استودیو MDHR: عنوان Cuphead برای پلی استیشن 4 عرضه نخواهد شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
سازندگان عنوان Cuphead تأیید کردند که این بازی پلتفرمر برای پلی‌استیشن ۴ منتشر نمی‌شود.

عنوان Run-and-gun و پلتفرمر Cuphead اثر استودیو مستقل MDHR، انحصاری برای ایکس باکس وان و رایانه‌های شخصی باقی خواهد ماند و برای پلی‌استیشن ۴ عرضه نمی‌شود.

طبق پستی از سازندگان در NeoGAF:

بله این بازی فقط برای ایکس باکس وان و رایانه‌های شخصی عرضه می‌شود. (نسخه رایانه‌های شخصی شامل: Steam، Win10 و GoG می‌شود.)​

سازندگان این بازی مورد انتظار نیز اشاره به نسخه‌های Mac و Linux کردند؛ طبق صحبت‌های آن‌ها درزمانی نامشخص عرضه می‌شود.

سازندگان در آخر اعلام کردند که IP متعلق به خود استودیو است و قسمت اول انحصاری خواهد بود ولی ادامه آن ممکن است برای پلتفرم‌های دیگر منتشر شود.

این بازی ۲۹ سپتامبر منتشر خواهد شد.

منبع

Read the whole post here.

قبل از وا کردن تاپیک حس کردم چه بازی مهمی رو از دست دادم و چقدر تو غفلت بودم که خبری ازش نداشتم :D

:|
تا باشه از این انحصاری ها که من بی نصیب بمونم :D

بازی روی GOG هم عرضه میشه ،بدون قفل و دردسر! پایریت کنید و عوض خرید ایکس باکس برین پلی 4 قبلیتون رو به پرو ارتقا بدین ، بیشتر گیرتون میاد .واسه اجراش رو PC سیستم بالایی هم نمیخواد .

• Like
Reactions: S0lid Snake
بازی واقعا به معنایه کلمه روانی کنندس\m/ بلاخره یه انحصاریه درست حسابی از مایکرو دیدیم(از وقتی مایکرو انحصاریاشو برا pc هم میده ما به هر بازیی که برا pc میاد ولی برا پلتفرم رقیب نمیاد میگیم انحصاری:D)
قراره xone رو موقع لانچ این بازی روشن کنم:D(فکر کنم 9 ماهی هست کنسول روشن نشده:|)
حقیقتا سیستم من حتی این بازی رو هم نمیکشه:D

• Like
Reactions: Kainé
بازی واقعا به معنایه کلمه روانی کنندس\m/ بلاخره یه انحصاریه درست حسابی از مایکرو دیدیم(از وقتی مایکرو انحصاریاشو برا pc هم میده ما به هر بازیی که برا pc میاد ولی برا پلتفرم رقیب نمیاد میگیم انحصاری:D)
قراره xone رو موقع لانچ این بازی روشن کنم:D(فکر کنم 9 ماهی هست کنسول روشن نشده:|)
حقیقتا سیستم من حتی این بازی رو هم نمیکشه:D
خیلی بازیش خوب میزنه ! بزن بر بدن بیا برای ما هم تعریف کن ! خداییش بازیایی مثل این و ترانزیستور و رزوگان و اینساید میارزن به بعضی از این بازیای AAA

به شخصه مطمئنم میومد هم پول جای همچین سبک بازیی در این رنج سنی نمیدادم
چیزه خاصی رو از دست ندادم:)
البته شما حتما این نکته رو میدونید که این بازی کاملا مخاطبش بزرگسال هست و اصن پایه و اساسش از گرافیک هنریش گرفته تا گیم پلی و دشمنا همه و همه تداعی کننده ی بازیا و کارتونای نسل های قبله و با درجه ی سختی نسبتا بالایی که قراره داشته باشه مناسب بازیکنای کم سن و سال نیست چون نه رفرنساش رو متوجه میشن نه میتونن مراحلشو رد کن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or