استودیوی GSC برای همیشه تعطیل شد، Stalker 2 کنسل شد

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
stalkerclearsky.jpg

متاسفانه خبر واقعیت دارد.

ساعاتی پیش UkraNews.com گزارش داد که رئیش استودیوی GSC یعنی Sergei Grigorovich تصمیم به تعطیلی استودیوی خود و البته کنسل کردن پروژه ی Stalker 2 که توسط آن ها در حال ساخت بوده، گرفته است.

UkraNews.com گزارش داد که در میتینگی که امروز با چند تن از کارمندان GSC صورت گرفت، آقای Grigorovich این موضوع رو رسما اعلام کرد.

ظاهرا دلیل کنسلی Stalker 2 ، ناخرسندی Grigorovich از روند پیشرفت پروژه بوده است. همچنین یکی از وکلای اجرایی اوکراین در صدد تصاحب کامل استودیو است.

متاسفانه پس از انتشار این خبر، Dmitri Bourkovski یکی از کارمندان GSC تایید کرد که این خبر ( تعطیل شدن GSC و کنسل شدن Stalker 2) واقعیت دارد.

Stalker 2 در آگوست سال پیش معرفی شد و تاکنون این سری توانسته است به فروش 4 میلیونی دست پیدا کند.

R.I.P

Source

--------------------

آپدیت :

به صورت رسمی اعلام شد که استودیو تعطیل شده است.
Stalker 2 نیز کنسل شد.

Source 1 & 2

آخرین ویرایش:
کجاش بهتره؟ این وسط چی گیره شما میاد؟ :-/
یعنی حتما باید ناراحت باشم از این بابت؟:) حالا با باز بودنش مگه چیزی گیر شما میاد؟
من نمیگم حتما ناراحت شو.
خب پس چی میگی دیگه؟
تو همونی نبودی که قبلا بن همیشگی شده بودی (1 بار هم با پا درمیونی از بن در اومدی)؟:)
آدرس رو درست اومدی. اما ارتباطش با شما؟:-/

آخرین ویرایش:
یعنی حتما باید ناراحت باشم از این بابت؟:) حالا با باز بودنش مگه چیزی گیر شما میاد؟
من نمیگم حتما ناراحت شو.
آره یه چیزی گیر من میومد:
Stalker 2>:d<
تو همونی نبودی که قبلا بن همیشگی شده بودی (1 بار هم با پا درمیونی از بن در اومدی)؟:)

• Like
Reactions: гадюка
یعنی چی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oh-My F****g ..........
من دیگه بازیسنتر نمیام ! بچه ها واسه همیشه خداحافظ ...=((
کنسل شدن این بازی مساویست با کنسل شدن خودم! خدایش این چه خبری بود دادید؟! اول صبح میای سایتو باز میکنی به امید چندتا خبر خوب ببینی بدترین خبر عمرتو به طرز فجیع بهت میدن !
خدایش اشکم در اومد امیدوارم دیگه هیچ وقت استالکر توسط هیچ استادیوی دیگه ای ساخته نشه تا خاطره ی خوبش واسه همیشه تو ذهنمون بمونه !
ولی میتونست جز بهترین عنوانهای نسل بعد بشه! البته قبلا هم گفته بودم اگه قرار بود با CryEngine ساخته بشه همون بهتر که کنسل شد.

behrooz:
نام کاربریت واسه همیشه سر جریان این خبر یادم میمونه ! یادم باشه بدترین خبر عمرتو بهت بدم.

RIP Stalker*s :((

کرایسیس رو که به خاطر کنسولا گند زدن.

مترو هم معلوم نیس مثل نسخه اول باشه یا نه.

استالکر هم که اینطوری کنسل شد... .

روز به روز بیشتر گند میخوره به این صنعت... .

استدیو به این خوبی بازی به این خوبی یه دفعه به فنا میرن بعد آقای مینایی رییس بنیاد ملی بازی های رایانه ای ایران میرن بازی حمله به تلاویو رو در جواب به BF3 میسازن ! :|

بدترین خبر سال . واقعا این بازی یک عنوان بینظیر بود گرچه با داشتن یک سری ضعف ها با زهم خیل زیادی از PC GAMER رو به سمت خودش کشوند . یادم نمیره نسخه ی اول بازی که منتشر شد شب و روز بازی رو انجام میدادم و همه ی مناطق بازی به خصوص اون ازمایشگاه های خوفناک رو تو شب ها بار ها زیر ور میکردم تا یک ایتم یا اسلحه ای بدست بیارم.

اوه اوه! عجججججججججب خبر وحشتناکی...
128fs4765852.gif

behrooz:
نام کاربریت واسه همیشه سر جریان این خبر یادم میمونه ! یادم باشه بدترین خبر عمرتو بهت بدم.

RIP Stalker*s :((
+1

------------------------------------------------
بهروز البته خبر رو خیلی خوب ترجمه کردی، ولی خوب این که دلیل نشد! خود خبرت خیلی خیلی نابود کننده است! چرا به جاش یه خبر خوب ندادی؟!
129fs3867689.gif

اگه سایت سیستم مثبت و منفی داشت با بچه های دیگه 300 تا منفی بهت می دادیم!
129fs3867689.gif

اگه یه روزی برای 4A همچین اتفاقی بخواد بیافته که من سکته می کنم...
129fs3867689.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or