شایعه استودیو Treyarch بر روی ساخت Call of Duty: Black Ops 2 کار میکند ؟!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Call-of-Duty-Black-Ops_2.jpg

بعد از موفقیت چشم گیر بازی Call of Duty: Black Ops ، و فروش 20 میلیونی این بازی در سرتاسر دنیا همگان به فکر امدن سری جدید بازی یعنی Call of Duty: Black Ops 2 افتادن حتی شایعاتی مبنی بر ساخته شدن ان نیز به گوش رسید . در جدیدترین خبر منتشر شده از سوی مجله Official Xbox Magazine این خبر به گوش میرسد که بازی Black Ops 2 در راه است ، طبق شایعاتی که این مجله در طی خبری ان اذعان کرده است ، اسوتدیو Treyarch مشغول کار بروی این بازی جدید میباشد ؛ و گفته میشود عرضه بازی در سال 2012 اتفاق میوفتد که داستانی با محوریت سری اول بازی را دارا خواهد بود . بازی Black Ops بعد از MW2 یکی از پرفروش ترین بازی به شمار می اید . حال باید دید این امر تا چه حد به واقعیت نزدیک است .

Source

الان مثلا به نابودی کشیده نشده؟!:|

نه هنوز :) جملم رو درست نخوندی ! گفتم کامل به نابودی کشیده می شه ! هنوز Mw3 منتشر نشده هـــــا ! یه ذره دندون رو جیگر بزارید بد نیست ! ضمنا هر بازی ای نسخه اولش شاهکاره ! مثل Mw1 ! نمی گم بقیش بده ولی هیچی نسخه اول نمی شه ! البته استثنا هم هست مثل U2 ! اما اگه Bo2 بیاد ممکنه همین بلایی که سر MW اومد سرش بیاد

• Like
Reactions: koorosh sh
استقبال میکنیم اساسی ! با اینکه به شخصه MW2 رو به شدت برتر از BO میدونم اما واقعا BO یازیه فوق العاده ای بود .
به دوستانیم که دوباره شروع کردن به سخنرانی پیشنهاد میکنم شما اول یه کم با کامپیوتری که تو اتاق بازجوییه Mason هست کار کنید بعد بیاین ایجا الکی بازی رو بکوبید ...

استقبال میکنیم اساسی ! با اینکه به شخصه MW2 رو به شدت برتر از BO میدونم اما واقعا BO یازیه فوق العاده ای بود .
به دوستانیم که دوباره شروع کردن به سخنرانی پیشنهاد میکنم شما اول یه کم با کامپیوتری که تو اتاق بازجوییه Mason هست کار کنید بعد بیاین ایجا الکی بازی رو بکوبید ...

خب شما که میدونی بگین چی کار کنیم؟
من دوتا از کد هاش رو بلدم که یکیش تروفی میده و اون یکی یه مپ آرکید زامبی رو باز میکنه!

خب شما که میدونی بگین چی کار کنیم؟
من دوتا از کد هاش رو بلدم که یکیش تروفی میده و اون یکی یه مپ آرکید زامبی رو باز میکنه!
دوست من بحث من اصلا این نیست ! من با 80 درصد از کسایی که COD BO رو بازی کردن و خوششون نیومده سر این قضیه صحبت کردم !
شما وقتی وارد کامپیوتر میشی کلی عکس و نامه و سند مستند که هیچ جایی از دنیا گیر نمیاری رو میتونی ببینی و میفهمی این بازی چقدر عمق داره . در مورد کد ها هم بله یکیش اچیومنت میده , یکیش یه بازیه آرکید از zombies هست که اگه شرکت دیگه ای بود و این بازیه آرکید رو ساخته بود با قیمت 20 دلار میکردش تو پاچه ی مردم و همه میگفتن به به چه هنری و چه بازیه خوبیه این بازیه آرکید ...
یکی دیگه از کدها نقشه برای zombies باز میکنه و یکی دیگه تمام اینتل ها رو باز میکنه که البته بهتون پیشنهاد میکنم بازش نکنید ! در آخر هم به همه ی منتقدای بازی پیشنهاد میکنم با پروفایل های کندی و هادسون Login کنن تا ببینن چه خبره ...
COD BO چهار بازی رو تو یه پک با بهترین کیفیت ارائه کرد اما به دلایل نا معلومی مدام در بعضی کشورای پیشرفته مثل ایران که مردم کلی اطلاعات عمومی , تاریخی و سیاسی دارن مورد انتقاد قرار گرفت ...

