استودیو Naughty Dog با بازی The Last of Us ، صنعت گیم را متحول میکند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

lastofus2.jpg

استودیو Naughty Dog خالق سری بازیهای uncharted در همایش Video Game Awards 2011 بازی جدید خود را با نام The Last of Us معرفی نمود ؛ عنوانی که به گفته سازندگان ان 2 سال پیش طرح ساخت ان ریخته شده بود . با پخش و امدن تصاویر این بازی Playstation 3 داران را بسیار به هیجان اورد و همین باعث شد تا همگان حساب ویژه ای روی The Last of Us باز کنن . این حساب تا جایی رفت که اقای
Neil Druckmann کارگردان هنری بازی در مورد این بازی سخنی جالبی را بیان کرد . وی در مصاحبه ای که با مجله EDGE داشت ، اذعان کرد " صنعت بازی با بازی The Last of Us دگرگون خواهد شد "

وی در ادامه نیز افزود :

با استفاده از فرایند بازی در صدد اوردن شور و هیجان و کمی طنز در بازی هستیم و همچنین با استفاده از موسیقی در بازی نیز به دنبال به دست اوردن احساسات مخاطب میباشیم . هدف اصلی مان در بازی
The Last of Us به هیچ وجه فقط اوردن ترس و وحشت در بازی نیست ، بله در بازی صحنهای دلهره اوری بسیار میباشد ولی تمرکز اصلی این بازی بر روی این مسائل و مسائلی از قبیل بودن هیولا در TLOS نیست ،بیشترین تمرکز ما ، رابطه بین دو شخصیت Joel و Ellie در بازی میباشد .
وی در اخر نیز اذعان کرد استودیو Naughty Dog با کمک بازی The Last of Us دیدگاه گیمرها برای همیشه عوض خواهد کرد . ما تمام سعی و تلاش خود را میکنیم تا عنوانی مناسب و خوب رو روانه کنیم .

به نظر من بازی خوبی نمیشه ! حالا ببینید کی گفتم !
اصلا همون تریلر که دیدم ته دلم خالی شد !

دقيق نمي دونم طنز ND تو اين بازي چقدر جواب بده ولي تو Uncharted فوق العاده بود.رسما عاشق تيكه انداختن هاي Drake شده بودم.

تريلر رو كه ديدم تا وارد اتاق نشده بود صحنه فكر ميكردم CG هستش.

خوب دیگه عامل استکبار و فشار بعدی داره کم کم یه نشونه هایی ازش پیدا میشه :d

دوستان کمربندها را ببندید :d

الحق بهترین استدیو این نسل ND هست
عمرا !
فقط Bioware و Rock*

اذعان کرد " صنعت بازی با بازی The Last of Us دگرگون خواهد شد "
با کمک بازی The Last of Us دیدگاه گیمرها برای همیشه عوض خواهد کرد
خیلی بده واقعا شرکتی بیاد انتظارات رو اول بالا ببره ......
به هر حال باید دید ......

اگر این بازی سال 2012 عرضه بشه بعید میدونم با وجود GTA V بهترین بازی سال بشه ولی ناتی داگ همیشه شاهکار میزده هیچ گیمری شاهکاری رو مثل کراش یادش نمیره

به نظرم ND پتانسیل این رو داره که با این بازی سبک SH رو دگرگون کنه و المان‌های جدیدی رو براش تعریف بکنه. سازنده‌ها ایده‌های خوب و جدیدی در سر دارند، ایده‌هایی جدید از نوع دیوید کیجی! شاید این بازی سبک جدیدی رو ایجاد کنه...

خوب اثر هم بذاره فرقی نداره همشون دارن واسه یه شرکت بازی میسازن :دی
منظور ايشون از اين حرف:
گویا صحبتهای دیوید کیج روشون اثر گذاشته..
اشاره به تفسير متفاوت! ـشون از عبارت "رابطه" بين شخصيت مذكر و مونث بازی (كه شخصيت مذكر سن بابای شخصيت مونث رو داره) تو اين قسمت خبر بود:
بیشترین تمرکز ما ، رابطه بین دو شخصیت Joel و Ellie در بازی میباشد .
البته منظور ND سيستم بده بستون بين اين دو كاراكتر و co op ـشون (مثل RE5 ولی به طور حتم خيلی ارتقا يافته تر) بوده.
حالا دوستان چطوری به چنين نتايجی (!!!) می رسن معلوم نيست...:)
سهیل فکر نمیکنم رابطه بازم منظورش همین co op و اینا باشه! منظورشون همون رابطه ی شبیه پدر و دختری هست که قبلا هم بهش اشاره کرده بودن! یعنی از نظر داستانی و این چیزا
yahoo_4.gif
نه منظورشون همينه كه گفتم،حالا اونی كه تو گفتی هم باشه باز معنیش اون رابطه نيست:دی
بازی اصلا اصلش كوآپه (چون دو تا شخصيت اصلی داره كه بايد با هم زنده بمونن) خيلی نوآوری های جديدی می تونن به اين واسطه تو گيم پلیش بذارن...
رد و بدل كردن آيتم ها كه به نظرم حتما هست (با توجه به دموی بازی كه نشون می داد تير پيدا كردن خيلی سخته) از اسنايپر رو دوش دختره هم باز معلومه بعضی جاها می شه اسنايپر و مرده رو كاور می ده و از كيف رو دوششم می شه يجورایی حدس زد كه نقش مديك رو بازی می كنه.معلومم هست كه احتمالا می شه به شخصيت دوم دستور داد و برای كشتن دشمنا استراتژی چيد...
با شناختی كه از ND دارم مطمئنم يه گيم پلی سرتاسر نوآوری براش می سازن.

خب بابا، آخه سورس خبر هم نيست بريم بخونيم چی بوده:دی
حالا هر چی هست ديگه بحث ديويد كيج و اينا نيست:دی

آخرین ویرایش:
سهیل فکر نمیکنم رابطه بازم منظورش همین co op و اینا باشه! منظورشون همون رابطه ی شبیه پدر و دختری هست که قبلا هم بهش اشاره کرده بودن! یعنی از نظر داستانی و این چیزا :d

می خواسته با استفاده از شهرت ND یه حرف تبلیغاتی بزنه که حالا زیادی جو گیر شده:))
تا نیاد هم نمیشه حرفی زد ممکنه اصلا به سر نوشت ALAN WAKE دچار شه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or