اسلج هامر "از COD جدید انتظار میانگین امتیازات بالای 95 از 100 را داریم!"

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
mw2.jpg

Sledgehammer یکی از استدیو های زیر مجموعه کمپانی Activision که مامور ساخت نسخه جدیدی از فرنچایز Call Of Duty می باشد امید بالایی دارد که بتواند عنوانی تحویل دهد تا میانگین امتیازات بالا 95 از 100 را کسب کرده و جوابگوی انتظارات بسیار بالا گیمر های امروزی باشد.

در همین راستا استدیو اسلج هامر آگهی تبلیغاتی را مبنی بر جذب چند تستر یا آزموننده معتبر برای تجربه بازی در دست ساخت آنان بمنظور عاری از باگ بودن آن و جوابگو انتظار بالا گیمر ها عنوان کرده بود.

Call of Duty 4: Modern Warfare و Call of Duty 4: Modern Warfare 2 دو عنوان از سری کال آو دیوتی هستند که هر دو دارای بالاترین امتیاز 94/100 از سری کال آو دیوتی در سایت متاکریتیک می باشند. ورژن کنسول 360 از عنوان COD: Black Ops نیز در همین سایت دارای میانگین امتیازات 87/100 می باشد.

با وجود اینکه بصورت رسمی تایید شده است کال آو دیوتی در دست ساخت توسط اسلج هامر امسال عرضه خواهد شد اما این استدیو تاکنون هیچ گونه اطلاعات عمومی و رسمی از این عنوان رونمایی نکرده است. شایعاتی نیز مبنی بر همکاری استدیو Infinity Ward در ساخت این پروژه شنیده میشود اما کمپانی مذبور تاکنون جزئیاتی را از این مورد مشخص نکرده است.

با این حال COD جدید نیز تنها مورد انتظار استدیو سازنده نخواهد بود بلکه کمپانی اکتیویژن نیز انتظار دارد که این بازی عنوان GOTY یا بازی سال را از آن خود کند!

انتظار میرود COD جدید که هنوز پسوندی برای آن در نظر گرفته نشده است پائیز امسال بصورت رسمی ریلیس یا عرضه جهانی شود. در ضمن هنوز پلتفرم مشخصی در دست نیست!

منبع

کلا دوستان بازی سنتری عادت کردن که یه حرف رو طوطی وار تکرار کنن. اول تاپیک یه مدیری میومد و این حرف رو تایید میکرد کلا الان کفه ی ترازو به این ور سنگینی میکرد.اگه واقعا COD زوال میره پس چرا نمراتش زوال نمیره؟
این یه حقیقتیه که میخوان قبول کنین یا رد کنین. سری COD همیشه فروش خوبی داشه و همیشه مورد استقبال یوده. ولی اینکه ما بیایم یه ایراد رو گنده کنیم و به عبارتی از کاه کوه بسازیم حتی میتونه بزرگترین بازی ها رو تخریب کنه. برخی از دوستان هم که گویا اصلا چیزی به نام منطق شخصی ندارن و حرف ها و جملات دیگران نظر و عقاید اون هاست.

از طرفی تجربه نشون داده که Glen Schofield نشون داده که ایدا های خیلی خوبی داره. پس به جای اینکه عزای عمومی بگیریم بهتره امیدوار یک بازی خوب باشیم !!

دیگه همه میدونیم COD بازی خوبیه(عالی نیست حداقل از mw1 به اینور) و همه از بازی کردنش لذت میبریم. ولی نمیدونم چرا جدیدا کوبیدن این بازی تو فروم مد شده.

COD، بازی Fifa نیست که هر سال بخوان بازیکن هاش رو جدید کنن و یه سری قابلیت جدید بزارن توش، الان تقریبا COD همین شده.

منم اگر چنين بازي محبوب و پرفروشي داشتم هر سال بيرون ميدادم. وقتي مردم اين بازي رو دوست دارند و اون رو هر سال هم ميخرند چرا هر سال يك بازي عرضه نكنيم در كيفيت خوب ؟

باور کن من دو شماره اخر رو با هزار زور و زحمت تموم کردم و اصلا هم خوشم نمیومد و فقط سعی می کردم که درک کنم که چیه این بازی با شماره قبلش فرق کرده که این همه تو بوق کردن و اخرش هم نفهمیدم(چون در اصل تغییری نکرده بود)

خب تو استثناء هستي. اگر همه مثل تو بودن بازي هر سال يك ركورد جديد نميشكوند. مثلا من سري Final Fantasy رو دوست ندارم ولي اين دليل نميشه كه بگم اين بازي به درد نخوره چون من دوست ندارمش. عوضش قبول دارم Final Fantasy يك شاهكار هست كه فقط من با سبكش رابطه برقرار نميكنم.

