شایعه استودیو Treyarch بر روی ساخت Call of Duty: Black Ops 2 کار میکند ؟!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Call-of-Duty-Black-Ops_2.jpg

بعد از موفقیت چشم گیر بازی Call of Duty: Black Ops ، و فروش 20 میلیونی این بازی در سرتاسر دنیا همگان به فکر امدن سری جدید بازی یعنی Call of Duty: Black Ops 2 افتادن حتی شایعاتی مبنی بر ساخته شدن ان نیز به گوش رسید . در جدیدترین خبر منتشر شده از سوی مجله Official Xbox Magazine این خبر به گوش میرسد که بازی Black Ops 2 در راه است ، طبق شایعاتی که این مجله در طی خبری ان اذعان کرده است ، اسوتدیو Treyarch مشغول کار بروی این بازی جدید میباشد ؛ و گفته میشود عرضه بازی در سال 2012 اتفاق میوفتد که داستانی با محوریت سری اول بازی را دارا خواهد بود . بازی Black Ops بعد از MW2 یکی از پرفروش ترین بازی به شمار می اید . حال باید دید این امر تا چه حد به واقعیت نزدیک است .

Source

خدایی از توهین به طرفدارای بازیای دیگه چی گیرتون میاد ؟! مثلا میخواین بگین با مزه این ؟! چیزی که زیاده سیرک پس نیازی به با مزه بازی نیست !
همش یه عده که از امضا و اوتار و نظرات گرانبهاشون بر میاد که طرفدار چه بازی هستن میان اینجا به طرفدارای این بازی که بیش از 20 میلیون نفر هستن توهین میکنن ! بزرگ شید لطفا , سنی نه ذهنی ...
بهتره شما ذهنتون رو تقویت کنید تا مایه تمسخر طرفداران CoD نباشید. اسناد محرمانه اونم COD :))

آخرین ویرایش:
خدایی شما اگه یکی از اسنادی که تو این بازی هست رو هیچ جای دنیا پیدا کردی من یه MW3 بهت جایزه میدم (چون BF3 رو خودت میگیری!)
شما فقط برو پشت کامپیوتر بزن Login
user : jfkennedy
pass : lancer
یا user : vbush
pass : manhattan
اونوقت میفهمی راجع به چی حرف میزنم ! دوست عزیز چرا راجع به چیزی که اطلاع نداری و ندیدی نظر میدی ؟!

خدایی شما اگه یکی از اسنادی که تو این بازی هست رو هیچ جای دنیا پیدا کردی من یه MW3 بهت جایزه میدم (چون BF3 رو خودت میگیری!)
اونوقت میفهمی راجع به چی حرف میزنم ! دوست عزیز چرا راجع به چیزی که اطلاع نداری و ندیدی نظر میدی ؟!
بابا بس کن دیگه اینقدر خودت رو مسخره نکن. یکم فکر کن بعد پست بده. شما خودت بهتره بری پیدا کنی اینا از کجا این اطلاعات رو تو بازی گنجوندن. من وقت با ارزشم رو سر مسائل بیهوده هدر نمی دم.

• Like
Reactions: Farh@d and SHePArd
نسبت به کل بازیای سری BO داستان خوبی داشت.
-----------------------------------------------------------
در ضمن سری COD همیشه فروش بالا و میانگین بیشتر از 85 داشتن(من خودم علاقه ایی ندارم بهشون) پس انقد راحت همه چیز این سری رو زیر سوال نبرید.
حالا یه عده کمپ میکنن تو بازی و هزار جور مسخره بازی دیگه به میزان سطح درک ـشون از بازی جوانمردانه برمیگرده.

Last edited by a moderator:

یعنی تمام دنیا (منجمله Wall Street و ..) منتظر بودن که بازیه COD بیاد سند های مستند رو نشون بده ؟ :lol: بیخیال !

• Like
Reactions: shefer
فقط داستان داشت هیچی دیگه نداشت شخصیت پردازی در حد هویج تکرار میکنم ایین بازی ابروی کل سریه کال رو برد حتی world at war هم از این بهتر بوود)x

این طور هم که شما میگید نبود!
به لطف گویندگیه بزرگانی مثل گری اولدمن و .... شخصیت پردازی بازی در سطح مطلوبی بود!
داستان بازی هم بسیار عالی بود،چیزی که یکی از ضعف های سری "COD" بود.

ولی من به شخصه هیچ علاقه ندارم ادامه ای برای عنوان "BLACK OPS" منتشر بشه.
داستان بازی به خوبی تموم شد،و ادامه دادنش دیگه میشه آب بستن به این عنوان.

