استفاده از نسخه کپی Quantum Break تنبیه جالبی در پی دارد !

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
با توجه به عرضه عنوان Quantum Break بر روی PC اطلاعات جالبی به دست آمده است که استفاده از نسخه کپی این بازی تنبیه جالبی در پی خواهد داشت.
کاربری در Raddit توضیح داده است که اگر بازی تشخیص دهد که نسخه کپی از Quantum Break در حال اجرا است به شخصیت اصلی بازی یعنی Jack Joyce یک چشم بند دزد داده میشود.
این چشم بند را در تصویر زیر مشاهده میکنید:

x20d8i5xjm0ak7r1bd5n.jpg

طبق Eurogamer استدیوی Remedy همین کار را با عنوان بزرگ قبلی خود یعنی Alan Wake نیز انجام داده بود:

luar6ba2s833q6yrtxbg.jpg

Remedy توضیح داده است این چهره Jack ممکن است در نسخه PC بصورت اتفاقی فعال شود پس برای جلوگیری از این مشکل قبل از شروع بازی از وارد شدن به اکانت Microsoft خود اطمینان حاصل کنید.

This Is What Happens If You Pirate Quantum Break

باور کن هیچ ربطی به بدبختی و بی پولی و اینا نداره ! ملت این منطقه توی ذاتشونه کپی بازی کردن و پایرت خوری! همین الانش سریال شهرزاد داره فریاد میزنه غیر قانونی دانلود نزنید و پایرت نکنید قسمتی 1500 تومن هزینشه پرداخت کنید و قانونی دانلود کنید و ببینید.اما همه دارن مفتی دانلود میکنن و به شهرازد ساخته خودمون هم رحم نمیکنن و حاضر نیستن 1500 تومن بدن.پس بحث بی پولی و این حرفها نیستش.موضوع از جای دیگه آب میخوره.
حالا مشکل از کجا آب میخوره میشه بگید؟

حالا مشکل از کجا آب میخوره میشه بگید؟
توضیح دادم دیگه !! از همون جایی آب میخوره که ملت برای شهرزاد 1500 تومنی هم حاضر نیستن پول بدن و پایرت میزنن بر بدن! ذات پایرت رو دوس دارن حال میکنن از پایرسی:)

توضیح دادم دیگه !! از همون جایی آب میخوره که ملت برای شهرزاد 1500 تومنی هم حاضر نیستن پول بدن و پایرت میزنن بر بدن! ذات پایرت رو دوس دارن حال میکنن از پایرسی:)
خوب حال میده دیگه
شما یه چیزی رو مفت بهت بدن انتخاب میکنی یا نسخه پولیشو؟! معلومه مفتشو
وقتی هیچی در جایی رعایت نمیشه و تولید کننده باید بدونه برای ساختن این سریالها پی این مشکلات رو هم به تنش بماله!!!

• Like
Reactions: Simorq
همين اروپا رو نگاه كنيد، توشون يونان در بدترين وضع قرار داره و هرچقد كمكش هم ميكنن بازم لنگ در هواست! چرا؟ چون مردم و شركتهاش از پرداخت ماليات فرار كردن و ميكنن، و اين فرارشون از پرداخت ماليات مشابه همين پايرسى هست، كلا معيار پيشرفت و توسعه "پايدار" كشورها رو در قوانين مالياتى و صحت اجراشون ميسنجن، حالا شما ميتونى از همين داستان پايرسى و كرك و شهرزاد دانلود كردن ايرانيا ببينى و بفهمى كه ريشه مشكلات اصلى هم از كجاست

• Like
Reactions: 19Rodar
خوب حال میده دیگه
معلومه مفتشو
وقتی هیچی در جایی رعایت نمیشه و تولید کننده باید بدونه برای ساختن این سریالها پی این مشکلات رو هم به تنش بماله!!!

حال میده ؟!:) خب منم دارم همینو میگم ملت ما پایرت و دزدی بهشون حال میده!

شما یه چیزی رو مفت بهت بدن انتخاب میکنی یا نسخه پولیشو؟!

من هیچ وقت پایرت خوری رو نمی پسندم و برای زحمت سازنده ارزش قائلم.البته اگر کسی از دوستانم محصولی رو قانونی خریده باشه و بخواد به من از روی لطفش بده استفاده میکنم و این محصول درسته رایگان به من رسیده اما من نه پایرت خوری کردم و نه ضربه ای به سازنده زدم و این زمین تا آسمان فرق داره با دانلود و یا خرید غیر قانونی محصولات.

