استفاده ي Ubi از DRM در SC:Conviction

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T@ntaL 73

کاربر سایت
سلام.

credits_logos_ubisoft.jpg

يكي از نمايندگان Ubisoft گفت كه Splinter Cell: Conviction در ليست بازي هايي است كه قرار است با سيستم جديد جنجال برانگيز DRM برروي PC عرضه بشه و ظاهرا :
Silent Hunter 5: Battleof the Atlantic , Prince of Persia: The Forgotten Sands و
Ghost Recon جديد در حال ساخته شدن هستند.(منظور: با اين سيستم ساخته ميشن)

tom-clancys-splinter-cell-conviction-20090819101316451_640w.jpg

با عناويني چون Assassin's Creed 2 و Settler 7 ما استفاده از اين سيستم رو ميدونيم.ظاهرا Ubi به استفاده از اين سيستم در عناوين پيش رو مصمم هست.نماينده ي Ubisoft گفته:
''اين برا ما سخته كه بگيم همه ي عناوين بعدي ما تا زماني كه بميريم از اين سيستم استفاده ميكنن, ولي بيشتر اونها شامل اين سيستم ميشن.''

عمق فاجعه اينجاست كه براي بازي كردن بايد در حال بازي به اينترنت وصل باشيم وگرنه بازي كار نميكنه.همانطور كه خطر احتمالي تكثير غير قانوني وجود داره سيل واكنش ها نشون ميده , در مورد اين قوانين سخت 2 نكته در نظر گرفته نشده. نهايتا مشتريان به خاطر اين محدوديت نخريدن اين بازي رو انتخاب كنن و بديهيست كه هكر ها بالاخره يه راهي براي دور زدن اون سيستم پيدا ميكنن و اونو ميدزدن.

بازي به ترتيب در 13 و 16 April در US و UK عرضه ميشه.

در کل - شما فکر میکنی بازی رو از روی سگا دارن Port میکنن!!!
اینقدر بازیها رو روی لید های مختلف میسازن در اخر میان پولیش میکنن(امیدوارم بدونی چیه!)
الانم استاندارد جهانی 16:9 هست ،شما انتظار داری با 4:3 برا تنظیمش کنن!؟؟؟؟(یکسری استاندارد ها مشخص میشه که روی اونها بسازند!منتها شما دوست داری همچنان چیز دیگه ببینی!اگه میخواستن به روش شما پیش برند همچنان از SD لذت میبردیم!!!)

قضیه ی کنسول و PC فرق میکنه!بحثش اینجا جایز نیست!
وقتی شما یک PC میخری که اون بازی رو جواب میده باید مانیتورش رو هم بگیری!نمیشه به پیکان لاستیک رنو انداخت و بگی -اندازست و یور نمیشه ماشن!حرف منطقی بزن خوب!

-یعنی اون کاربرا بازی رو از دست میدن؟؟؟شما از دست میدی -اوشون نه!کسی که منتظر بازی باشه!حتما میخردش!شما زور اونا رو نزن!

----
اون داستان اصلا و دقیقا اون نبود و کاری بهش نداشتیم که شما بخوای بخندی:laughing:!یک اصلی توش نهفته بود که نگرفتی شما! اگه میگرفتی جوابت رو میدادم ،گفتم که!:smile:
دوست من شما اصلا انگار به پورت بد یا خوب اعتقادی نداری پس بحث به جایی نمیرسه(شما میگی طرف چون فن فلان بازی هست پس هر اشغال پورتی که تحویلش میدند اونم هیچی نمیگه)
الانم استاندارد جهانی 16:9 هست ،شما انتظار داری با 4:3 برا تنظیمش کنن
نمیدونم چرا فقط برای پورت ضعیف و بازی های ضعیف این استاندارد 16:9 رعایت میشه نمونش dark void:laughing::laughing: ولی مثلا bc 2 با تمام 16:9 و 16:10 و 4:3 و 5:4 و غیره سازگاره.

من به پورت بد بازی اعتقاد دارم!ولی پورت بد ندیدی شما!
پورت بد بایونتا روی PS3 یک مقاله واضح هست!فروش نسخه PS3 از 360 بیشتر بود!
------------------------
-مورد دوم یا در جهت دادن امتیاز به شما هست،یا کلاس کار!
چرا شما دوست ندارید مانیتورتون رو به 16:9 تغییر بدید ولی دوست دارید شرکت این کارو بکنه!شاید دلیلی توش بوده که این کارو انجام نداده- شاید استاندارد کارشون اینه!و هزارو یک دلیل دیگه

يادش به خير كه نه ، به شر .Starforce 3 اون موقع پدر ما رو درآورد ، حالا هم ظاهرا اين قفل جديد.
نميدونم ، بايد بگم لعنت به يوبي سافت يا درود بر او ؟؟؟!!!

پورت بد بازی رو شما دیدی؟؟؟اکثر این بازی ها لیدپلتفرمشون PC هست!لطفا بدون اینا رو بعدش حرفش رو بزن!مخصوصا بازیهای یوبی!

لطفا شما هم بدون منبع حرفی نزنید. اگر این شرکت جایی اعلام کرده که لیدپلتفرم اکثر بازیهامون PC هست لطفا لینک بدین.
10 دلار بیشترش شاید کم کنه فروش رو ولی از اون طرف وقتی مجبور بشی میدی پول رو!
اینا هم همین الانش فروش بازیهاشون رو PC رو اصلا حساب نمیارن!دارن تلافیش رو با DLC روی کنسول در میارن!PC نفرشه هیچ براشون مهم نیست ولی میخوان حال بگیرن
کاملا اشتباه. شرکتهای بزرگ بازیسازی روحیه شما رو ندارن که بخوان برای حال گیری کاری بکنن مخصوصا پروژه های پرخرجی مثل بازی سازی. کل قضیه واضحه و نیاز به توضیح بیشتر من نیست. اگر توانایی تحلیل صحیح رو ندارید نیازی نیست اطلاعات غلط رو در مهمترین فروم گیم فارسی زبان پخش کنید.
یک چیزی هم نگو بهت میخندن!
همین ماجرا رو داشته باش برات بسته:

به صراحت میگم اگه این لحن شما ادامه داشته باشه دسترسیتون قطع میشه. من اکثر پستهای شما رو که میخونم حالت تند و تحقیر امیزی داره . دفعه بعد تذکر نمیدم و مستقیما قطع میشه.

مثل اینکه هر دفعه PC باز ها باید با SC مشکل داشته باشن. Chaos Theory که یادتون نرفته؟

مگه بازی های کنسول رو کپی نمیکنن ؟!;)
خدایش - 1 صد هزارم PC هست!
PC نافش رو با کپی بریدن!راهی هم برای جلو گیریش پیدا نکردن که مجبور به این شدن!چون سخت افزارش کاملا باز هست!و هر کی یه مدلشو داره!ولی کنسول یه صاحاب داره و یک بند و بساط!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or