اسپنسر تأیید کرد که پروژه Scorpio برخی عناوین را به صورت Native 4K اجرا خواهد کرد

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
بعد از گزارشی که در مورد جزئیات حافظه RAM کنسول اسکورپیو منتشر شد، این سؤال مطرح شد که آیا این پروژه قادر است بازی‌ها را به صورت Native 4K اجرا کند یا خیر؟ مدیر Xbox، فیل اسپنسر، در توییتی به این سؤال با پاسخی کوتاه جواب داد.

کاربری در توییتر از اسپنسر سؤال کرد که آیا این کنسول می‌تواند بازی‌ها را به صورت Native 4K اجرا کند؟ اسپنسر در پاسخ او خیلی کوتاه پاسخ داد: «بله»

upload_2017-1-26_19-27-34.png

به گفته مایکروسافت تمام عناوین فرست پارتی این کنسول به صورت Native 4K اجرا خواهد شد. خانم Shannon Loftis، مدیرکل استودیوهای مایکروسافت، در ماه سپتامبر اعلام کرد که تمام عناوین ساخته شده توسط آن‌ها بر روی پروژه اسکورپیو به صورت Native 4K اجرا می‌شود. سال گذشته نیز مدیر بازاریابی مایکروسافت، Aaron Greenberg، تأیید کرد که اسکورپیو کنسولی است که تا کنون هیچ کنسولی مانند آن از نظر سطح گرافیک وجود نداشته است.

با توجه به صحبت‌های مدیران ارشد مایکروسافت و تأیید فیل اسپنسر به نظر می‌رسد این پروژه قادر به اجرای بازی‌ها به صورت Native 4K خواهد بود و در صورتی که این امکان فراهم شود این پروژه تنها کنسولی خواهد بود که قادر به انجام این مهم است.

اگر این رویاهایی که اینها دارن تایید میکنند به واقعیت بپیونده قطعا قیمت کنسول فضایی میشه :دی :-" مایکروسافت داره ریسک بزرگی میکنه. به جای این کارها اگه بیاد روی عناوین انحصاری و جدید سرمایه گذاری کنه بهتر هست

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
رزولوشن رو کلا بیخیال، علی الحساب یکی باید از اسپنسر بپرسه حاجی بازی هاتون تا عرضه اسکورپیو دوام میارن؟ اگه جواب بله بود بره سر مباحث بعدی، مثل روزلوشن و فریم ریت و ...
چطور زمان ps4 ررولوشن و فریم خیلب مهم بود مخصوصا واسه کل کل کردن حتی اگه هیچ بازی هم نداشته باشه بازم حداقل 3 برابر از پرو که میگیم فقط برای 4k عرضه شده اونم تازه فقط اپ اسکیل در هر صورتی قوی تره فقط پردازندش
باقیش بماند که رمش هم DF گفته 12 گیگ قشنگ کنسول نسل بعدیه و در اینده قدرتش به رخ میکشه

نمی دونم چرا ولی اصلا به این کنسول خوش بین نیستم! با اینکه صبح تا شب دارن قدرتش رو تو بوق و کرنا میکنن بازم احساس میکنم بازار به همچین چیزی نیازی نداره و ازش استقبال نمی شه! البته مسلما باید تا E3 صبر کرد! وقتی قیمتش و بازی هاش مشخص شد اونجا معلوم میشه این کنسول چند مرده حلاجه! وگرنه به حرف های مایکروسافت هم اعتباری نیست چون اصولا هیچ ماست بندی نمی گه ماست من ترشه!

• Like
Reactions: ps3_360_wii
سیاست مایکروسافت چند وقتیه یه مقدار تغییر کرده و سعی میکنه محصول بی نقص و عالی همیشه ارائه بده و ترسی از قیمت گذاری نداره!

این مورد توی Surface Pro , Surface Book , Surface Studio ثابت کرده و به نظر من باید منتظر یه محصول عالی باشیم و اگر هم پول خریدشو نداریم بهتره الکی کنسول زیر سوال نبریم

سیاست مایکروسافت چند وقتیه یه مقدار تغییر کرده و سعی میکنه محصول بی نقص و عالی همیشه ارائه بده و ترسی از قیمت گذاری نداره!

این مورد توی Surface Pro , Surface Book , Surface Studio ثابت کرده و به نظر من باید منتظر یه محصول عالی باشیم و اگر هم پول خریدشو نداریم بهتره الکی کنسول زیر سوال نبریم
دیگه دوره این جمله «پول خریدش رو نداریم» تموم شده :دی قیمت کنسول باید معقول باشه :-"

به نظرم بزرگترین مشکل ماکروسافت درک اشتباه از بازار الان فکر میکنن کنسول قویتر بدن موفق میشن اما به نظر من اگه اول نسل انقدر گند بالا نمیاوردن سر کینکت و قیمت و صحبت ها و... و بازی های انحصاری متنوع تری داشتن به نظر من X1 کنسول بدی در کل نبوده و نیازی به شروع نسل بعد زودتر نبود و میتونستن با X1S مثل سونی یک آپگرید میان نسلی خوب داشته باشن .

