شایعه استودیو Treyarch بر روی ساخت Call of Duty: Black Ops 2 کار میکند ؟!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Call-of-Duty-Black-Ops_2.jpg

بعد از موفقیت چشم گیر بازی Call of Duty: Black Ops ، و فروش 20 میلیونی این بازی در سرتاسر دنیا همگان به فکر امدن سری جدید بازی یعنی Call of Duty: Black Ops 2 افتادن حتی شایعاتی مبنی بر ساخته شدن ان نیز به گوش رسید . در جدیدترین خبر منتشر شده از سوی مجله Official Xbox Magazine این خبر به گوش میرسد که بازی Black Ops 2 در راه است ، طبق شایعاتی که این مجله در طی خبری ان اذعان کرده است ، اسوتدیو Treyarch مشغول کار بروی این بازی جدید میباشد ؛ و گفته میشود عرضه بازی در سال 2012 اتفاق میوفتد که داستانی با محوریت سری اول بازی را دارا خواهد بود . بازی Black Ops بعد از MW2 یکی از پرفروش ترین بازی به شمار می اید . حال باید دید این امر تا چه حد به واقعیت نزدیک است .

Source

این بازی وا قعا عالی بود ولی نمی دونم چرا اخرش این طو ری شد:-/

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:48 PM ارسال شده بود ----------

این بازی واقعا عا لی بو دولی نمی دو نم چرا اخرش این طوری شد:-/

Treyarch بهتره بره رو همون سری جیمز باند کار کنه:))
واقعا حالم از world at war به هم خورد
black ops هم اینقدر آرکید بود که بعضی وقتا واقعا احساس میکردم داره به شعورم توهین میشه
همون بهتر این سری نیمه جون با اومدن BO2 جان به جان آفرین تسلیم کنه

• =))

آخرین ویرایش:
Treyarch بهتره بره رو همون سری جیمز باند کار کنه:))
واقعا حالم از world at war به هم خورد
black ops هم اینقدر آرکید بود که بعضی وقتا واقعا احساس میکردم داره به شعورم توهین میشه
همون بهتر این سری نیمه جون با اومدن BO2 جان به جان آفرین تسلیم کنه

• =))

آقای عزیز، کسی شما رو مجبور نکرده بری بازیو بخری و بازیش کنی که اینطوری بکوبونیش! :| یه راه ساده، اگه از COD خوشت نمیاد اصلاً بازیش نکن که بخوای اینقدر زشت بازیو بکوبونی. :|

دوستانی هم که اینقدر سریع راجع به بازی اظهارنظر میکنن، وقتی میدونن میانگین بازی زیر 85 نمیشه و 20 میلیون حداقل میفروشه، اینقدر خوشحال بازی در نیارن که بعداً سوژه مسخره کردن جور شه! :دی

صد هزار رحمت به nfs فاصله عرضه اش یک ذره طولانی تر هست.اینا دبگه اینقدر حرص پول دارن که 2 تا 2تا بازی هاشون رو معرفی میکنن.اینم میشه مثل سری GH

آقای عزیز، کسی شما رو مجبور نکرده بری بازیو بخری و بازیش کنی که اینطوری بکوبونیش! :| یه راه ساده، اگه از COD خوشت نمیاد اصلاً بازیش نکن که بخوای اینقدر زشت بازیو بکوبونی. :|

دوستانی هم که اینقدر سریع راجع به بازی اظهارنظر میکنن، وقتی میدونن میانگین بازی زیر 85 نمیشه و 20 میلیون حداقل میفروشه، اینقدر خوشحال بازی در نیارن که بعداً سوژه مسخره کردن جور شه! :دی
دوست عزیز خود شما الان با طرفداری از BO سوژه خنده ای:d
آرکید که میدونید چیه؟
یک بار دیگه برید مرحله هواپیما SR-71 رو برید بازی کنید.....
یه فرود گاهه که شما باید هواپیما رو از اونجا بلند کنید
بار اول که به راهنمای بازی عمل کردم و با هیجان کلی دکمه زدم تا هواپیما رو با موفقیت بلند کنم تا به دیواری که ته فرودگاه بود برخورد نکم
یه بار دیگه که همون مرحله رو رفتم اما اینبار هیچ دکمه ای نزدم تا به خیال خودم به دیوار فرودگاه برخورد کنم
اما در کمال ناباوری دیدم سرباز های گمنام کندی!!! خود به خود هواپیما رو بلند کردند تا به دیوار نخورم!!!
چه من دکمه میزدم چه نه،هواپیما بلند میشد!
این یعنی توهین به شعور مخاطب
شما برو از اینجور بازی ها لذت ببر اما من نمی تونم قبول کنم
بعضی دوستان بحث فروش بازی رو پیش می کشن که باید گفت بین پنج ملیارد و خورده ای جمعیت انسان های ظاهر بین مطمئنا بیشتر از 20 ملیون نفرند;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or