بزرگ نمایی احوال اسپنسر رو بیان کردی :دی
خود درگیرترین آدم صنعت گیم خودشه :دی

این مصاحبه‌ها و صحبتا همشون جنبه تبلیغاتی داره و رسما میشه گفت بالای 90 درصدشون مضخرف محضه...مطمئن باشید اگه موقعیتش پیش بیاد هر چقدر بتونن محتوای انحصاری از بازی برمی‌دارن...الان فک کنید راکستار بره سراغ مایکرو (که عمرا نمیره :D) و بگه که مثلا این بخش از مولتی‌پلیر Red Dead رو میخواییم بصورت انحصاری در اختیار بازیکنان X1 قرار بدیم...واقعا فکر می‌کنید، اینا میان میگن که ما به محتوای انحصاری علاقه‌ای نداریم و ما به گیمرهای PS4 هم اهمیت میدیم و ما مغز خر خوردیم و از این جور چیزا؟! :D
فقط هم مصاحبه‌ها نیستن، توی کنفرانس‌ها هم کلی دروغ و چیزای مبهم واسه ایجاد هایپ و جو، گفته می‌شه که بعدا ماسمالی می‌کنن و میره...مثلا همون قضیه عرضه QB و چنتا بازی دیگه که قشنگ چند سال به عنوان انحصاری X1 توی کنفرانسا و مصاحبه‌ها تبلیغ شدن ولی دقیقا 2 ماه قبل از عرضه‌ی QB اعلام شد که واسه PC هم عرضه میشن... یعنی هر PC گیمری که تا اون موقع بدلیل تبلیغات و انحصاری بودن QB رفته بود یه Xbox جور کرده بود، قشنگ با تمام وجود حس کرد که بیشتر تبلیغات و صحبت‌های کنفرانس‌ها و مصاحبه‌ها توی این صنعت پشیزی ارزش نداره.
اینم بگم که این جور رفتارها انحصاری مایکرو نیست (!) و خیلی شرکت‌های دیگه هم همچین سواستفاده‌هایی می‌کنن...مثلا همون مصاحبه‌ی شان لیدن که گفته بود "چون اسمارت فون‌ها بازار رو در بر گرفتن، واسه همین PS Vita شکست خورد و دیگه نمی‌خواهیم کنسول دستی بسازیم"...دیگه نمیاد بگه که بعد از سال اول دیگه رسما بیخیال ویتا شدیم و ازش حمایت نکردیم و از طرف Third Partyها هم دوتا COD و AC داغون واسش جور کردیم که مثلا بگیم واسه موفقیتش تلاش کردیم :| اگه ویتا نصف این حمایتی رو که نینتندو داره از Switch میکنه رو داشت، عمرا شکست می‌خورد...حالا از بحث مموری کارت‌های مسخره‌ی سونی هم بگذریم :|
در کل اومدم بگم که بیشتر شرکتا چیزایی رو میگن که به نفعشونه...حالا اینکه حقیقت داره یا نه واسه خیلیاشون مهم نیست...چیزی که مهمه اینه که قضیه قابل ماسمالی باشه. حالا توی این دور و زمونه مایکرو بدجوری از سونی عقب هستش و میخواد بهش برسه واسه همین بیشتر هذیون می‌گه! :D
البته از یه کار مثبت مایکرو هم نگذریم که به خوبی از استدیو MDHR حمایت کرد و چند روز پیش باعث شد به خاطر Cuphead (و چنتا بازی دیگه!) برم یه X1 بخرم :D سیستم سلر به این میگن :D مایکرو چند ساله که با اینهمه تبلیغات و بازیهای AAA نتونست منو مجبور به خرید وان بکنه، بعد یه استدیو کوچیک میاد یه شاهکار میسازه که میلیونی میفروشه و نمیشه بیخیالش شد...<:-P

اینکه اکثر مصاحبه و کنفرانس ها فقط جنبه تبلیغاتی و دروغ هستند ! نمیدونم کلا حرف هات عجیب هست

برای من عجیبه چون همیشه همه چیز طبق پیش بینی کمپانی ها با اون همه انالیزور و ... پیش نمیره مثلا خود سونی پیش بینی نمیکرده بازار موبایلی اونطوری ویتا رو زمین بزنه و زمانی که این حرف رو میزده به نظر من و شما چرت و پرت می امده ولی خب حقیقت اینکه سونی همون زمان تغییر جهت داد و الان تبدیل به پردرامدترین کمپانی ژاپنی در بازیهای موبایلی شده و ایکه استدیوهای بیشتری رو برای تولید محتوای انحصاری PS4 دردسترس قرار داده.

یا مثال مایکروسافت و QB که زدید ! ما در اون دوران دوتا تغییرات مهم تو مایکروسافت داشتیم یکی اینکه مدیریت کل کمپانی عوض شد و دوم رییس بخش کل گیمینگ مایکروسافت و قطعا این وسط یکسری مسائل تغییر میکنند، و همون QB که دو ماه قبل از عرضه برای PC تایید شد، نسخه اولیه اجرای طرح XPA بود که الان سازنده های ترد پارتی و فرست پارتی رو در بر گرفته و در اینده نزدیک شک نکنید که این طرح تبدیل به استاندارد برای بازیها بشه سونی هم سیستم مشابه ای رو حالا با همکاری استیم یا توسط یک کلاینت جدید روی PC اعمال میکنه... همونطوری که کراس پلی سراسری در حال تبدیل شدن به یک استاندارد هست و سونی از اخر به این مورد هم تن میده

یا مثال اولت محتوای انحصاری RDR برای One که نشد در نظر گرفتی که مایکروسافت همین الان به عنوان شریک تبلیغاتی بازی AC O رو در دستش داره که پربازدیدترین تریلر E3 بوده و تعداد مقاله های درباره این بازی دو برابر بازی دوم بوده ! واقعا برای چهارمین کمپانی پردامد دنیای گیمینگ کاری داشته DLC های این بازی رو دو سه ماهی انحصاری کنه ؟

چیزی که میخوام بگم اکثر این مصاحبه ها شاید به نظر چرت و پرت بیاد ولی در حقیقت برنامه های اینده کمپانی ها رو نشون میدهند و خب این وسط یکسری اتفاقات طبق پیش بینی اونها جلو نمیره و باعث میشه حرف ها و اعمالشون همه اشتباه به نظر بیاد

پ.ن1: اینکه حالا این وسط دوستان به اسپنسر متلک میندازن به نظر من عادیه چون واقعا چشم دیدنش رو ندارن زیرا باورشون نمیشه چه طوری Xbox رو از اون منجلاب کشید بیرون و با اینکه PS4 دوبرابر One فروخته ولی در بخش درامد زایی که اینده یک برند رو تضمین میکنه تنها 20% فاصله بین بخش گیمینگ این دو کمپانی هست

پ.ن2: تو رو خدا اینجوری خبر نذارید :))) به قول دوستمون زدید بالای دست صدا و سیمای میلی مون :D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or