استودیوLiverpool در حال ساخت WipEout برای PS4 بوده است

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
طی اطلاعاتی که یکی از منابع نزدیکEurogamerداده است،گفته است که یکی ازاستودیو های زیر نظر سونی با نام Liverpool قبل از تعطیل شدن در حال کار و ساخت WipEout برای کنسول نسل بعدسونی یعنی PS4 بوده است.
WIpeout-ps4.jpg

این منبع همچنین گفته است که این بازی در دست ساخت نقاط مشترکی با عنوان "اسپلینترسل" داشته است.اما ناگهان امروز سونی دست به تعطیل کردن این استدیو می زند و در این استدیو را تخته می کند.
حال باید دیدآیااین عنوان با تعطیل شدن این استدیو کنسل می شود یا سونی این عنوان را به استدیو های دیگرش واگذار می کند.
منبع

2014 نسل بعد کنسول ها میاد با بازی های شاخی مثلTlouولی سونی باید از همین حالا بازی های زیادی برای PS4بسازه که سود زیادی از فروشش بکنه و نشه مثل2005شاخ شدن x360

ازت به خاطر خبر تشکر می کنم((از مسئول های سایت خواستارم که تگ pxc33به خبرنگار یا حداقل به کاربر فعال تغغیر بدن واقعا خبر هارو به صورت عالی وبسیار سریع وبه روز میزاره من تعجب می کنم که Pxc33با اون پوششی که کنفرانس سونی با اون عکس ها داد هنوز یه کاربر))سونی نباید بزاره دوباره همون اتفاق 2005 بیفته و باید PS4بکنه مثل PS2کنسول تک جهان و بدون رقیب

ازت به خاطر خبر تشکر می کنم((از مسئول های سایت خواستارم که تگ pxc33به خبرنگار یا حداقل به کاربر فعال تغغیر بدن واقعا خبر هارو به صورت عالی وبسیار سریع وبه روز میزاره من تعجب می کنم که Pxc33با اون پوششی که کنفرانس سونی با اون عکس ها داد هنوز یه کاربر))سونی نباید بزاره دوباره همون اتفاق 2005 بیفته و باید PS4بکنه مثل PS2کنسول تک جهان و بدون رقیب

در حال حاضر 4 تا پست تو این تاپیک ارسال شده که 3 تاش مال خود شماست جناب pxc33... (به غیر از کاربر mehdi ps3) از خودتون هم که تعریف می کنید. زودتر انتخاب کنید که از کدوم id میخواید استفاده کنید چون بقیه ـشون بن میشن.

حالا من کاری به بقیه چیزا ندارم، اما خبر رو لااقل درست و دقیق ترجمه کنید. شما فقط برداشتید خلاصه ای که VG نوشته رو خلاصه تر کردید گذاشتید اینجا. ! خبر هم طولانی تره هم توسط خود سونی سه بار آپدیت شده که هیچ کدومش اینجا نیست.
من نمیدونم این خبر هایی که نصف و نیمه ترجمه میشن و ... هیچ اشکالی نداره گذاشتنشون ؟

Sony closes WipEout developer Sony Liverpool • News • Eurogamer.net

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or