بدترين كال بود..البته تو بخش مولتي و گيم پلي...
هنوزم با بچه ها مولتي ميزنيم ولي دقيقه اي نيست كه بهش گير نديم...استانداردهاي سري هاي قبل رو توي بخش مولتي اصلا حفظ نكردش متاسفانه .... واقعا MW يچيزه ديگس...

شما وقتی وارد کامپیوتر میشی کلی عکس و نامه و سند مستند که هیچ جایی از دنیا گیر نمیاری رو میتونی ببینی و میفهمی این بازی چقدر عمق داره
اووووه چه جالب پس اسناد محرمانه رو باز میکنه برای ملت.اونم اسنادی که هیچ جا نیست. چه جاااااااااالب. :-؟

پ.ن: =))

• Like
Reactions: Daedalus
شما وقتی وارد کامپیوتر میشی کلی عکس و نامه و سند مستند که هیچ جایی از دنیا گیر نمیاری رو میتونی ببینی و میفهمی این بازی چقدر عمق داره .

:lol::lol::lol::lol::lol:

باو انقد ما رو نخندونین :lol: بخدا طرفدارای CoD گناه دارن ! انقد مضحکشون نکنین !

بدترين كال بود..البته تو بخش مولتي و گيم پلي...
هنوزم با بچه ها مولتي ميزنيم ولي دقيقه اي نيست كه بهش گير نديم...استانداردهاي سري هاي قبل رو توي بخش مولتي اصلا حفظ نكردش متاسفانه .... واقعا MW يچيزه ديگس...
بدترین نه مظخرف بود ازلحاظ گیم پلی و گرافیک ومولتی پلیر خدایی اگه ایین نبود الان خیلیا به این بازی گیر نمیدادن امیدوارم ایین استدیو و تمام کامنداش بمیرن که اسم کال رو خراب کردن
تکرارمیکنم مولتیه بازی در حد استفراق بود :d

بدترین نه مظخرف بود ازلحاظ گیم پلی و گرافیک ومولتی پلیر خدایی اگه ایین نبود الان خیلیا به این بازی گیر نمیدادن امیدوارم ایین استدیو و تمام کامنداش بمیرن که اسم کال رو خراب کردن
تکرارمیکنم مولتیه بازی در حد استفراق بود :d

سعي كردم از كلمات ركيك استفاده نكنم ..:d شما زحمتش رو كشيدي..;)..مرسي

روزي 100 بار اون ترياكي:d رو لعنت ميكنم با اون بازي ساختنش..گند زد به هرچي كال بود..(قابل توجه فن هاي بازي 95 تومن پول اورج بازي دام حق دارم تف كنم رو بازي:d;)):|)

خدایی از توهین به طرفدارای بازیای دیگه چی گیرتون میاد ؟! مثلا میخواین بگین با مزه این ؟! چیزی که زیاده سیرک پس نیازی به با مزه بازی نیست !
همش یه عده که از امضا و اوتار و نظرات گرانبهاشون بر میاد که طرفدار چه بازی هستن میان اینجا به طرفدارای این بازی که بیش از 20 میلیون نفر هستن توهین میکنن ! بزرگ شید لطفا , سنی نه ذهنی ...

• Like
Reactions: .:Pouria:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or