اسپنسر تأیید کرد که پروژه Scorpio برخی عناوین را به صورت Native 4K اجرا خواهد کرد

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
بعد از گزارشی که در مورد جزئیات حافظه RAM کنسول اسکورپیو منتشر شد، این سؤال مطرح شد که آیا این پروژه قادر است بازی‌ها را به صورت Native 4K اجرا کند یا خیر؟ مدیر Xbox، فیل اسپنسر، در توییتی به این سؤال با پاسخی کوتاه جواب داد.

کاربری در توییتر از اسپنسر سؤال کرد که آیا این کنسول می‌تواند بازی‌ها را به صورت Native 4K اجرا کند؟ اسپنسر در پاسخ او خیلی کوتاه پاسخ داد: «بله»

upload_2017-1-26_19-27-34.png

به گفته مایکروسافت تمام عناوین فرست پارتی این کنسول به صورت Native 4K اجرا خواهد شد. خانم Shannon Loftis، مدیرکل استودیوهای مایکروسافت، در ماه سپتامبر اعلام کرد که تمام عناوین ساخته شده توسط آن‌ها بر روی پروژه اسکورپیو به صورت Native 4K اجرا می‌شود. سال گذشته نیز مدیر بازاریابی مایکروسافت، Aaron Greenberg، تأیید کرد که اسکورپیو کنسولی است که تا کنون هیچ کنسولی مانند آن از نظر سطح گرافیک وجود نداشته است.

با توجه به صحبت‌های مدیران ارشد مایکروسافت و تأیید فیل اسپنسر به نظر می‌رسد این پروژه قادر به اجرای بازی‌ها به صورت Native 4K خواهد بود و در صورتی که این امکان فراهم شود این پروژه تنها کنسولی خواهد بود که قادر به انجام این مهم است.

اینجوری که دوستان توهم کردن ببخشید تصور کردن منتظر اجرای همه بازیها 4k و ۶۰ فریم هستند. کلا 6 ترا فلاپ سرعتشه بدبخت ماکرو باید از نظر قیمت هم منطقیش کنه

اینجوری که دوستان توهم کردن ببخشید تصور کردن منتظر اجرای همه بازیها 4k و ۶۰ فریم هستند. کلا 6 ترا فلاپ سرعتشه بدبخت ماکرو باید از نظر قیمت هم منطقیش کنه
میشه دقیقا مشخص کنی کی توهم کرده؟ اگه منظورت من هستم که دیدم فیل اسپنسر گفته "بله" و نگفته "برخی". وقتی از یک نفر نقل قول میشه باید درست نقل قول بشه و اولش فکر کردم مشکل از ترجمه است، در ضمن PS4 Pro هم برخی عناوین رو 4K native اجرا میکنه پس می بینی یه کلمه اضافی چقدر مفهوم جمله رو عوض میکنه.

من که شکی ندارم قیمت کنسول مایکرو همون 399 دلار خواهد بود.
یکی از دلایل تاخیر در عرضه کنسولشم این بود که میخواست قیمت قطعاتی که میخواد استفاده کنه بیاد پایین تا با همون 399 دلار ببنده کنسولشو.

میشه دقیقا مشخص کنی کی توهم کرده؟ اگه منظورت من هستم که دیدم فیل اسپنسر گفته "بله" و نگفته "برخی". وقتی از یک نفر نقل قول میشه باید درست نقل قول بشه و اولش فکر کردم مشکل از ترجمه است، در ضمن PS4 Pro هم برخی عناوین رو 4K native اجرا میکنه پس می بینی یه کلمه اضافی چقدر مفهوم جمله رو عوض میکنه.
اتفاقا اون کلمه ی برخی حتی اگه توی مصاحبه ی اخیر اسپنسر هم نیومده بود باز هم تو مصاحبه های قبلیش وجود داشت ! حرف خود اسپنسر این بود که همه ی بازی های استدیو های فرست پارتی به صورت native 4K اجرا می شن ولی مایکروسافت شرکت های دیگه رو اجبار به ارائه ی همچین رزولوشنی نمی کنه! که خب مسلما خیلی از شرکت ها می رن به سمت 1080p و گرافیک بالاتر!