توی یه نقد خارجی معتبر خودم که دقیقا گفته بود که انتخاب Sam Worthington واقعا خنده دار بود

امسال به شخصه Sam Worthington به نظر بهترين صداگذاري بازي رو انجام داده بود و اون نقد معتبر خارجي نميدونم چه انتظاري داشته كه برآورده نشده.

شماره 5 هم یه بازیگر از سریال 24 آورده بودن.اصلا از گیمر ها نمی پرسن که شما راضی هستید یا نه؟!

بيخيال، Kiefer Sutherland الان به نظرت بد بود ؟

اگر اينطور كه تو ميگي باشه هر كس هر بازي ميخواد بسازه بايد هميشه از مردم بپرسه مثلا: مردم عزير اجازه هست من از چنين اسلحه اي در بازي استفاده كنم ؟ آيا اجازه هست اسم اين شخصيت اين باشه ؟ آيا اجازه هست چنان آدمي روي فلان بخش كار كنه ؟

اگر ميبيني سري COD از بازيگران هاليوودي استفاده ميكنه چون Activision پول داره كه اين آدم ها رو استخدام كنه وگرنه كل صنعت بازي آرزوشون هست از بازيگران هاليوودي استفاده كنند. مثل David Cage براي Heavy Rain كه خود Cage ميگفت هزينه اين كار سرسام آور بود.

بعد تو انتظار نداشته باش كسي با صداي باربي مانند بياد صداگذاري بازي نظامي مثل Call of Duty رو انجام بده. انتظار نداشته باش مثل Nolan North با لحن خنده دار برات حرف بزنه. يك بازي جنگي صداگذارهايي مناسب با فضاي جنگ مي خواد كه Worthington با اون صداي رسا و بلندش دقيقا مناسب يك سرباز بود. يا Sutherland كلا تو 24 وقتي داد ميزد من از جا ميپريدم چه برسه به فرد مقابلش :d.

در مورد داستان بازي انتظار نداشته باش تويه يك عنوان نظامي Twist و يا Cliff Hanger هايي مثل Alan Wake داشته باشي. خودت ميدوني من چقدر به داستان تو بازي ها اهميت ميدم ولي Black Ops واقعا يك داستان سياسي جالب با مضامين و تعاريف هوشمندانه داشت . اين كه Mason امريكايي يك روس رو توهم ببينه و يك حركت بزرگ سياسي رو بر مبناي همين توهم پيش ببره يك تعريف ساده نيست . يا به طور كلي به وسط كشيدن نيروهاي Black Ops زمان كندي و كاسترو واقعا ايده جالبي بود.

• Like
Reactions: Mr.Death
منم اگر چنين بازي محبوب و پرفروشي داشتم هر سال بيرون ميدادم. وقتي مردم اين بازي رو دوست دارند و اون رو هر سال هم ميخرند چرا هر سال يك بازي عرضه نكنيم در كيفيت خوب ؟
خوب مشکل اینجاست که فروش بالا دلیل بر خوب بودن نیست. مطمئن باش اکثر طرفدارهای قدیمی COD از این وضع راضی نیستن. ماها دوست نداریم یه بازیی که باهاش خاطره داریم اینجوری نابود بشه.یه بازی با کیفیت خوب توی شماره ها بعدی باید تفاوت زیادی بکنه. این قانونش هست.اکتیویژن اومده و شماره رو برداشته تا بتونه هر چی دلش میخواد COD بسازه.تو الان به من بگو که این 2 شماره قبلی (MW2 ,BO) چه تفاوتی با MW یا WAW داشتن غیر از تغییر مراحل و به اصطلاح داستان؟!
خیالتم راحت این سیاست اکتیویژن دوومی نداره و این IP هم توی همین یکی دو سال کارش ساخته هست( پیش بینی من)
خب تو استثناء هستي. اگر همه مثل تو بودن بازي هر سال يك ركورد جديد نميشكوند. مثلا من سري Final Fantasy رو دوست ندارم ولي اين دليل نميشه كه بگم اين بازي به درد نخوره چون من دوست ندارمش. عوضش قبول دارم Final Fantasy يك شاهكار هست كه فقط من با سبكش رابطه برقرار نميكنم.
من نگفتم از سری بدم میاد.منم عاشق COD تا شماره 5 بودم و همه رو با لذت تمام رفتم ولی از MW2 به بعد همه چی برام نخ نما و تکراری شد و اصلا اون تازگی قبل رو نداشت.
امسال به شخصه Sam Worthington به نظر بهترين صداگذاري بازي رو انجام داده بود و اون نقد معتبر خارجي نميدونم چه انتظاري داشته كه برآورده نشده.
بيخيال، Kiefer Sutherland الان به نظرت بد بود ؟

