استودیوی Zipper Interactive تعطیل شد

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

zipper.jpg

Kotaku اعلام کرد که خبرهایی در مورد بسته شدن یکی از استودیوی First Party سونی یعنی Zipper Interactive شنیده است. استودیویی که در این نسل بازی هایی چون MAG و سری SOCOM را برای کنسول های سونی تهیه کرده بود.
این شایعات از چند روز پیش آغاز شد و از تعطیلی Zipper Interactive و کنسل شدن پروژه های آن خبر می داد ولی سونی هنوز هم در این مورد نظری نداده و سکوت کرده است.
این استودیو کار خود را از سال 1996 آغاز و بازی هایی چون MechWarrior 3 و Crimson Skies را تهیه کرد تا اینکه در سال 2006 توسط سونی خریداری شد. آخرین بازی آن ها نیز عنوان Unit 13 برای کنسول دستی Vita بوده است.
Zipper Interactive در دوران PS2 استودیویی پر اهمیت برای سونی بود ولی در این نسل نتوانست مثل قبل به موفقیت خود ادامه دهد و بعد از ساخت بازی MAG که در جلب نظر بازیکنان ناکام بود ، آخرین نسخه SOCOM نیز به مشکل خورده و در دورانی عرضه شد که بخش آنلاین کنسول PS3 تعطیل و درگیر جریانات هک این بخش بود.
هرچند این شایعه هنوز تآیید نشده ، ولی منابع Kotaku احتمال آن را بسیار بالا می دانند.
=================
آپدیت خبر : شایعه توسط سونی تآیید شد.
سایت IGN در مورد این شایعه با سونی تماس گرفته و سونی نیز شایعه بسته شدن استودیوی Zipper Interactive را تآیید کرد.
Zipper Interactive به عنوان یکی از زیرمجموعه های استودیوهای جهانی سونی (SCE WWS) تعطیل شده ولی پشتیبانی از عناوین آن یعنی MAG , SOCOM 4 و Unit 13 ادامه خواهد داشت و ارائه Daily Challenge های جدید نیز برای بازی Unit 13 ادامه دارد.

موفق باشین !

آخرین ویرایش:
سونی کار خوبی کرد تعطیلش کرد . حالا سونی باید یه فکری به حال گیریلا گیمز بنداره که وضعیتش بسیار خطرناکه . واقعا طفلک سونی اون زمان 45 میلیون دلار ( بعضی مراجع 56 میلیون دلار ) رو کیلزون 2 خرج کرد اما آخرکار اونی که میخواست اصلا و ابدا نشد هر چند که من خودم بعد از سه چهار سال همچنان دست از سر آنلاین کیلزون 2 برنداشتم و بهترین خاطرات رو باهاش دارم.

سونی رویه متال گیر 60 میلیون گذااشت آخرش شد یکی از غولایه صنعت بازی همینطور رویه گرن توریسمو 80 میلیون دلار خرج کرد که اون هم موفق شد و نزدیک به 8 میلیون نسخه فروخت ولی امان از گیریلا که جدیدا یار هم از دست داده .

آخرین ویرایش:
سونی کار خوبی کرد تعطیلش کرد . حالا سونی باید یه فکری به حال گیریلا گیمز بنداره که وضعیتش بسیار خطرناکه . واقعا طفلک سونی اون زمان 45 میلیون دلار ( بعضی مراجع 56 میلیون دلار ) رو کیلزون 2 خرج کرد اما آخرکار اونی که میخواست اصلا و ابدا نشد هر چند که من خودم بعد از سه چهار سال همچنان دست از سر آنلاین کیلزون 2 برنداشتم و بهترین خاطرات رو باهاش دارم.

سونی رویه متال گیر 60 میلیون گذااشت آخرش شد یکی از غولایه صنعت بازی همینطور رویه گرن توریسمو 80 میلیون دلار خرج کرد که اون هم موفق شد و نزدیک به 8 میلیون نسخه فروخت ولی امان از گیریلا که جدیدا یار هم از دست داده .

این آمارهای تخیلی رو شما از کجا میاری؟ :دی

سونی این کار رو باید خیلی وقت پیش میکرد اینکه همچین بازی باید جایی عرضه شه که ده ملیون یوزر داشته باشه هم حرف بی ربطی هست الان کلی بازی هست که تو PSN یوزر از سر و کول بازی بالا میره حتی بازی های چهار سال پیش!
امیدوارم اون یکی شایعه ی Kotaku هم بزودی توسط سونی تایید شه

آخرین ویرایش:
این آمارهای تخیلی رو شما از کجا میاری؟ :دی

یعنی واقعا تابحال در مورد بودجه ساخت بازیها سرچ نکردی یه سرچ کنی چندتا سایتی پیدا میشه . دیگه کیلزون 2 که خیلی سروصدا کرد. بیا این یکیش :

فروش جی تی هم که دو سه ماه پیش بود خبر رد شدن فروش 7.3 میلیونیش بود .

به نظر من که سونی خیلی وقت پیش باید در چند تا استدیو رو تخته میکرد اما خیلی خودش رو نگه داشت که این استدیو ها خودشون رو به وضع خوب برسونن حالا یک چند تاش واقعا خوب شدن از طرف دیگه سونی دید استدیو های بهتری هم هستن که میتونه بخره و ارزش خریدن رو دارن و از طرف دیگه پولی که برای این استدیو ها خرج کنه بهتر از این هستش که zipper رو بخواد دوباره وقت بده برای همین درش رو تخته کرد همین الان QD میخواد زیر مجموعه سونی بشه خوب مشخصه از هر کسی سوال کنی Zipper یا QD به شما میگه QD ارزشش رو داره از طرف دیگه سونی نیاز به استدیو های قوی تری داره برای نسل بعد .

