استودیوی Santa Monica گسترش می یابد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
jpg

تصویر متعلق به استودیوی قبلی سونی سانتامونیکا در سال 2007 است
درود.

استودیوی سانتامونیکا که خالق سری بازی های God of War است در حال ترک Santa Monica هستند.
آنها قرار است در دفتری جدید (چهار یا پنج برابر بزرگ تر) در شهر لس آنجلس و در نزدیکی فرودگاه LAX نقل مکان کنند.
اتاق هایی جدید برای موشن کپچر، اتاق های بیشتری برای کنفرانس، استودیوهای بیشتر برای ضبط صدا، و همچنین سالن ـی به اندازه 270 نفر گنجایش در این شرکت قرار خواهد داشت.
رئیس استودیو Shannon Studstill گفته است که:
ما با داشتن چنین استودیوی بزرگی هیچ چیز دیگه ای نمی خوایم !
استودیوی سونی سانتامونیکا در حال کار بر روی عنوان معرفی نشده ای است که به احتمال زیاد God of War جدیدی خواهد بود، البته آنها نیز در ساخت بازی The Order: 1886 نیز با استودیوی Ready at Dawn نیز در حال همکاری هستند.
از دیگر برنامه های این استودیو نیز، همکاری با استودیوی برتانیایی The Chinese Room برای ساخت و توسعه بازی Everybody's Gone to the Rapture را میتوان نام برد.
*آپدیت
سایت IGN خبر داد که هنوز سونی سانتامونیکا تصمیم جدی برای تغییر نام دادن استودیو نگرفته است.
source

آخرین ویرایش:
بابا اینها هم وقت گیر اوردن :((

من تازه دلم خوش کرده بودم E3 بازی جدیدیشون میبینیم .:|

نمیدونم این همه مدت بیکار بودن خوب میرفتین دیگه الان باید این کار انجام میدادین .:|

بابا اینها هم وقت گیر اوردن :((

من تازه دلم خوش کرده بودم E3 بازی جدیدیشون میبینیم .:|

نمیدونم این همه مدت بیکار بودن خوب میرفتین دیگه الان باید این کار انجام میدادین .:|
خب خودشون میرن ی جا دیگه تا حالا هر چی درست کردن اونم میبرن دیگه !

جند هفته پیش توییت کرده بودن یه بازی که چند ساله دارن روش کار میکنن رو به زودی رونمایی میکنن . 100٪ تو E3 امسال مثله بمب میترکونه

چه ربطی داره ؟ :-/ مکانش داره عوض میشه و بزرگتر هم میشه چرا اسمشو عوض کنن یه همچین استدیوی محبوبی رو !

خوب آخه این اسم سانتا مونیکا به خاطر اون خیابونی بوده که قبلا این استدیو اونجا بوده ولی الان که دیگه اونجا نیست:d
ولی خوب همین اسمش خیلی قشنگه

خوب آخه این اسم سانتا مونیکا به خاطر اون خیابونی بوده که قبلا این استدیو اونجا بوده ولی الان که دیگه اونجا نیست:d
ولی خوب همین اسمش خیلی قشنگه
بله صفحه ی قبل هم اشاره شد ولی به نظرم بعیده عوض کنن یه دلیلش غیر از محبوبیته این اسم اینه که این سایت جدیدی هم که همین چند روزه راه انداختن برا استدیو دقیقا با همین اسمه

خدا میدونه با اون امکانات بیشتری که بدست میارن قراره چی کار کنن! وقتی در یک جایی محدود , هم شاهکار می سازن و هم عصای دست خیلی از استودیوهای دیگه میشن ( تا جایی که ناتی داگ هم ازشون کمک میگیره) حالا با شرایط جدید فک کنم کمتر از معجزه نبینیم!
در مورد بازی جدیدشون هم قول می دم با یک آی پی کاملا جدید طرفیم! البته قطعا بعد اون خدای جنگ با کلی دگرگونی دوباره ظهور میکنه!

خب خودشون میرن ی جا دیگه تا حالا هر چی درست کردن اونم میبرن دیگه !

جند هفته پیش توییت کرده بودن یه بازی که چند ساله دارن روش کار میکنن رو به زودی رونمایی میکنن . 100٪ تو E3 امسال مثله بمب میترکونه

خوب به خاطر اینکه این کار وقت گیره براشون حساب کن باید استدیو جدید درست کنن از نظر شبکه و ... بعد سیستم ها رو به استدیو جدید منتقل کنن بعد در جای خودشون ساکن بشن کم کمش یکی دو هفته کار میبره مخصوصا برای استدیو بزرگی مثل SM استدیو ND که میخواست منتقل بشه همین حدود زمان برد نسل پیش .:|
به نظرم میتونستن همین زمان بزارن برای وقتی که کار نداشتن نه الان که دارن بازی میسازن .;)

خوب به خاطر اینکه این کار وقت گیره براشون حساب کن باید استدیو جدید درست کنن از نظر شبکه و ... بعد سیستم ها رو به استدیو جدید منتقل کنن بعد در جای خودشون ساکن بشن کم کمش یکی دو هفته کار میبره مخصوصا برای استدیو بزرگی مثل SM استدیو ND که میخواست منتقل بشه همین حدود زمان برد نسل پیش .:|
به نظرم میتونستن همین زمان بزارن برای وقتی که کار نداشتن نه الان که دارن بازی میسازن .;)

فکر نکنم اصلا همچین زمانی وجود داشته باشه :دی اگه اشتباه نکنم سانتا الان از سه تیم مختلف تشکیل شده، پس حتی اگه بعد از عرضه بازی جدیدشون هم میخواستن این جابجایی رو انجام بدن بازم در روند توسعه باقی پروژه هاشون وقفه ایجاد میکرد.

قرار نيست خودشون كيسارو بزنن زير بغل كه:d كارشونو انجام ميدن تا استوديوي جديد آماده شه بعد نقل مكان ميكنن هيچ خللي هم ايجاد نميشه در ضمن فكر نميكنم اين نقل مكان هم تا آماده شدن بازي جديدشون اتفاق بيفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or