اگر اينطور كه تو ميگي باشه هر كس هر بازي ميخواد بسازه بايد هميشه از مردم بپرسه مثلا: مردم عزير اجازه هست من از چنين اسلحه اي در بازي استفاده كنم ؟ آيا اجازه هست اسم اين شخصيت اين باشه ؟ آيا اجازه هست چنان آدمي روي فلان بخش كار كنه ؟

اگر ميبيني سري COD از بازيگران هاليوودي استفاده ميكنه چون Activision پول داره كه اين آدم ها رو استخدام كنه وگرنه كل صنعت بازي آرزوشون هست از بازيگران هاليوودي استفاده كنند. مثل David Cage براي Heavy Rain كه خود Cage ميگفت هزينه اين كار سرسام آور بود.

بعد تو انتظار نداشته باش كسي با صداي باربي مانند بياد صداگذاري بازي نظامي مثل Call of Duty رو انجام بده. انتظار نداشته باش مثل Nolan North با لحن خنده دار برات حرف بزنه. يك بازي جنگي صداگذارهايي مناسب با فضاي جنگ مي خواد كه Worthington با اون صداي رسا و بلندش دقيقا مناسب يك سرباز بود. يا Sutherland كلا تو 24 وقتي داد ميزد من از جا ميپريدم چه برسه به فرد مقابلش .
ببین مثلا من با سریال ایکس خاطره دارم و همیشه هم صدای اون کاراکتر توی ذهنمه چون شونصد قسمت صداش رو در نقش ایکس شنیدم.بعد یهو میای می بینی که همون فرد شده صدای یه شخصیت توی یه بازی که نقش اون واقعا در تصاد اون شخصیت در اون فیلم هست( اگرم در تضاد نباشه بازم چون یه دید دیگه نسبت به اون صدا داری و به عنوان یه شخصیت دیگه در یه فیلم می شناسیش برات عجیب و گاها مسخره هست!)
گیمر ها ترجیح میدن که یه صدای جدید رو بشنون و یا از صدای صداپیشگان بازی ها استفاده بشه که باهاش بیشتر مانوس هستن تا یه بازیگر سینما و تلویزیون.
در مورد گیمر ها هم وظیفه سازنده هاست که به بازخورد طرفدارن بازی توجه کنن و نظراتشون رو مد نظر قرار بدن.لازم نیست سوال بشه برای کاری بلکه از نظر اونها هم استفاده کنن.
HR قضیش فرق داره چون بازی کاملا مرتبط با سینماست و بهترین شکل هم استفاده از بازیگران حرفه ای هست.
تا دلت بخواد صدای کلفت قشنگ تر از این اقا رو هم داریم.باید همون موقع که بازی ریلیز می شد خودت میدی که چقدر کامنت داده شد و افراد اکثرا مخالف استفاده از بازیگران هالیوودی واسه COD بودن.نمونه بارزش رو من توی GT دیدم
در مورد داستان هم با همه این تعاریف بازم یه کار کپی شده و تقلیدی بود و هیچ جذابیتی نداشت. من نگفتم که یه بازی نظامی نیاز به داستان خفنی داره چون در اصل هیچ نیازی نیست.یه بازی FPS نیاز به یه گیم پلی خوب و تازه داره که این بازی متاسفانه با وجود خوب بودنش به حدی تکراری شده که حال ادم رو بهم می زنه.
در اصل COD مثل یه ماد می مونه که هر سال یه سری مرحله جدید بهش اضافه میشه.همین!

CoD از فرمول نمره آوردن استفاده می کنه . هیچگونه خلاقیت خاصی نداره . خیلی زورم میاد یه سری بازی ها در حقشون اجحاف میشه فقط به خاطر استفاده نکردن از فرمول خاص بازی ها و قاعدشون .

به شخصه از سري Call of Duty لذت ميبرم و همه مردم جهان هم همينطور هستند (اگر اينطور نبود چنين فروش بالايي نمي كرد) دليل اين كه از اين بازي بد ميگيم چون هر سال داريم يك نسخه از اون رو ميبينيم ولي حقيقت امر اين هست كه همه ما از اين بازي ها لذت ميبريم ولي ميخوايم بگيم كه اينطور نيست .