انگار اینجوری نمیشه...باید بریم سران اکتیویژن و تری آرک رو بیاریم با دوستان روبرو کنیم تا خورده حسابهای شخصیشون رو باهم تصفیه کنن...
همه ی این حرفها میدونید بر میگرده به کجا؟ به اونجا که از زمانی که گفتن این بازی قراره بدست تری آرک شاخته بشه.همه حتی قبل از اینکه یه عکس از بازی بیرون بیاد گفتن گند میزنه و تری آرک نمیتونه و اینفینیتی فلانه و...
اینجوری شد که حتی وقتی بازی اومد و با اینکه انصافا بازی عالی بود و حتی تو بعضی چیزا مثل داستان از mw2 هم بهتر بود همه گفتن بدرد نمی خوره الان هم میگن افتضاحه...
اون همه آدمی هم که تو سرور های بازی هستن و سرور ها دارن میترکن و اون 20 میلیونی که بازی رو خریدن و هنوز هم دارن میخرن هیچی حالیشون نبوده فقط شماها حالیتونه....:|

این طور هم که شما میگید نبود!
به لطف گویندگیه بزرگانی مثل گری اولدمن و .... شخصیت پردازی بازی در سطح مطلوبی بود!
داستان بازی هم بسیار عالی بود،چیزی که یکی از ضعف های سری "COD" بود.

ولی من به شخصه هیچ علاقه ندارم ادامه ای برای عنوان "BLACK OPS" منتشر بشه.
داستان بازی به خوبی تموم شد،و ادامه دادنش دیگه میشه آب بستن به این عنوان.
خوب باید یه مدلی اقده های نهانم از بازی رو بروز بدم:d

56041956732987566769.gif

• Like
Reactions: Saber
خدایی از توهین به طرفدارای بازیای دیگه چی گیرتون میاد ؟! مثلا میخواین بگین با مزه این ؟! چیزی که زیاده سیرک پس نیازی به با مزه بازی نیست !
همش یه عده که از امضا و اوتار و نظرات گرانبهاشون بر میاد که طرفدار چه بازی هستن میان اینجا به طرفدارای این بازی که بیش از 20 میلیون نفر هستن توهین میکنن ! بزرگ شید لطفا , سنی نه ذهنی ...

بیخیال با بحث با ... (
143fs50352lelu.gif
)به جایی نمیرسی من سر کل کل با این جماعت 3بار وبه مدت 1ماهو نیم بن شدم بزار BF3 بیاد عین MOH امتیاز 6میگیره ساکت میشن همشون
491419_4u2afc4.gif

www_MyEmoti0mx.gif

جدیدا این مد شده یه چیزی رو که میگن پشتبندش میگن تکرار میکنم(مثلا بازیه بدیه تکرار میکنم بازیه بدیه) هر کی ندونه انگار با بیسیم دارن پست میدن:d

دارم یه نتیجه ای میگیرم انگار دوستان فن cod نیستن فن MW هستند فقط نمیدونم چرا وقتی از داستان سری cod ایراد میگیریم این bo رو میکوبن تو سرمون

بیخیال با بحث با ... (
143fs50352lelu.gif
)به جایی نمیرسی من سر کل کل با این جماعت 3بار وبه مدت 1ماهو نیم بن شدم بزار BF3 بیاد عین MOH امتیاز 6میگیره ساکت میشن همشون
491419_4u2afc4.gif
فکر نکنم این بازی مثل moh بشه اون نمره هایی هم که مدال گرفت سره بخش مولتیش بود که دایس هم توش دست داشت

كمي زوده براي شروع اين اشغال ..
اگر شروع كرده باشن يني همون انجين گند و كثافت :d

پستت یکمی بو میده:d
خیالت راحت تا نسل بعد این انجین عوض نمیشه

آقا یه سوال شرعی:
آشغال،گند و کثافت وضو رو باطل میکنه؟:d

آخرین ویرایش:
خدایی شما اگه یکی از اسنادی که تو این بازی هست رو هیچ جای دنیا پیدا کردی من یه MW3 بهت جایزه میدم
ببخشید ، هنوز ان اسناد و مدارک حاضراند ؟ ان جلادان سازنده این بازی چی اونها هم حاضرند ؟

حالا این مدارک ارائه شده از سوی شما چی هستن چون من نتونستم این مدارک رو بدست بیارم :d

زار BF3 بیاد عین MOH امتیاز 6میگیره ساکت میشن همشون
بابا اخه چقدر دیگه فن بودن :d فکر کنم کلا سری mw رو فقط dvd خامش رو هم بدن بیرون شماها میرید میخرید بعد میایید از اونم تعریف میکنید .
314321_Laie_12.gif
76301_connie_40.gif

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.dante

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or