استدیو coalition یک IP جدید معرفی نشده در دست ساخت دارد

Fenris Wolf

کاربر سایت
استدیو coalition که پیش‎تر «بازی Gears of War 4» را برای کنسول Xbox One خلق کرده بود، در جریان E3 2018 از دو پروژه جدید خود رونمایی کرد که یکی از آن‌ها، «Gears Tactic» عنوانی استراتژی مشابه Xcom است که به صورت انحصاری برای Windows 10 منتشر می‌شود و دیگری، پنجمین نسخه از بازی Gears of War است که قرار است برای ویندوز 10 و ایکس باکس وان منتشر شود. اما به غیر از عناوین معرفی شده، بر اساس رزومه کاری یکی از کارمندان این شرکت یعنی آقای Colin Penty که پیش‌تر بر روی عناوینی همچون «Gears of War: Ultimate Edition» و «Gears of War 4» و درحال حاضر «Gears of War 5» کار کرده، به نظر می‌رسد که استدیو coalition درحال ساخت یک ip جدید انحصاری برای کنسول ایکس باکس وان است.

coalition.jpg

جزئیات این پروژه هنوز مشخص نشده اما این احتمال وجود دارد که coalition در حال ادامه دادن یکی از پروژه‌های کنسل شده قدیمی این شرکت باشد. نکته جالب توجه این است که این بازی برای ویندوز لیست نشده و این احتمال می‌رود که در آینده، این عنوان معرفی نشده برای ویندوز 10 لیست شود. شما می‌توانید بررسی بازی Gears of War 4 را از این لینک مطالعه کنید.

Read the whole post here.

امیدوارم حتما HALO بازم به شکوه خودش برسه مثل اتفاقی که با H3 افتاد یادم تو ماه لانچش انقدر قوی بود و فوق العاده فروخت که ی تنه باعث افت فروش سینمای آمریکا شد!!!!!(خیلی حرفه):D

اونوقت با H5 بیان مسترچیفی ک نماد اول شوتر نسل هفت بود رو به لطف داستان 6×4 بکشن پایین:-w
امیدوارم نویسنده نسخه سوم و reach رو برگردونن
در مور sot هم باید بگم درسته به لطف gamepass خیلی بهتر دیده و فرصت دیده شدن داره اما قبول کنید اگه قرار بود سونی ناظر کیفی و طبق استاندارد سونی ساخته بشه متا زیر 8.5 نمیومد
تمام صحبتای منم همینکه کاش تو بخش بیس پروژه ی مسول اختصاصی یا ی استدیو اختصاصی و مادر بوجود بیاره ک فقط رو پروژه های سفارشی و داخلی نظارت کنن که هم باعث خلاقیت و کیفیت و خروجی و در نتیجه عملکرد فروش فوق العاده بشه
sod2 خداییش انیمیشنش افتضاح بود یا همینC3 هرچی بیشتر دقت میکنم تو انیمیشنا بیشتر نا امید میشم
خلاصه بنظرم نسل بعد ماکروسافت خیلی باید بهتر عمل کنه چه به لحاظ مارکتینگ و چ فنی و تنوع ip ک خداروشکر به لطف صندلی head of Xbox که اضافه شده و اکس باکس کاملا مستقل شده و بودجه مستقلی ک میتونه بگیره و به لطف اسپنسر عزیز حتما نسل بعد خیلی پر قدرت تر شروع میشه:D>:)
نسل بعد رقیب رو به خاک و خون میکشه این خط / اینم نشون*>:):D

در مور sot هم باید بگم درسته به لطف gamepass خیلی بهتر دیده و فرصت دیده شدن داره اما قبول کنید اگه قرار بود سونی ناظر کیفی و طبق استاندارد سونی ساخته بشه متا زیر 8.5 نمیومد
تمام صحبتای منم همینکه کاش تو بخش بیس پروژه ی مسول اختصاصی یا ی استدیو اختصاصی و مادر بوجود بیاره ک فقط رو پروژه های سفارشی و داخلی نظارت کنن که هم باعث خلاقیت و کیفیت و خروجی و در نتیجه عملکرد فروش فوق العاده بشه
sod2 خداییش انیمیشنش افتضاح بود یا همینC3 هرچی بیشتر دقت میکنم تو انیمیشنا بیشتر نا امید میشم
خلاصه بنظرم نسل بعد ماکروسافت خیلی باید بهتر عمل کنه چه به لحاظ مارکتینگ و چ فنی و تنوع ip ک خداروشکر به لطف صندلی head of Xbox که اضافه شده و اکس باکس کاملا مستقل شده و بودجه مستقلی ک میتونه بگیره و به لطف اسپنسر عزیز حتما نسل بعد خیلی پر قدرت تر شروع میشه:D>:)