• Like
Reactions: GPSY and Helghast
حال میده ؟!:) خب منم دارم همینو میگم ملت ما پایرت و دزدی بهشون حال میده!

من هیچ وقت پایرت خوری رو نمی پسندم و برای زحمت سازنده ارزش قائلم.البته اگر کسی از دوستانم محصولی رو قانونی خریده باشه و بخواد به من از روی لطفش بده استفاده میکنم و این محصول درسته رایگان به من رسیده اما من نه پایرت خوری کردم و نه ضربه ای به سازنده زدم و این زمین تا آسمان فرق داره با دانلود و یا خرید غیر قانونی محصولات.
درسته شما راست میگی
ولی بازیهایی که اونا میدن به قیمت خودشونه یعنی 60 دلار اونا خرج 2 ساعتشونه در صورتی که در ایران درآمد چند روز خیلیهاست
خوب عزیزم شما نفست از جای گرم میاد بیرون وگرنه از این حرفا نمیزدی

درسته شما راست میگی
ولی بازیهایی که اونا میدن به قیمت خودشونه یعنی 60 دلار اونا خرج 2 ساعتشونه در صورتی که در ایران درآمد چند روز خیلیهاست

اولا ، 60 دلار برای حتی اروپایی ها و آمریکایی هم ارزش داره و البته درسته که در اونجا مبلغ بالایی نیست ولی مبلغ خیلی کمی هم نیست.منتهی اونا درک دارن وجدان دارن و میفهمن اگر چیزی رو میخوان و دوس دارن باید بابتش پول بدن نه اینکه دزدی کنن!

دوما ، من مثال شهرزاد 1500 تومنی رو زدم که دیگه آخه قسمتی 1500 تومن چیه مگه؟ همینم الان یه بچه هم پول تو جیبیش روزی حداقل 1500 تومن هست . نه عزیزم مشکل همونه که دقیقا شما بهش اشاره کردی یعنی این:

خوب حال میده دیگه
شما یه چیزی رو مفت بهت بدن انتخاب میکنی یا نسخه پولیشو؟! معلومه مفتشو

سوما ، بنده هم یه آدم معمولی هستم با یک درآمد معمولی.اما سعی میکنم بابت چیزهایی که دوست دارم فقط هزینه کنم و هر وقت هم پولم نرسه نمیخرم پولم رو پس انداز میکنم و بعدش جمع شد میخرم.دیرتر میخرم ولی دزدی و پایرسی نمیکنم.

• Like
Reactions: amooei and Helghast
درسته شما راست میگی
:)) تو US الان ملت دارن خودشونو می کشن که حقوق مینیموم بشه 15 دلار در ساعت. فرض کنیم که شد(تا حدودی هم شده)، میشه حاصل 4 ساعت کار کردن یا تقریبا یک روز حقوق یک آدمی که نیمه وقت کار می کنه(دانشجو مثلا). مسلما اون آدم خیلی خرج های دیگه ای به جز بازی کردن هم داره.
خلاصه وقتی بگید "واسه خودشون بازی خیلی ارزونه" در واقع دارید می گید "من هیچ ایده ای نسبت به اقتصاد کشور های دیگه ندارم".
پ.ن: هر چند قبول دارم بازی واسه ایران کمی گرونه و باید هم قیمت روسیه بشه.

وقتی صحبت از ملت و عامه مردم میشه صحبت حال کردن و نکردن نیست دوست عزیز
مربوط به فرهنگ میشه فرهنگ پایرسی!!!!
وقتی مردم شهرزاد رو دوست دارن وقت میذارن دنلود میکنن و از دیدنش لذت میبرن یعنی براشون ادامه این روند براشون مهمه!!! اینکه این سریال ادامه پیدا کنه
اما ادامه هر اتفاقی حمایت میطلبه! وقتی بقول شما خیلی ها براحتی دانلود میکنن از اهمیت اون هزار و پونصد تومن کم ارزش از نظر بیننده!!!!و با ارزش از نظر حامی!!!! هست که باید جدی تر گرفته بشه
جدی گرفته بشه که نظر و احترام به مشتری هم جدی گرفته بشه
چرا تو بیشتر بازیها زبان اسپانیایی و فرانسوی و جدیدا حتی عربی!!!!! دیده میشه ولی فارسی نه؟؟!!
چون عرب ها هم به نقطه ای رسیدن که با معنی برند و کیفیت آشنا شدن و بابتش هم هزینه میکنن و تو کشور ما هم همینطوره البته برای قشر خاص جامعه!!!!
خلاصه که شما وقتی شرایط (شرایط خیلی مهمه)و امکان و فرهنگ سازی بکنید میتونید منتظر تغییر رویه باشید و زمان میبره
ولی از مردمی که صب تا شب جون میکنن که 100 تومن کاسب شن با اینهمه هزینه های سرسام آور نباید انتظار هزینه 60$ دلاری اونم دلاری 3500 داشته باشی
امیدوارم اصل مطلب رو رسونده باشم