از طرف دیگه سونی SP رو خرید این نسل که با وجود تعداد کارمند های کمش یکی از بهترین بازی های این نسل رو ساخته از طرف دیگه امید زیادی به این جور استدیو ها هستش تا ZIPPER از طرف دیگه سونی MM رو خرید که واقعا استدیو خالقی هستش میبینین که این جور استدیو ها رو داشتن این نسل برای سونی خیلی بهتر بوده تا استدیوی مثل ZIPPER هرچند خودم طرفدار عنوانSM بودم رو PS2 یا روی PS3 ش عنوان هاش بد نبود اما انتظار سونی رو هم براورده نکرده مشخصه .

همین الان DP یا JP وضع خوبی ندارن .

آخرین ویرایش:
دوستان نگران کیلزون2 نباشید.
این بازی 3 میلیون فروخته اگه هرنسخه فقط به قیمت 30 دلار فروش بره بازم 90 میلیون دلار درآمدش بوده.:>

دوستان نمیخوان نگران باشن ؟؟؟؟ گفتم که خرجی که سونی برایه کیلزون 2 کرد در فروشش اصلا آرزوهارو برآورده نکرد حالا میخواد به قول شما 90 میلیون باشه . مایکروسافت با خرجی که برایه هیلو سه کرد چقدر درآورد ؟ 11 میلیون نسخه . حتی odst حدود 6 میلیون نسخه فروخت یا چرا راه دور بریم همین آنچارتد ها که هرسریش بالایه 4 میلیون نسخه فروخته . مثال تا دلت بخواد هست منم حرفم اینه که بازیهایه گیریلا گیمز چرا باید به هزار زور فروش بالایه دو میلیون بدست بیاره ؟

یعنی واقعا تابحال در مورد بودجه ساخت بازیها سرچ نکردی یه سرچ کنی چندتا سایتی پیدا میشه . دیگه کیلزون 2 که خیلی سروصدا کرد. بیا این یکیش :

فروش جی تی هم که دو سه ماه پیش بود خبر رد شدن فروش 7.3 میلیونیش بود .

هیچ منبع رسمی این ارقام رو تایید نکرده. "منبع رسمی یعنی خود شرکت سازنده"
در مورد این سایت هم کلی بحث شده بود، همش رو از روی حدس و گمان خودش نوشته. ضمن اینکه متال گیر هم ربطی به سونی نداره.

من هیچ وقت یه چیزی رو نفهمیدم.
چرا اینا درب یه استودیو رو میبندن؟
چرا استودیو واگذار نمی کنند؟ مثلن Acti میخواست کلن بیخیال Bizzare بشه تقریبن اکثر اعضاش رو هم اخراج کرد خب استودیو رو به حال خودش ول میکرد میگفت شما که تا دو سال قبل خودتون رو پا خودتون بودین از این به بعد هم همین طور!
چرا میبندن؟
پرسش منم هست. امیدوارم یکی پاسخ بده به این موضوع :دی.

بسته شدن یک استودیو همیشه اتفاق ناراحت کننده ای بوده، مخصوصا استودیوهایی که قبلا بازیسازهای خوبی بودن ولی ضعف و کم کاری در یکی دو پروژه پشت سر هم باعث تعطیلی شون میشه.MAG پتانسیل خوبی برای تبدیل شدن به یک عنوان بزرگ رو داشت کاش سونی یک فرصت دیگه برای ساخت MAG 2 برای کنسول خانگی نسل بعدش رو به Zipper میداد.
البته با یک دید کلی سونی سیاست خوبی رو در قبال استودیوهای داخلی در پیش گرفته که نتیجه ش (فعلا) بسته شدن دو تا از استودیوهای داخلی بوده، اما اینها فقط یک طرف قضیه ست.در عوض بستن استودیوهای ضعیف روی استویوهای قوی و پروژه هاشون بیشتر تمرکز می کنه و در حال گسترده تر کردن این تیم هاست ، دو تیمه شدن سه استودیو بزرگ Naughty Dog ، Guerrilla Games و Santa Monica Studio از اثرات همین تصمیم هاست و مطمئنا پروژه های جدید این استودیوها به راحتی جای خالی ZI رو پر نگه میدارن.
یعنی واقعا تابحال در مورد بودجه ساخت بازیها سرچ نکردی یه سرچ کنی چندتا سایتی پیدا میشه . دیگه کیلزون 2 که خیلی سروصدا کرد.
فقط یک بار از سوی یک موسسه تحقیقاتی اعلام شد که K2 با 21 میلیون دلار پرخرجترین پروژه نرم افزاری تاریخ هلند بود، غیر از این تمامی اعداد دیگه نا معتبر هستند.

منم همین طور....مگه به پرسنل حقوق ماهیانه میدن؟

بله . چند مدل حقوق وجود داره مثل تمام شرکت های دیگه که حقوق اصلی و اضافه کاری و پولی که در صورتی عنوانی موفق بشه میگیرن .

درست مثل ACTI وIW سر این پول آخری دوتایی با هم دعوا داشتن .

فکر میکنی در طول زمانی که برای مثال یک بازی میسازن 5 سال این کارمند های بد بخت باید چی بخورن از جیب .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or