استودیوی 2K Czech در پراگ تعطیل می شود

Schürrle

کاربر سایت
88624110169370032268.jpg

شایعه شده بود که سازنده ی Mafia 3 یعنی 2K Czech گفته است که دفتر خود را در پراگ به منظور تلاش برای بازسازی ناشر تعطیل می کند.انتظار می رود استودیو تعطیل شده و کارکنان آن به دفتر استودیوی دوّم Czech در آن جا منتقل شوند.
Eurogamer یک آپدیت رسمی جدید در مورد این خبر از 2K Games دریافت کرده است که اظهار داشت 2K Prague در عرض چند ماه تعطیل می شود.
این خبر در طی یک گزارش از Eurogamer CZ منتشر شد که نشان می داد که کارکنان این استودیو تقسیم می شوند و کارکنان باقی مانده به استودیوی دوّم در شهر Brno فرستاده می شوند که همان جایی است که Mafia 2 ساخته شده بود.
سر جمع 10 نفر از سازندگان برجسته ی این استودیو به دفتر 2K در شهر Navatoی California نقل مکان خواهند کرد.Eurogamer فکر می کند که آیا این به معنی است که ساخت Mafia 3 به آمریکا منتقل شده است یا نه!
ما میدانیک که سال قبل نیز 2K Czech یک سری از استودیو ها را تعطیل کرد و یکی از کارکنان کلیدیش به Kojima Production پیوست.
قبلأ نیز مطرح شده بود که یک عنوان سه گانه ی "فوق العاده جذّاب" در درست ساخت می باشد.همه ی این ها نشان میدهد که این پروزه Mafia 3 است.

منبع

آخرین ویرایش:
^ خب این نظر شماست. به نظر من اونقدری که توی ایران واسش سر و دست می‌شکنن، خود بازی خوب نیست. بازم می‌گم، بازی خیلی خوبی هست نسبت به زمان عرضش، ولی شاهکار تکرار نشدنی و این حرفا نیست! اینا همش به خاطر خاطرات دوران بچگیتون هست.
نسخه دوم نسبت به نسخه اول افت داشت، ولی اونقدری که می‌زنین تو سرش بد نبود، بازی خوبی هم بود.
قطعا همه اینا نظر شخصیه . هم شما و هم بنده . البته من اون موقع اونقدرهام بچه نبودم . فکر می کنم دبیرستان تشریف داشتم اون موقع ها .:d هرچند نسخه دوم اثبات کرد که شماره 1 واقعا تکرار نشدنیه ( همچنین رجوع شود به بازیهای ضعیفی مثل پدرخوانده و صورت زخمیو ... )

قطعا همه اینا نظر شخصیه . هم شما و هم بنده . البته من اون موقع اونقدرهام بچه نبودم . فکر می کنم دبیرستان تشریف داشتم اون موقع ها .:d هرچند نسخه دوم اثبات کرد که شماره 1 واقعا تکرار نشدنیه ( همچنین رجوع شود به بازیهای ضعیفی مثل پدرخوانده و صورت زخمیو ... )

خواهش ميكنم اون Scar Face رو از ليست بازيهاي....... خارج كن اتفاقا اونم خيلي بازي خوبي بود

یعنی اگه Mafia III رو نسازن خیلی نامردن...
حالا هرچی میخواین بگین ولی یکی از بهترین ها توی سبک خودش مافیا هست(هم نسخه اول شاهکار بود هم نسخه IIــم ) و دیگر هیچ!!!!

آخرین ویرایش:
LBJ4Ever عزیز مطمئن باش هر تعریف و تمجیدی در مورد mafia 1 میشنوی حقیقت داره ! b-)

mafia 2 بازی قابل قبولی بود گرافیک سینمایی خوبی هم داشت ! ولی برای اینکه از زیر سایه mafia 1 در بیاد ..............................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or