زیادی رو اسکورپیو دارند مانور میدند...مجموعه پلتفرم های ایکس باکس به چند انحصاری متفاوت و زیبای جدید نیاز داره...
ماکرو می تونست برخی از استودیو ورشکسته مثل حرفا مثل THQ رو بخره و یا با تزریق سرمایه به برخی استودیو های در حال ورشکستگی مثل کرایتک از اونها برای ساخت بازی انحصاری استفاده کنه اما نه تنها این کار رو نکرده بلکه حتی استودیو های انحصاری خودش رو هم بست و بازیهای انحصاری خودش رو هم لغو کرده... اینکه این کار چقدر درست بوده رو خوب داریم نتیجه اش رو می بینیم.

اصلا همش 8k اجرا بشه وقتی تو محتوا نداری چطور میخوای قدرت اون سخت افزار رو تمایش بدی؟؟

مایکرو باید دو سه تا ip جدید در حد هیلو و گیرز داشته باشه که اسکورپیو رو بتونه بفروشه و بین مردم جا بندازه......

اینا بیان رو بازی مانور بدن تا 4k و 8k

اتفاقا یکسری ملت از الان منتظر پیش خریدن یکی هم تو تویتتر از اسپنسر پرسیده کی میتونیم پیش خرسد کنیم گفته اول صبر کنید بازی هاش مشخص بشن
همه چی در E3 کاملا روشن میشه هم بازی هاش هم خودش
بحث ما سر یه عده نیس که طرفداران و هر جوری شده کنسول جدید رو میخرن........بحث سر عامه هست
+
ببینیم e3 چه می کنن....چقدر بازی معرفی می کنن و چقدرش منتشر میشه و کنسل نمیشه

.

آخرین ویرایش:
اصلا همش 8k اجرا بشه وقتی تو محتوا نداری چطور میخوای قدرت اون سخت افزار رو تمایش بدی؟؟

مایکرو باید دو سه تا ip جدید در حد هیلو و گیرز داشته باشه که اسکورپیو رو بتونه بفروشه و بین مردم جا بندازه......

اینا بیان رو بازی مانور بدن تا 4k و 8k

.
اتفاقا یکسری ملت از الان منتظر پیش خریدن یکی هم تو تویتتر از اسپنسر پرسیده کی میتونیم پیش خرسد کنیم گفته اول صبر کنید بازی هاش مشخص بشن
همه چی در E3 کاملا روشن میشه هم بازی هاش هم خودش

یادمه زمانی که ps3 میخواست بیاد همه این تبلیغارو سونی میکرد ، اخرشم دیدیم چی شد ، حالا نوبت اینا شده
آخرش چی شد؟ به نظر من که آخرش خیلی هم عالی شد :دی هم از نظر گیم پلی هم گرافیک عناوینی اومدن به بازار که حالا حالاها کسی نمیتونه مثل اونا رو بسازه :-"

آخرش چی شد؟ به نظر من که آخرش خیلی هم عالی شد :D هم از نظر گیم پلی هم گرافیک عناوینی اومدن به بازار که حالا حالاها کسی نمیتونه مثل اونا رو بسازه :-"

آخرش PS3 از نظر فروش Xbox 360 رو جا گذاشت:D
ما که هرچی خبر بود جز ناله بازی سازا نبود که بازی ساختن سخته برای ps3 و این داستانا هرچی بازی مولتی بود سونی عقب افتاده بود تو کیفیت همش میگفتن نسخه ایکس باکس بهتره سونی تازه بلوری بودو سی پی یو خفن، فقط یه عنوان واقعا نظیر نداشت اونم mgs4 که گرافیک یه بخشش بود و باقیش خلاقیت بالای کوجیما بعدیشم gow وuncharted که اختصاصی خود سونی هستن
ایکس باکس این نسلو واقعا خراب کرده حالا میخواد ماس مالیش کنه که ال میکنیم بل میکنیم 2 تا عنوان درست حسابی ندیدیم ازش ،هیلوشو که واقعا مسخره ساخت
ولی این نسلو سونی خوب عمل کرده خوبم داره پیش میبره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or