استفاده از تکنولوژی فوق پیشرفته mova برای بازی Rise of the Tomb Raider

• Thread starter Thread starter mrockm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mrockm

کاربر سایت
با سلام
اخیرا خانم Camilla Luddington صداپیشه و بازی گر موشن کپچر بازی rise of the tomb raider در اینستوگرام و سایت شخصی اش اعلام کرده که تکنولوژی mova برای موشن کپچر صورتش استفاده شده که این تکنولوژی با رنگ آمیزی صورتش با نوعی رنگ ویژه به نام فلورست اسپری شده که فقط در تاریکی قابل رویت است، قادر به استفاده از 7000 نقطه مرجع برای موشن کپچر صورت شده!!..این در حالیه که تا به امروز در تمامی بازی ها نهایتا 90 نقطه مرجع برای انیمیشن صورت استفاده میشده!!!!!
با توجه به این اخبار احتمالا ما شاهد واقعی ترین حالات چهره تا به امروز در بازی rise of the tomb raider باشیم!!!

والبته به نظر میرسه سکوت خبری کریستال داینامیک سازنده بازی بی دلیل نیست ...
پیش از این هم بازی تومب رایدر سال 2013 با تکنولوژی TressFX مو پیشگام بود..

79581682433616250663.jpg
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
نسخه قبلی که عالی بود منتظر اینم هستیم ان شالله بازی موفقی از اب دربیاد واقعا پتانسیل بالایی داره

سلام بله البته این بازی انصافا یک ریبوت شاهکار از بازی تومب رایدر بود که البته با توجه به اخبار های حاشیه ای و نویسنده خوبی چون خانم ریحانا پراجت و تجربه قبلی این تیم ایشالله که شاهد یک شاهکار دیگه باشیم ..مرسی از شما :)

سلام بله البته این بازی انصافا یک ریبوت شاهکار از بازی تومب رایدر بود ...

شاهکار ؟!!! :blink: نظر شخصی هر کسی محترمه اما نسخه قبلی یکی از بی روح ترین بازیهای نسل بود. نه حیوان وحشی ، نه معمایی نه محیط های زیر آب هیچ کدوم وجود نداشت.بشدت از اصلیت خودش دور شده بود...

شاهکار ؟!!! :blink: نظر شخصی هر کسی محترمه اما نسخه قبلی یکی از بی روح ترین بازیهای نسل بود. نه حیوان وحشی ، نه معمایی نه محیط های زیر آب هیچ کدوم وجود نداشت.بشدت از اصلیت خودش دور شده بود...

نظر شخصی شما هم محترمه ولی کلا دیگه این حرفهارو جایی نگو. :دی

اتفاقا قسمت قبلی یکی از بهترین تجربه های دوران گیم من بود به شدت بازی رو دوست داشتم ودارم. تنها ایرادی که میتونم بهش بگیرم جیغ جیغو بودن بیش از حد لارا بود. من اصابم ضعیفه :d

همون شماره قبلی هم طراحی فوق العاده خوبی روی صورت انجام شده بود. احتمالا گرایک بازی هم میترکونه

گرگ حیوان وحشی نیست ، تو مراحل اولیش بهت حمله میکنه

Tomb Raider قشنگ بود ولی شاهکار....
No no no no no no....no
شاهکار نسل پیش کلا 10-15 تا بازی بودند، که اونقدر بازی بهتر از TR بودش که فرصت شاهکار بودن براش نباشه.

بیشتر اسم این قسمت رو باید میگذاشتند Tomb Charter چون یه کپی خیلی خوش ساخت از Uncharted با فرق اینکه نه اون داستان رو داشت، نه اون گرافیک رو، و نه اون Set-piece های فک برانداز رو.....Multi-player هم که بر همگان مبرهن است.

البته نظر هر شخصی برام محترمه ...ولی انصافا اگه یه نگاهی به لیست نامزد های بازی سال 2013 vgx بندازیم اسم این بازی هم هست ... حتما خوب یوده که نظر این همه منتقد رو جلب کرده که نامزد این عنوان شده...

نسخه قبل از آهنگ سازی و صدا گذاری عالی برخوردار بود و داستان خوبی داشت و همچنین آرت اون که مثلا میشه به حس نقاشی های ژاپنی که کوه های اون بازی داشت اشاره کرد و یا رنگ پخته و کلا کارگردانی هنری برایان هورتون (در تصویر سازی و مدیریت هارمونی هنری بازی) بی نقص بود و برای تجربه اول تیمشون عالی ظاهر شدن..
البته بحث بیشتر تکنولوژی بود تا خود بازی .... باید منتظر بود و دید در نهایت خروجی کار چی میشه...

به شخصی اون لارا کرافت رو دوست داشتم که یک قهرمان بود و مرد ها ازش مترسیدن و بلای جون هشت پا ها و جونورها بود و مغذ متفکر برای حل معماها بود و استاد حرکات اکروباتیک بود و حرکات ژیمناستیک انجا میداد.
اون لارا کرافت جون میگرفت ولی این جون میده:d

قسمت قبل فقط ميخواست شبيه آنچارتد باشه من خودم از فنهاي قديمي تام رايدر هستم كه قسمت قبلي اصلا بهم نچسبيد اصلا بدون معما تام رايدر نيست اين بازي

بله یه سری معما داشت این سری هم ولی کم بود باید خوب بازی رو میگشتین .....

اما در مورد آنچارتد هم البته بنده خودم عاشق این بازی هستم باید اعتراف کرد همان طور که تومب رایدر از آنچارتد ایده گرفته آنچارتد هم تو نمایش جدید گیم پلی اش از تومب رایدر 2013 ایده گرفته اما کجا ها ؟میشه به ( چاقو برای کوهنوری به جای چکش کوهنوردی لارا یا اون جا که تو غار آب تا بالاهای سینه نیتون دریک اومده بود که شبیه غار های پرآب تومب رایدر بود که لارا تا گردن تو آب بود.. ) اشاره کرد

البته ایده گرفتن که چیز بدی نیست ..
سخنی از پابلو پیکاسو : آثار هنرمندان بد رو کپی کنید اما هنرمندان خوب را سرقت!!!!

ولی واسه این که از خود تایپیک دور نشیم کسی هست که راجب این فناوری اطلاعات تکمیلی وکاملی رو بده ؟؟؟ (نحوه عملکرد و...)
ممنون میشم ازش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or