SoT هیچ نمونه مشابهی نداشت چه به لحاظ کانسپت و چه اجرا. استودیوهای سونی بیشتر رو ساخت بازیهای اکشن/ادونچر سوم شخص که اکثرا هم جهان باز شدن تمرکز دارن تا سبکهای دیگه. بعد جالبی SoT این هست که اولین بازی تماما آنلاین Rare هست بدون هیچ سابقه قبلی و با این وجود انقدر بیس بازی رو خوب کار کردن که تو 8-9 ماه بازی تونسته بازخوردهای به مراتب بهتری بگیره و برگرده بین 5 بازی پر مخاطب توییچ و پر فروش ویندوز استور و ... . آپدیتهای بعدی هم قطعا بهتر میشن و تنوع و محتوای بازی رو بیشتر میکنن.

اینکه انتظار داشته باشی سونی بتونه بازیی مثل SoT بسازه و نتیجه آنچنانی بگیره هم دیگه یکم ... چیزه :D

انیمیشن SoD2 هم آره درست میگی. بودجه بازی کم بوده، تیم کوچیک بوده و نمیتونستن و البته بازی هم قرار نبوده تجربه سینمایی باشه. CD3 هم بازی سینمایی نبوده که اولویتشون بخواد انیمیشن باشه. البته در کل انیمیشن بازیهای مایکرو جای کار دارن (که این هم بازی به بازی فرق داره وضعیتش) ولی به طور کلی این حرفت درسته.

در مورد یه مدیر خوب برای بخش استودیوها هم مت بوتی الان همین وظیفه رو داره و کارها رو منیج میکنه در تمام استودیوها و تیمهای جدید قرار هست ایجاد کنه و خریدهای بیشتری قرار هست انجام بده و ...

SoT هیچ نمونه مشابهی نداشت چه به لحاظ کانسپت و چه اجرا. استودیوهای سونی بیشتر رو ساخت بازیهای اکشن/ادونچر سوم شخص که اکثرا هم جهان باز شدن تمرکز دارن تا سبکهای دیگه. بعد جالبی SoT این هست که اولین بازی تماما آنلاین Rare هست بدون هیچ سابقه قبلی و با این وجود انقدر بیس بازی رو خوب کار کردن که تو 8-9 ماه بازی تونسته بازخوردهای به مراتب بهتری بگیره و برگرده بین 5 بازی پر مخاطب توییچ و پر فروش ویندوز استور و ... . آپدیتهای بعدی هم قطعا بهتر میشن و تنوع و محتوای بازی رو بیشتر میکنن.

اینکه انتظار داشته باشی سونی بتونه بازیی مثل SoT بسازه و نتیجه آنچنانی بگیره هم دیگه یکم ... چیزه :D

انیمیشن SoD2 هم آره درست میگی. بودجه بازی کم بوده، تیم کوچیک بوده و نمیتونستن و البته بازی هم قرار نبوده تجربه سینمایی باشه. CD3 هم بازی سینمایی نبوده که اولویتشون بخواد انیمیشن باشه. البته در کل انیمیشن بازیهای مایکرو جای کار دارن (که این هم بازی به بازی فرق داره وضعیتش) ولی به طور کلی این حرفت درسته.

در مورد یه مدیر خوب برای بخش استودیوها هم مت بوتی الان همین وظیفه رو داره و کارها رو منیج میکنه در تمام استودیوها و تیمهای جدید قرار هست ایجاد کنه و خریدهای بیشتری قرار هست انجام بده و ...
خب من میگم اصلا چرا SOD 2 با سابقه خوبی که نسخه قبلی به دست اورده بود باید بیاد یک بازی پر از مشکلات فنی ارائه بده بدون هیچگونه نظارتی
نه داستان داه نه گرافیک خاصی داره تازه پر از مشکلات فنی هم بوده (من خودم این هفته میخوام دیسکش رو بگیرم ببینم چطوره ولی این ایرادات رو داره)
خودم ریکور رو بازی کردم از افتضاحات نسل هست خب چرا بودجه بهشون نداد که این بازی حداقل یه داستان خوب داشته باشه یا حداقل موقع عرضه مشکلات فنی نداشته باشه
این ضعفه همین جناب مت بوتی هست که خیلی اسیب زده تا الان به بازی های XBOX

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g4mer

قطعا نبردهای PvP بخشی از SoT هستن ولی این نبردها هیچوقت تمرکز SoT نبودن. حتی برای مد آرنا هم تمرکز روی جمع کردن بیشترین غنیمت هست نه تعداد کیل و پیروزی در نبرد و ...