وقتی صحبت از ملت و عامه مردم میشه صحبت حال کردن و نکردن نیست دوست عزیز
مربوط به فرهنگ میشه فرهنگ پایرسی!!!!
وقتی مردم شهرزاد رو دوست دارن وقت میذارن دنلود میکنن و از دیدنش لذت میبرن یعنی براشون ادامه این روند براشون مهمه!!! اینکه این سریال ادامه پیدا کنه
اما ادامه هر اتفاقی حمایت میطلبه! وقتی بقول شما خیلی ها براحتی دانلود میکنن از اهمیت اون هزار و پونصد تومن کم ارزش از نظر بیننده!!!!و با ارزش از نظر حامی!!!! هست که باید جدی تر گرفته بشه
جدی گرفته بشه که نظر و احترام به مشتری هم جدی گرفته بشه
چرا تو بیشتر بازیها زبان اسپانیایی و فرانسوی و جدیدا حتی عربی!!!!! دیده میشه ولی فارسی نه؟؟!!
چون عرب ها هم به نقطه ای رسیدن که با معنی برند و کیفیت آشنا شدن و بابتش هم هزینه میکنن و تو کشور ما هم همینطوره البته برای قشر خاص جامعه!!!!
خلاصه که شما وقتی شرایط (شرایط خیلی مهمه)و امکان و فرهنگ سازی بکنید میتونید منتظر تغییر رویه باشید و زمان میبره
ولی از مردمی که صب تا شب جون میکنن که 100 تومن کاسب شن با اینهمه هزینه های سرسام آور نباید انتظار هزینه 60$ دلاری اونم دلاری 3500 داشته باشی
امیدوارم اصل مطلب رو رسونده باشم
موافقم با حرفات.البته یه سری هم میشه گفت بعضی ها واقعا لذت میبرن از پایرسی.من به شخصه کسایی دیدم که براشون آب خوردنه خرید بازی اورجینال پولشم دارن ولی میگن چرا بخریم وقتی کپیش هست؟من معتقدم اگه کسی نداره بهتره نخره تا اینکه پایرت بزنه.من خودم خیلی از بازیها رو دوس دارم ولی چون بودجه ام اجازه نمیده سعی میکنم صبر کنم تا وقتی پول دستم اومد اون محصول رو بخرم.حتی شده از بعضی عناوین مورد علاقم گذشتم چون پولشو نداشتم و مجبور شدم بین چند تا از بازی های مورد علاقم انتخاب کنم و یکی رو بخرم.

چه حرکت جالبی :دی
اگر میشد مثل Serious Sam خیلی اعصاب خوردکن میشد. تو اون بازی اگه نسخه کرک شده استفاده میکردیم یه عقرب تو بازی ظاهر میشد که اصلا کشته نمیشد

اینا که میتونند تشخیص نسخه کرک بدن پس چرا بازی رو متوقف نمی کنند چون اجازه برای ادامه بازی خودش نوعی حمایت از پایرسی میشه
نه دیگه! موقع اجرای بازی بصورت رندوم چشم بندرو میزاره؛ حالا اگه میخوای برش داری باید وارد اکانت Microsoftـت بشی!

نه دیگه! موقع اجرای بازی بصورت رندوم چشم بندرو میزاره؛ حالا اگه میخوای برش داری باید وارد اکانت Microsoftـت بشی!
نه حاجی هکرهای گرامی فکر اینجاهاش رو هم کردن :دی با یه اکانت فیک میری تو بازی :دی حتی یه پچ هم دادن برای حذف چشم بند :دی فقط 67 گیگی حجم بازیه :|

• Like
Reactions: GPSY and MK_COD
جالبه برام که بازی تقریبا هیچ قفلی نداره با این حال اچیومنت هم که می ده هیچی cloud saving هم داره برای پایرتی ها ادم از شعور بعضی سازنده ها هر چی بگه کم گفته به شخصه اگر کارت visa داشتم خدمات هم به ایران درست حسابی می دادن نه اینکه کارت گرافیک می خری سایتشون به روت بستس نمی ذارن حتی اپدیتش کنی این بازی رو می خریدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or