استودیوی Santa Monica گسترش می یابد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
jpg

تصویر متعلق به استودیوی قبلی سونی سانتامونیکا در سال 2007 است
درود.

استودیوی سانتامونیکا که خالق سری بازی های God of War است در حال ترک Santa Monica هستند.
آنها قرار است در دفتری جدید (چهار یا پنج برابر بزرگ تر) در شهر لس آنجلس و در نزدیکی فرودگاه LAX نقل مکان کنند.
اتاق هایی جدید برای موشن کپچر، اتاق های بیشتری برای کنفرانس، استودیوهای بیشتر برای ضبط صدا، و همچنین سالن ـی به اندازه 270 نفر گنجایش در این شرکت قرار خواهد داشت.
رئیس استودیو Shannon Studstill گفته است که:
ما با داشتن چنین استودیوی بزرگی هیچ چیز دیگه ای نمی خوایم !
استودیوی سونی سانتامونیکا در حال کار بر روی عنوان معرفی نشده ای است که به احتمال زیاد God of War جدیدی خواهد بود، البته آنها نیز در ساخت بازی The Order: 1886 نیز با استودیوی Ready at Dawn نیز در حال همکاری هستند.
از دیگر برنامه های این استودیو نیز، همکاری با استودیوی برتانیایی The Chinese Room برای ساخت و توسعه بازی Everybody's Gone to the Rapture را میتوان نام برد.
*آپدیت
سایت IGN خبر داد که هنوز سونی سانتامونیکا تصمیم جدی برای تغییر نام دادن استودیو نگرفته است.
source

آخرین ویرایش:
با اینکه دوست دارم دوباره کریتوس رو ببینم ولی Gow رو بیشتر از این کش ندن بهتره چون یک بازی بیخودی مثل Gow:A میشه پایانش توی شماره 3 خیلی خوب بود

استودیوی سونی سانتامونیکا در حال کار بر روی عنوان معرفی نشده ای است که به احتمال زیاد God of War جدیدی خواهد بود

غیرممکنه به این زودیا خبری از GOW بشه

توی قسمت Career سایت جدیدشون دنبال یه Senior Open World Level Designer هستن

Santa Monica Studio - Careers

[h=3]WE ARE LOOKING FOR A SENIOR OPEN WORLD LEVEL DESIGNER FOR AN UNANNOUNCED TITLE[/h]

Santa Monica Studio - Careers - Senior Open World Level Designer

امیدوارم جدا از تیم های کمکی که برای باقی استودیو ها میفرسته برای کمک فنی ... خود این استودیو ها رسما به دو تیم تبدیل بشه که زود به زود بازی برامون بسازن ...

با اینکه دوست دارم دوباره کریتوس رو ببینم ولی Gow رو بیشتر از این کش ندن بهتره چون یک بازی بیخودی مثل Gow:A میشه پایانش توی شماره 3 خیلی خوب بود
WTF !! بیخود ؟!! :| درست صحبت کن خواهشا ... خیلی هم خوب بود من که لذت بردم مخصوصا گیم پلیش مثل همیشه عالی ...
GOW IV هم اگه باشه من خیلی خیلی خوشحال میشم :x بازی چدید هم اگه باشه باز خیلی خوشحال میشم

پس باید اسم استودیو رو هم عوض کنن !

بازی بعدیشون که 100% مطمئنم که GOW نیست :( اگه فرض هم کنیم که اینا GOW رو کلا نزاشتن کنار حداقل تا چندین سال ازش صدایی در نمیاد

در ضمن GOW :A درسته ضعیفترین نسخه این سری بود ولی واسه من یکی از بهترینایه نسله . از خیلی بازیهای بزرگ دیگه بیشتر چسبید ولی چون از خطه اون سه تایه دیگه خارج شده بود زدن نابودش کردن .

آخرین ویرایش:
چه ربطی داره ؟:-/ مکانش داره عوض میشه و بزرگتر هم میشه چرا اسمشو عوض کنن یه همچین استدیوی محبوبی رو !
ربطی نداره ولی وقتی به لس انجلس انتقال پیدا میکنه احتمالش هست عوض شه بالاخره این اسم مربوط به مکان قبلیشون بود.

San Diego Studio
Japan Studio
Santa Monica Studio
London Studio
Studio Liverpool
اینا همشون نامگذاریشون اینجوری بوده

ربطی نداره ولی وقتی به لس انجلس انتقال پیدا میکنه احتمالش هست عوض شه بالاخره این اسم مربوط به مکان قبلیشون بود.

San Diego Studio
Japan Studio
Santa Monica Studio
London Studio
Studio Liverpool
اینا همشون نامگذاریشون اینجوری بوده
درست میگی ولی این یکی آخه چون با این اسم خیلی محبوبه و جزو استدیوهای خیلی تاپه سونیه بهتره عوض نکنن به نظرم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or