استودیو Playdead تصویری از بازی جدیدشان منتشر کردند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
استودیوی Playdead سازنده بازی های Limbo و Inside، تصویری از بازی جدیدشان را منتشر کردند.در ادامه خبر با بازی سنتر همراه باشید.

طبق تصویر منتشر شده، به نظر می رسید شخصیت نشان داده شده در حال رفتن به بالای کوه ی است. یک ستاره در پس زمینه تصویر وجود دارد. و به نظر می رسد شخصیت در تصویر، کلاه ایمنی پرواز بر سرش دارد.

تصویر را در زیر مشاهده نمایید.

جو سنگین و تاریکی داخل این تصویر حکمفرماست.

C2nyYZMWEAIR59I.png

لینک منبع

شبیه خلبانیه که با خروج اضطراری از هواپیمای در حال آتش سوزی وسط ناکجا آباد پریده بیرون :دی
اون پس زمینه هم احتمالاً هواپیما/جت/سفیه/هرچیز پرنده در حال انفجاره ، اونی هم که از طرف آویزونه عین چتر نجاته :دی

من خودم دوست دارم اون بخش معمایی بازی بعدیشون مثل لیمبو پر رنگ تر بشه :D در کل اصلا فکر نمیکردم اینقدر سریع برای ساخت بازی بعدیشون دست به کار بشند ( معرفی )

تصویر هم مثل خلبان جت میمونه که خروج اضظراری کرده اون چیزایی هم که به لباسش وصل هست هم مشخصه چتر نجات هست :D

پایان بازی inside نیاز به قسمت 2 یا dlc داره تا از یه بعد دیگه گنگ بودن داستانو اتفاقات پشت پرده رو توضیح بده ، این پایانها و شرح نیمه کاره اسمش فلسفه نیس ، گذاشتن مخاطب تو خماریه :D . وقتی LIMBO رو تموم کردم ارتباط گرفتم با ماجرا ولی هیچ رقمه با پایانهای گنگ این بازی ارتباط نگرفتم
اینم از الان ناراحت پایانشم :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: a2010
چه سورپرایزی! اصلا انتظار نداشتم به این زودی خبری از بازی بعدیشون بشه! لامصب این Playdead هم یجوری هست، یه عکس نشون میده ملت نابود میشن!:دی فقط خدا میدونه چی تو کلشون میگذره!:دی اینساید که ورای انتظارات من بود. ببینم این یکی چی در میاد!

• Like
Reactions: shekib and Cj_sa
الان واقعا در پوست خودم نمیگنجم که برای تجربه شاهکار بعدی این استودیو لازم نیست 5-6 سال دیگه صبر کنم . inside بدون شک بهترین تجربه امسال من بود :Lovestruck:.

پایان بازی inside نیاز به قسمت 2 یا dlc داره تا از یه بعد دیگه گنگ بودن داستانو اتفاقات پشت پرده رو توضیح بده ، این پایانها و شرح نیمه کاره اسمش فلسفه نیس ، گذاشتن مخاطب تو خماریه :D . وقتی LIMBO رو تموم کردم ارتباط گرفتم با ماجرا ولی هیچ رقمه با پایانهای گنگ این بازی ارتباط نگرفتم
اینم از الان ناراحت پایانشم :D
اتفاقا inside کامل بود و نیازی به ساخت دنبال نیست براش:دی

• Like
Reactions: saphire
با لیمبو که زندگی کردم, از اینساید هم خیلی خیلی خوشم اومد امیدوارم کار جدیدشون هم مثل قبلی ها شاهکار بشه.
فقط امیدوارم بخش معماییش مثل لیمبو پررنگ تر باشه:D

اونطوری که من با لیمبو منفجر شدم اونموقع و انواع اقسام گاید ها و ... رو براش نوشتم، اینساید نتونست اون حس و حال رو بهم بده. معماها خیلی کمتر از لیمبو بودن و پایان بازی هم زیاد برام جالب نبود. تو دیگر موارد مثل اتمسفر و گرافیک و انیمیشن و ... واقعا حرفی برای گفتن نذاشتن. هرچند با وجود اینا باز هم یه شاهکار تجربه کردم. :دی

اگر اشتباه نکنم چند وقت پیش خبری مبنی که این استدیو تعطیل شده دیدم تو همین سایت:-?فیک بود خبر؟؟؟
لیمبو و اینساید که فوق فوق العاده بودن و اینم صد در صد فوق العاده خواهد بود
سال 2020 منتظر بازی هستم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or