به شخصه خيلي به بازي كه Sledgehammer داره ميسازه اميد دارم چون Glen Schofield پشت بازي هست، كسي كه شاهكار Dead Space رو پايه گذاري كرد و مسلما ميدونيد Dead Space يك بازي اتفاقي نبود و تك تك مضامين بازي دست به دست هم دادند تا چنين چيزي خلق بشه، استانداردي كه تويه نسخه دوم هم حتي بدون تغيير هنوز نو و جذاب بود. پس اصلا چنين ادعايي رو دست كم نگيريد و منتظر يكي از كانديدهاي بهترين بازي سال باشيد.
خوشحالم که بالاخره یکی از این بازی تعریف کرد والکی بازی رو نکوبوند

بابا بخدا كسي با بازيه خوب مخالف نيست.فرقي هم نداره اسمش چيه و مال چه شركتيه.بازي اگه خوب باشه همه طرفدارش ميشن.جز يك عده كه بحثش جداست
در مورد COD هم دقيقا همين موضوع صادقه.چون بازيه شاخيه و جذابه اكثر گيمرها به اين بازي علاقه دارن.قطعا اگه به گذشته رجوع كنيد COD 2 و MW1 بدن شما رو به لرزه خواهد انداخت.
ولي ACTI با اين سياستهاي مسخرش داره گوره اين بازي رو ميكنه.داره خاطراتي خوبي رو كه گيمرها با اين بازي دارن رو پاك ميكنه.
در ضمن كساني كه ميگن فروش و نمره.به يك نكته توجه كنند:درسته كه نمرات بازي هميشه عالي بوده و فروش هم نجمومي.ولي بايد قبول كنيد كه COD حريف خيلي جدي تو اين چند وقت غير از BBC نداشته.(كاري به HALO,,CRYSIS,.......ندارم چون كلا سبكشون واقع گرايانه نيست).ولي حالا با برگشت BF مطمئن باشيد كه COD نه از لحاظ نمره و نه از لحاظ فروش مثل قبل ظاهر نخواهد شد.مگر اين كه كلا يك دستي به گرافيك و گيم پلي قديمي بازي بكشه

این قدر این BF رو گنده نکنید با اون انیمیشن های مسخرش
زمان همه چیز رو مشخص می کنه

دوست عزيز كال او ديوتي هم به خاطر فقر اين سبك بازيا انقدر بزرگ شده !!
تا بوده مدال بوده و كال او ديوتي !!
انتظار داشتي چه بازي اي انقدر بزرگ بشه؟
كال او ديوتي تمام هستيشو مديون فقر اين سيستم بازي هاي جنگي رئال هست !!
كه بتل فيلد اولين عنوانيه كه تازه تونسته پا بگيره !!

كال او بعد از 5 تا شماره تونست mw و bo بده بيرون !!
بتل فيلد ديدين توي شماره دومش چه كولاكي كرد
ببينيد توي 3 چه گردبادي راه بندازه !!!

عجله نكنيد !!!
كم كم شركت ها حساب كار دستشون مياد و با اين وضعي كه اكتيويژن پيش گرفته كال او ديوتي الان نه دو سال ديگه به تاريخ ميپيونده ;)

كال او ديوتي هيچي نداره
نه تكسچر نه جزئيات نه فيزيك نه هيچ چيز ديگه !!!!!!

كسي نميگه بده !!
اما فروش و طرفداراش ادمايي هستن كه هيچ بازي اي در زمينه ي جنگي و رئال ندارن بازي كنن !!

يه زماني يه نيد فور اسپيد ميگفتي 16 تا از سوراخ سنبه هاش ميزد بيرون !!
الان ان اف اس كجاست؟ :))

واسه اينكه بقيه كمپاني ها فهميدن چطوري درايوينگ بسازن و گيمر هارو به وجد بيارن و اين در حالي اتفاق افتاد كه ان اف اس روال پيش رو در پيش گرفته بود و فكر ميكرد همه هنوز تشنه ي بازي هاي يكنواختشن !!!!

سرنوشت فرداي كال او ديوتي همونيه كه الان ان اف اس داره

با همه این حرفا و اون اتفاقی که باعث شد از اکتی متنفر شم و از iw ناامید ولی به اندازه تمام بازیبازهای جهان منتظر mw3 هستم.:dمولتی بزنیم کف کنیم.انقدر که دارم روزشماری میکنم.خدا کنه ناامیدم نکنه.

با همه این حرفا و اون اتفاقی که باعث شد از اکتی متنفر شم و از iw ناامید ولی به اندازه تمام بازیبازهای جهان منتظر mw3 هستم.:dمولتی بزنیم کف کنیم.انقدر که دارم روزشماری میکنم.خدا کنه ناامیدم نکنه.

منم جزو همونام :d
خيلي منتظر نسخه ي جديد هستم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or