به نظرم بزرگترین مشکل ماکروسافت درک اشتباه از بازار الان فکر میکنن کنسول قویتر بدن موفق میشن اما به نظر من اگه اول نسل انقدر گند بالا نمیاوردن سر کینکت و قیمت و صحبت ها و... و بازی های انحصاری متنوع تری داشتن به نظر من X1 کنسول بدی در کل نبوده و نیازی به شروع نسل بعد زودتر نبود و میتونستن با X1S مثل سونی یک آپگرید میان نسلی خوب داشته باشن .
پس به نظر شما چکار کنه تا شما بیخیال اشتباهایه سه سال قبلش بشین؟؟ یعنی سرمایه ایی که رو پروژه اسکورپیو و محصولات جدیدش میزاره رو بزاره رو یک ماشین زمان و سالها با تلاش بتونه زمان رو چندین سال بکشه عقب و کینکت رو از اجبار در بیاره و مواظب حرف زدنش تو کنفرانس باشه تا یه عده ببخشنش؟؟ واقعا عوض سرکوفت زدن یه راه کار درست حسابی بدین چون بعد از اون گند زدن هم تا دوسال چپ و راست انحصاری عرضه کرد و باز هم خیلی ها اون اجبار کردن کینکت یادشون نرفت ا

پس به نظر شما چکار کنه تا شما بیخیال اشتباهایه سه سال قبلش بشین؟؟ یعنی سرمایه ایی که رو پروژه اسکورپیو و محصولات جدیدش میزاره رو بزاره رو یک ماشین زمان و سالها با تلاش بتونه زمان رو چندین سال بکشه عقب و کینکت رو از اجبار در بیاره و مواظب حرف زدنش تو کنفرانس باشه تا یه عده ببخشنش؟؟ واقعا عوض سرکوفت زدن یه راه کار درست حسابی بدین چون بعد از اون گند زدن هم تا دوسال چپ و راست انحصاری عرضه کرد و باز هم خیلی ها اون اجبار کردن کینکت یادشون نرفت ا
من که اصلا با اشتباه هات ماکروسافت کاری ندارم مشخصا یکی مثل من که اینترنت زیر رو میکنه یا یکی مثل شما اصلا براش مهم نیست حرفی که زده شده بود وقتی تغییر رویه داد .
میتونست با بازی های انحصاری جدید و سرمایه گزاری در این بخش ملت به طرف خودش بکشه در کل فروش X1 بد نیست کنسول شکست خورده ای هم نیست فقط PS4 داره بهتر میفروشه همین من به شخصه هم PC دارم هم PS4 از طرف دیگه میخواستم X1 هم بگیرم که دقیقا خورد وقتی که بازی های انحصاری ماکروسافت روی PC شروع کرد امدن اون موقع دیگه گفتم مگه دیوانم بیام X1 بگیرم ؟ مشخصا بزرگترین مشکل ماکروسافت نه ساپورت نه ... بلکه نبود دلیلی برای خرید کنسولش همین به نظر من الان تازه از طرف دیگه ماکروسافت با پشتیبانی و ساپورت بهتر و بازی های انحصاری جدید بیشتر میتونست ملت طرف X1 برگرونه یکی مثل من 3 تا X360 خردیم با وجود اینکه کلی مشکل داشت دلیلش ساپورت خوب نرم افزاری کنسول بود که سر X1 به فنا رفته و از طرف دیگه حتی کنسول بعدی هم تحت پوشش قرار میده این وضعیت.

من شخصا اگه کنسول جدید بازی که میخوام داشته باشه و ارزش هزینه ای که میکنم داشته باشه 100% روز اول کنسول تهیه میکنم اگه بتونم برام اصلا مهم نیست چه شرکتی سازنده کنسول اینکه من شخصا PS ترجیح میدم به خاطر اینکه بازی های ادونچر این طرف قویتر هستش همین .

اتفاقاً یکی از اصلی ترین دلایل شکست مایکرو سر one ، قیمت بالای اول نسلش بود! حالا بیاد دوباره یه قیمت نجومی بذاره رو کنسول تا دوباره با کله بخوره زمین؟ مشکل اینجاست که شما فکر می کنید بازار کنسول مثل بازار تبلت و لپ تاپ هست که تجربه نشون داده این بازار ها هیچ شباهتی به هم ندارن!
و اگر هم پول خریدش رو داریم بهتره الکی فکر نکنیم که بقیه پول خریدشو ندارن!
کلیت حرفات درسته اما وقتی one s بعد از عرضه داره خوب می فروشه دیگه چه نیازی به اسکورپیو بود؟ شما میگی راهکار بدین من میگم راهکار همین بود که تمرکزش رو بذاره روی one s و روند فروش خوبش رو ادامه بده و سر وقتش هم کنسول نسل بعدیش رو معرفی کنه نه اینکه اسکورپیو رو بکنه تو بوق و تمرکزش رو از روی s ورداره! چون در بهترین حالت اسکورپیو هم مثل همین الان one s قراره بفروشه دیگه! یکی نیست به مایکرو بگه که تو همین الانم داری می فروشی دیگه ! پس چه نیازی به اسکورپیو داری!؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or