استفاده از تکنولوژی فوق پیشرفته mova برای بازی Rise of the Tomb Raider

• Thread starter Thread starter mrockm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mrockm

کاربر سایت
با سلام
اخیرا خانم Camilla Luddington صداپیشه و بازی گر موشن کپچر بازی rise of the tomb raider در اینستوگرام و سایت شخصی اش اعلام کرده که تکنولوژی mova برای موشن کپچر صورتش استفاده شده که این تکنولوژی با رنگ آمیزی صورتش با نوعی رنگ ویژه به نام فلورست اسپری شده که فقط در تاریکی قابل رویت است، قادر به استفاده از 7000 نقطه مرجع برای موشن کپچر صورت شده!!..این در حالیه که تا به امروز در تمامی بازی ها نهایتا 90 نقطه مرجع برای انیمیشن صورت استفاده میشده!!!!!
با توجه به این اخبار احتمالا ما شاهد واقعی ترین حالات چهره تا به امروز در بازی rise of the tomb raider باشیم!!!

والبته به نظر میرسه سکوت خبری کریستال داینامیک سازنده بازی بی دلیل نیست ...
پیش از این هم بازی تومب رایدر سال 2013 با تکنولوژی TressFX مو پیشگام بود..

79581682433616250663.jpg
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
نسخه قبلی که خیلی خوب بود و واقعا لذت بردم.واقعا بازی خوش ساختی بود.اما انیمیشن هاش ضعیف بود که امیدوارم تو این نسخه کامل برطرف بشه.

کاری به خود بازی ندارم. ولی گرافیک آخرین نسخش چیز خاصی از آنچارتدها کم نداشت. خودم گرافیک آنچارتد رو ترجیح میدم، ولی اونقدرا اختلافی نداشت باهاشون و یکی از بهترین گرافیکای کنسولی بود. نسخه PC که کلاً بحثش جداست.

نظر شخصی شما هم محترمه ولی کلا دیگه این حرفهارو جایی نگو. :دی
البته بی ربط هم نمیگه:biggrin1: سری TR رو همه با معماهای سخت و مقبره های بزرگ و جالبش میشناسن که بعضا توی مراحلش میموندیم و نمیدونستیم باید چکار کنیم. این موارد هیچ کدوم توی نسخه ریبوت نبودن (که البته میذاریم پای ریبوت شدن و از صفر ساختن شخصیت لارا). من با تمام TR ها حال کردم حتی Angel of Darkness (که از نظر خیلیا فاجعه ای بیش نبود:biggrin1:) ولی این آخری بیشتر برام یه بازی خوش ساخت دیگه بود تا TR. حالا که شخصیت لارا پخته شده، دوست دارم توی ROTTR با همین گیم پلی جدید، برگردیم به سراغ مقبره های خوفناک و معماهای سخت و پیچیده و پلتفرمینگ رو اعصاب نسخه های قدیمی:biggrin1: دوست دارم یه چیزی مثل Anniversary بشه که از نظر من بهترین نسخه هست.

Tomb raider دقیقا مثل DMC هست.به عنوان یه بازی خیلی مستقل قشنگ بود ولی به عنوان ادامه سری تومب رایدر با المانهایی که تومب رایدرو معروف کردن فاصله داشت که مهمترینشون معماها بود.
پ.ن:جان هرکی دوست دارین تو این قسمت صدای save بازی رو برگردونین.اصن اون صدای افتادن سکه خودش یه دنیا خاطرس:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or