استودیو Platinum Games از قسمت بعدی عنوان Bayonetta می‌گوید

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
به‌تازگی استودیو Platinum Games توضیحاتی در مورد قسمت بعدی عنوان محبوب Bayonetta داد.

طبق جدیدترین مصاحبه SourceGaming با تهیه‌کننده استودیو Platinum یعنی آقای Atsushi Inaba، از او سؤال پرسیده بود که آیا هنوز قرار است از شخصیت Bayonetta در عنوان بعدی این سری استفاده شود و آیا شخصیت جدیدی به‌اضافه می‌شود که تا این سری همیشه تازه و جذاب باشد.

آقای Atsushi Inaba در جواب این سؤال می‌گوید:

«من خیلی دوست دارم Bayonetta 3 ساخته شود، ما به‌تازگی در استودیو صحبت‌های انجام داده‌ایم که حالا این عنوان باید چگونه ساخته شود؛ اما بااینکه به‌طور مداوم در مورد این مسئله صحبت کردیم ولی فعلاً سخت است که در مورد آن چیزی بگویم.»

«البته، وقتی در مورد ساخت عنوان جدیدی برای این سری صحبت کردیم، از خودمان پرسیدم که آیا باید از همین قهرمان استفاده کنیم و یا تغییرات زیادی در شخصیت اصلی اعمال کنیم. کلاً ما در این موارد صحبت کردیم:

– آیا می‌خواهیم از همان شخصیت اصلی استفاده کنیم

– از همان شخصیت اصلی استفاده می‌کنیم ولی تغییرات زیادی برای آن انجام می‌دهیم

– و آیا کلاً از شخصیت جدیدی برای قسمت جدید این سری استفاده می‌کنیم.

اگر جزء طرفداران این استودیو هستید، کل مصاحبه ارزش خواندن را دارد. یکی از مسائلی که Atsushi Inaba به آن جواب داد است در مورد کارکرده با کمپانی Nintendo بر روی عناوین انحصاری The Wonderful 101 و Bayonetta 2 بود؛ که به ترتیب در سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ به‌صورت انحصاری برای پلتفرم Wii U عرضه شدند.

طبق صحبت‌های Inaba تیم سازنده آزادی عمل بسیار زیادی در ساخت بازی دارند

منبع

اگر قراره بیونتا نسخه سومی داشته باشه شدیدا امیدوارم دوتا اتفاق بیفته :

1- به هیچ وجه انحصاری نباشه.علی الخصوص انحصاری کنسولهای نینتندو.
2- شخصیت اصلی Bayonetta یا Jaenne باشه.
PlatinumGames reconfirms Switch project - Nintendo Everything
حالا ببینیم چی هست این پروژه
اما بالاخره نینتندو در شماره 2 هم سهیم بوده به نظرم
هر چند فکر نمیکنم این پروژه پلاتینیوم برای سویچ بایونتا 3 انحصاری باشه

ای کاش نسخه اول و دوم برای کنسول های نسل حاضر میومد=(( ،برای من این کالکشن بهترین میشد توی این نسل
پلاتینیوم گیمز تو ساخت بازی های h&s بی نظیره به امید ساخت نسخه سوم بصورت مولتی پلتفرم[-o<

Bayonetta 2 پای نینتندو سوخت
این دیگه نسوزه خدایی
وضعیت سوییچ به نظر متفاوت با wii u میاد

هر چند که من خودمم از انحصاری شدن بازی هایی که قبلا مولتی بودن بدم میاد ...ولی اگه انحصاری شدن همچین بازیایی بتونه به موفقیت بیشتر سویچ و نینتندو کمک کنه استقبال میکنم .
نینتندو باید با سویچ موفق شه

وضعیت سوییچ به نظر متفاوت با wii u میاد

هر چند که من خودمم از انحصاری شدن بازی هایی که قبلا مولتی بودن بدم میاد ...ولی اگه انحصاری شدن همچین بازیایی بتونه به موفقیت بیشتر سویچ و نینتندو کمک کنه استقبال میکنم .
نینتندو باید با سویچ موفق شه
ولی جدای این دلایل برا من دلیل خرید یک کنسول فقط یک یا چندتا بازی محدود نمیتونه باشه و فقط حسرتش باقی میمونه

• Like
Reactions: Electronic Arts
ولی جدای این دلایل برا من دلیل خرید یک کنسول فقط یک یا چندتا بازی محدود نمیتونه باشه و فقط حسرتش باقی میمونه
خوب يك دونه به تنهايي حرف شما درسته ... ولي وقتي در كنار جند تا بازي خوب و موفق ديكه قراز بكيره يه ارشيو فوالعاده و قوي رو خلق ميكنن كه هر كسي رو وسوسه ميكنه

• Like
Reactions: sadegh93
بستگی داره که اون بازی رو چقدر دوست داشته باشی.
اکثر مردم در این مواقع نمی تونن خودشون رو کنترل کنن. مثلا اگر الان tlou 2 انحصاری کنسول دیگه ای بشه بازم میتونی جلوی خودتو بگیری؟:D
انحصاریها به عنوان یه محرک قوی هم میتونن عمل کنن.
خیلی از کسانی که برای خرید یه کنسول خاص دو دل هستند به وسیله بازی مورد علاقشون (یا یه انحصاری خوب) تصمیم قطعی رو درباره خرید کنسول میگیرن.
انحصاریها بیشترین تاثیر رو در فروش کنسول ها دارن.

بستگی داره که اون بازی رو چقدر دوست داشته باشی.
اکثر مردم در این مواقع نمی تونن خودشون رو کنترل کنن. مثلا اگر الان tlou 2 انحصاری کنسول دیگه ای بشه بازم میتونی جلوی خودتو بگیری؟:D
انحصاریها به عنوان یه محرک قوی هم میتونن عمل کنن.
خیلی از کسانی که برای خرید یه کنسول خاص دو دل هستند به وسیله بازی مورد علاقشون (یا یه انحصاری خوب) تصمیم قطعی رو درباره خرید کنسول میگیرن.
انحصاریها بیشترین تاثیر رو در فروش کنسول ها دارن.
بحثی که پیش کشیدی خطرناکه داری دوتا انحصاری در نتیجه طرفدارای دو کنسول رو به جون هم میندازی برا همین من چیزی نگم بهتره

بحثی که پیش کشیدی خطرناکه داری دوتا انحصاری در نتیجه طرفدارای دو کنسول رو به جون هم میندازی برا همین من چیزی نگم بهتره
از کجای حرفای من به این نتیجه رسیدی که دارم طرفدارای دو کنسول رو به جون هم میندازم؟
واد ده فاز؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or