منم اگر چنين بازي محبوب و پرفروشي داشتم هر سال بيرون ميدادم. وقتي مردم اين بازي رو دوست دارند و اون رو هر سال هم ميخرند چرا هر سال يك بازي عرضه نكنيم در كيفيت خوب ؟
خوب مشکل اینجاست که فروش بالا دلیل بر خوب بودن نیست. مطمئن باش اکثر طرفدارهای قدیمی COD از این وضع راضی نیستن. ماها دوست نداریم یه بازیی که باهاش خاطره داریم اینجوری نابود بشه.یه بازی با کیفیت خوب توی شماره ها بعدی باید تفاوت زیادی بکنه. این قانونش هست.اکتیویژن اومده و شماره رو برداشته تا بتونه هر چی دلش میخواد COD بسازه.تو الان به من بگو که این 2 شماره قبلی (MW2 ,BO) چه تفاوتی با MW یا WAW داشتن غیر از تغییر مراحل و به اصطلاح داستان؟!
خیالتم راحت این سیاست اکتیویژن دوومی نداره و این IP هم توی همین یکی دو سال کارش ساخته هست( پیش بینی من)
خب تو استثناء هستي. اگر همه مثل تو بودن بازي هر سال يك ركورد جديد نميشكوند. مثلا من سري Final Fantasy رو دوست ندارم ولي اين دليل نميشه كه بگم اين بازي به درد نخوره چون من دوست ندارمش. عوضش قبول دارم Final Fantasy يك شاهكار هست كه فقط من با سبكش رابطه برقرار نميكنم.
من نگفتم از سری بدم میاد.منم عاشق COD تا شماره 5 بودم و همه رو با لذت تمام رفتم ولی از MW2 به بعد همه چی برام نخ نما و تکراری شد و اصلا اون تازگی قبل رو نداشت.
امسال به شخصه Sam Worthington به نظر بهترين صداگذاري بازي رو انجام داده بود و اون نقد معتبر خارجي نميدونم چه انتظاري داشته كه برآورده نشده.
بيخيال، Kiefer Sutherland الان به نظرت بد بود ؟
اگر اينطور كه تو ميگي باشه هر كس هر بازي ميخواد بسازه بايد هميشه از مردم بپرسه مثلا: مردم عزير اجازه هست من از چنين اسلحه اي در بازي استفاده كنم ؟ آيا اجازه هست اسم اين شخصيت اين باشه ؟ آيا اجازه هست چنان آدمي روي فلان بخش كار كنه ؟
اگر ميبيني سري COD از بازيگران هاليوودي استفاده ميكنه چون Activision پول داره كه اين آدم ها رو استخدام كنه وگرنه كل صنعت بازي آرزوشون هست از بازيگران هاليوودي استفاده كنند. مثل David Cage براي Heavy Rain كه خود Cage ميگفت هزينه اين كار سرسام آور بود.
بعد تو انتظار نداشته باش كسي با صداي باربي مانند بياد صداگذاري بازي نظامي مثل Call of Duty رو انجام بده. انتظار نداشته باش مثل Nolan North با لحن خنده دار برات حرف بزنه. يك بازي جنگي صداگذارهايي مناسب با فضاي جنگ مي خواد كه Worthington با اون صداي رسا و بلندش دقيقا مناسب يك سرباز بود. يا Sutherland كلا تو 24 وقتي داد ميزد من از جا ميپريدم چه برسه به فرد مقابلش .
ببین مثلا من با سریال ایکس خاطره دارم و همیشه هم صدای اون کاراکتر توی ذهنمه چون شونصد قسمت صداش رو در نقش ایکس شنیدم.بعد یهو میای می بینی که همون فرد شده صدای یه شخصیت توی یه بازی که نقش اون واقعا در تصاد اون شخصیت در اون فیلم هست( اگرم در تضاد نباشه بازم چون یه دید دیگه نسبت به اون صدا داری و به عنوان یه شخصیت دیگه در یه فیلم می شناسیش برات عجیب و گاها مسخره هست!)
گیمر ها ترجیح میدن که یه صدای جدید رو بشنون و یا از صدای صداپیشگان بازی ها استفاده بشه که باهاش بیشتر مانوس هستن تا یه بازیگر سینما و تلویزیون.
در مورد گیمر ها هم وظیفه سازنده هاست که به بازخورد طرفدارن بازی توجه کنن و نظراتشون رو مد نظر قرار بدن.لازم نیست سوال بشه برای کاری بلکه از نظر اونها هم استفاده کنن.
HR قضیش فرق داره چون بازی کاملا مرتبط با سینماست و بهترین شکل هم استفاده از بازیگران حرفه ای هست.
تا دلت بخواد صدای کلفت قشنگ تر از این اقا رو هم داریم.باید همون موقع که بازی ریلیز می شد خودت میدی که چقدر کامنت داده شد و افراد اکثرا مخالف استفاده از بازیگران هالیوودی واسه COD بودن.نمونه بارزش رو من توی GT دیدم
در مورد داستان هم با همه این تعاریف بازم یه کار کپی شده و تقلیدی بود و هیچ جذابیتی نداشت. من نگفتم که یه بازی نظامی نیاز به داستان خفنی داره چون در اصل هیچ نیازی نیست.یه بازی FPS نیاز به یه گیم پلی خوب و تازه داره که این بازی متاسفانه با وجود خوب بودنش به حدی تکراری شده که حال ادم رو بهم می زنه.
در اصل COD مثل یه ماد می مونه که هر سال یه سری مرحله جدید بهش اضافه میشه.همین!