اسلج هامر "از COD جدید انتظار میانگین امتیازات بالای 95 از 100 را داریم!"

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
mw2.jpg

Sledgehammer یکی از استدیو های زیر مجموعه کمپانی Activision که مامور ساخت نسخه جدیدی از فرنچایز Call Of Duty می باشد امید بالایی دارد که بتواند عنوانی تحویل دهد تا میانگین امتیازات بالا 95 از 100 را کسب کرده و جوابگوی انتظارات بسیار بالا گیمر های امروزی باشد.

در همین راستا استدیو اسلج هامر آگهی تبلیغاتی را مبنی بر جذب چند تستر یا آزموننده معتبر برای تجربه بازی در دست ساخت آنان بمنظور عاری از باگ بودن آن و جوابگو انتظار بالا گیمر ها عنوان کرده بود.

Call of Duty 4: Modern Warfare و Call of Duty 4: Modern Warfare 2 دو عنوان از سری کال آو دیوتی هستند که هر دو دارای بالاترین امتیاز 94/100 از سری کال آو دیوتی در سایت متاکریتیک می باشند. ورژن کنسول 360 از عنوان COD: Black Ops نیز در همین سایت دارای میانگین امتیازات 87/100 می باشد.

با وجود اینکه بصورت رسمی تایید شده است کال آو دیوتی در دست ساخت توسط اسلج هامر امسال عرضه خواهد شد اما این استدیو تاکنون هیچ گونه اطلاعات عمومی و رسمی از این عنوان رونمایی نکرده است. شایعاتی نیز مبنی بر همکاری استدیو Infinity Ward در ساخت این پروژه شنیده میشود اما کمپانی مذبور تاکنون جزئیاتی را از این مورد مشخص نکرده است.

با این حال COD جدید نیز تنها مورد انتظار استدیو سازنده نخواهد بود بلکه کمپانی اکتیویژن نیز انتظار دارد که این بازی عنوان GOTY یا بازی سال را از آن خود کند!

انتظار میرود COD جدید که هنوز پسوندی برای آن در نظر گرفته نشده است پائیز امسال بصورت رسمی ریلیس یا عرضه جهانی شود. در ضمن هنوز پلتفرم مشخصی در دست نیست!

منبع

بلکه کمپانی اکتیویژن نیز انتظار دارد که این بازی عنوان GOTY یا بازی سال را از آن خود کند!
Big Thick LOL !
همینمون کم مونده آخر عمری کالاو 8 (!) اونم تو همچین سالی که n تا بازی شاخ داره میاد گوتی بشه !
دل خوش داشته باشی همین میشه دیگه :دی ...
بدنام 2 راکس ! :دی

خداییش احساس میکنم دارم نفرت از COD رو به خودم تحمیل میکنم در حالیکه خیلی دوسش دارم ! COD اولی یکی از Top 10 هام هست ولی هی داره مضمحل میشه !:d

اول از همه اینا باید یا یه انجین جدید بنویسند یا بخرند موتور بازی دیگه خیلی خلیی خیلی ... نخ نما شده !

دیگه اسم COD میاد حالم بد میشه .:d اما امید وارم به خوبی که گفته میشه باشه اما همیشه از این صحبت ها زده میشه اما باز میبینیم ..... هستش وضع . اما امید وارم این یکی باشه .

اول از همه اینا باید یا یه انجین جدید بنویسند یا بخرند موتور بازی دیگه خیلی خلیی خیلی ... نخ نما شده !
ما که 3 تومن بیشتر پای بازیشون نمیدیم! بازیشونم که دیگه 3 تومنو میارزه! پس بزار بدن بیرون! :d
ولی انجینو راست میگی! :|

MW3 هستش دیگه :d
دیگه خسته شدم اینقدر گفتم " چرا اینقدر COD میدن مسخره ها خجالت نمیکشن "
آقا بدین استقبال میکنیم :d ولی بازم هیچکدومشون MW1 نمیشه لامذهب عجب چیزی بود
ولی امسال انتظار GOTY شدن نباید داشته باشن نمیدونم ولی احتمالش خیلی کمه امسال عجیب شلوغه احتمالا هر سایت 4 5 تا GOTY اعلام میکنه از میان بازی های کاندید شده :d

یعنی اگه این بازی بتونه یه همچین امتیازی بیاره ، من شخصا حاضرم به همه اعضای بازیسنتر 1 گیگ لینک مستقیم با هزینه خودم بدم:d!

اینها از اینور و Ubisoft هم از اون ور، میخوان کاری کنن که اسم CoD و Assassin's CREED اومد گیمرها بالا بیارن :دی.
موافقم:d این sisterhood داستانی بود برا خودش:d!

اينا تا ملت جمع نشدن يك ((غلط كرديم نامه)) بنويسن دست بردار نيستن.

بابا يكم از شركتهاي مثل Platinum Games ياد بگيرين چقدر بازيهاي متفاوت ميسازن.تو 3 سال 5 Ip مختلف.

به شخصه از سري Call of Duty لذت ميبرم و همه مردم جهان هم همينطور هستند (اگر اينطور نبود چنين فروش بالايي نمي كرد) دليل اين كه از اين بازي بد ميگيم چون هر سال داريم يك نسخه از اون رو ميبينيم ولي حقيقت امر اين هست كه همه ما از اين بازي ها لذت ميبريم ولي ميخوايم بگيم كه اينطور نيست .

به شخصه خيلي به بازي كه Sledgehammer داره ميسازه اميد دارم چون Glen Schofield پشت بازي هست، كسي كه شاهكار Dead Space رو پايه گذاري كرد و مسلما ميدونيد Dead Space يك بازي اتفاقي نبود و تك تك مضامين بازي دست به دست هم دادند تا چنين چيزي خلق بشه، استانداردي كه تويه نسخه دوم هم حتي بدون تغيير هنوز نو و جذاب بود. پس اصلا چنين ادعايي رو دست كم نگيريد و منتظر يكي از كانديدهاي بهترين بازي سال باشيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or