استودیو های غربی در حال کمک به Team ICO

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
ueda.jpg

درطی ماه های متوالی The Last Guardian, عنوان انحصاری کنسول Playstation 3 با تاخییر ها، تغییرات ساختاری در ساخت بازی و تیم استدیو سازنده همراه بود. اکنون سونی تائید میکند که تعدادی از استدیو های اختصاصی غربی این کمپانی به Team ICO در حال کمک هستند تا این پروژه به سرانجام برسد .<br>
<br>
طی مصاحبه ای که اخیراً رهبر طراحان استدیو های سونی جناب Shuhei Yoshida با سایت Wired داشت تائید کرد "سانتا مونیکا, استدیو سازنده God of War و چند مورد دیگر از استدیو های غربی سونی در حال ارائه مهارت های تکنیکی و کمک به استدیو ژاپنی تیم ایکو جهت ساخت TLG هستند ."<br>
<br>
"خُب شما میدونید, این فقط Snta Monica نیست, ما اشخاص بزرگی در زمینه تکنیکی در استدیو های خود در سرتا سر دنیا داریم . ما یک گروه تکنیکی مرکزی در آمریکا و بریتانیا داریم پس هرچقدر که نیاز داشته باشند کمکشان خواهیم کرد .<br>
از نقطه نظر تکنیکی ما بهترین برنامه نویسان و مهندسین رو در آمریکا و بریتانیا داریم و این تیم ها در حال ارائه م%

Last edited by a moderator:
اين بازي بايد بره واسه نسل بعد ُ سر فرصت روش كار بشه. از همون اولم معلوم بود كه اين پروژه يه چيز خيلي پيچيدست ُ به همين راحتيا نميشه جمش كرد. عرضه ي اين بازي توي اين نسل فقط باعث شكست خوردنش ميشه مگر اينكه معجزه اي چيزي بشه. از قديم گفتن آشپز كه دوتا شد، آش يا شور ميشه يا بي نمك!

همون بهتر بره برای نسل بعد تا الان که بیشتر بازیهایی که همش تاخیر خوردن اخرش به هیچ جا نرسیدن مخصوصا این بازی که معلوم نیست Team ICO داره چیکار میکنه باهاش بعد از این همه مدت
[h=2][/h]

الان مشکلشون چیه ؟ اینک پروژه داستانی و خود بازی رو جلو ببرن و به نتیجه برسونن یا فنی ؟! !
قبلا Yoshida گفته بود که مجبور هستند بعضی قسمت ها رو تغییر بدن و یا حتی به کلی حذف کنند ..... امروز هم که اعلام کرده مجبور شدن کمک بفرستند تا مشکلات فنی و بسیار دشوار بازی رو برطرف کنند !
----------------------------------------------------------------
البته دوست عزیز خبر کامل ترجمه نکردید چون در ادامه گفته که ما به یک نقطه بزرگ از بازی رسیدیم و به ریلیز شدن بازی نزدیک شدیم اما همچنان نمیتونیم تاریخ دقیق انتشار رو بگیم چون هنوز بازی در حال توسعه هست.

فردين جان شما با ويرايشي كه انجام دادي كلآ خبرو نابود كردي :d الان من فقط نصف خبرو ميبينم. ويرايشگر سايت مشكلي پيدا كرده ؟! (آف تاپيك)

همون بهتر بره برای نسل بعد تا الان که بیشتر بازیهایی که همش تاخیر خوردن اخرش به هیچ جا نرسیدن مخصوصا این بازی که معلوم نیست Team ICO داره چیکار میکنه باهاش بعد از این همه مدت
چون SANTA MONICA داره بهش کمک میکنه شکست میخوره؟میشه بیشتر مارو روشن کنید؟

چون SANTA MONICA داره بهش کمک میکنه شکست میخوره؟میشه بیشتر مارو روشن کنید؟
نه چون تاخیر خیلی زیادی خورده بازی میگم احتمال موفقیتش کمتره من خودم از اینکه SANTA MONICA داره بهش کمک میکنه خوشحالم و بیشتر بهش امیدوار شدم

آقا لقمه از دهن خیلی بزرگتره , این بازی به خاطره سایز اون هیولا نسبت به پسر بچه باید از دنیای خیلی عظیمی برای گشت و گذار بهره ببره , الکی نیستش که , هر کی باشه زیرش میزاد........

رضا جان بي زحمت خبر رو مجددآ كامل كن عزيز. الان من نصف خبر رو ميبينم. همه با هم قاطي شده و يه متن بي معني از توش در اومده. حالا نميدونم اين مشكل فقط براي منه يا اينكه همه همين مشكلُ دارن.

رضا جان بي زحمت خبر رو مجددآ كامل كن عزيز. الان من نصف خبر رو ميبينم. همه با هم قاطي شده و يه متن بي معني از توش در اومده. حالا نميدونم اين مشكل فقط براي منه يا اينكه همه همين مشكلُ دارن.
فكر كنم ايراد از اديتور فروم بوده.
بعضی اوقات پست رو ويرايش می كنی و سيو می كنی بهم می ريزه و علاوه به نصفه شدن متن كد هم قاطيش می شه.
بهترين كار اينه كه نسخه اوليه و قبل از ويرايش متن رو بازگردانی كنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or