SoT بازی Share World مبتنی بر گشت و گذار و ادونچر و .. هست نه ‌‌Multiplayer Naval FPS محض.

خب من میگم اصلا چرا SOD 2 با سابقه خوبی که نسخه قبلی به دست اورده بود باید بیاد یک بازی پر از مشکلات فنی ارائه بده بدون هیچگونه نظارتی
نه داستان داه نه گرافیک خاصی داره تازه پر از مشکلات فنی هم بوده (من خودم این هفته میخوام دیسکش رو بگیرم ببینم چطوره ولی این ایرادات رو داره)
خودم ریکور رو بازی کردم از افتضاحات نسل هست خب چرا بودجه بهشون نداد که این بازی حداقل یه داستان خوب داشته باشه یا حداقل موقع عرضه مشکلات فنی نداشته باشه
این ضعفه همین جناب مت بوتی هست که خیلی اسیب زده تا الان به بازی های XBOX

مت بوتی که تازه از ابتدای 2018 این جایگاه رو گرفته، دو تا بازی ReCore وSoD2 هم تحت نظارت MSPG و شنون لفتیس ساخته شدن با بودجه محدود.

خود بازی‌ها هم کلا بحث در موردشون زیاده و نظر من در مورد ریکور حتی با وجود مشکلات و کمبودهاش مثبت هست. SOD2 هم بازی نکردم زیاد ولی احتمالا برای طرفداراش همون سرگرم کنندگی شماره 1 رو داشته ضمن اینکه باگهای نسخه 1 هم زبانزد بودن همون موقع که عرضه شد، شماره 2 خیلی باگهاش کمتر بوده اتفاقا مقابل اون. :D

آخرین ویرایش:
کلا SOT نسبت به بازیی که لانچ شد خیلی تغییر کرده و بهتر شده (که خصوصیت بازی‌های GaaS تماما آنلاین هست) و این چند وقت هم باز تونسته خوب توی توییچ خودش رو بالا بکشه و احتمالا با عرضه ‌‌Arena احتمالا اتفاقای خیلی بهتری هم برای بازی میافته. حتی همین الان هم پر فروشترین بازی استور ویندوز هست جلوتر از ماینکرفت و هورایزون 4.

خود SoD2 هم باز با وجود مشکلاتی که داشت عملکرد خوبی داشته و دارن براش کانتنت جدید میدن و خیلی از باگها و .. رو هم رفع کردن.

کرکداون 3 هم البته میشه امید داشت که خروجی خوبی بگیره از نظر فروش و مخاطب. چون گیم پس بهشون این فرصت رو میده تا مدهای مولتی پلیر جدیدتری برای بازی معرفی کنن و افراد بیشتری هم میتونن بازی رو تجربه کنن و...

فرق SoT با CD3 و SoD2 اینکه چیزی داره که تو هیچ بازی نمونه اش پیدا نشه، سیستم شبیه سازی دریا و کشتی رانی این بازی فوق العاده است و واقعا میشه گفت رو دست نداره و در ادامه نقشه خوانی و ... ولی اون دوتا بازی دیگه ده ها نمونه بهتر حالا با کمی تفاوت تو مارکت هست :D

giphy.gif

مشکل اصلی بازی یکی کمبود محتوا بود (که اول بازی کلا دوتا سلاح گرم داره و یا کلا دو مدل کشتی بود اونم برای اسکواد چهار و دو نفره!!!). و دوم یکی سیستم ماموریت های بازی خیلی خیلی باز طراحی شده بود، یکی دوزاری ش کج بود اصلا نمیفهمید چی به چی هست!!! که اینم قراره با ماموریت های گاید محور و کمی داستانی بهبود بدند

علی SOD 2 رو بخوام دیسک بگیرم میشه افلاین بازی کرد؟ یا انلاین هست بازی؟ نمیدونی چقدر اپدیت امده براش ؟
بعد نسخه اولش نسخه سالش رو یه جا پیدا کردم اونم میشه افلاین بازی کرد؟

به نظرم اصلا سراغ SoD2 نروووو ! یعنی اینجوری بهت بگم نسخه اولش از دومی بهتره! در این حد عجیب غریب کلا این بازی از اساس طراحی گیمپلی مشکل داره
نسخه اول هم میشه افلاین بازی کرد

فرق SoT با CD3 و SoD2 اینکه چیزی داره که تو هیچ بازی نمونه اش پیدا نشه، سیستم شبیه سازی دریا و کشتی رانی این بازی فوق العاده است و واقعا میشه گفت رو دست نداره و در ادامه نقشه خوانی و ... ولی اون دوتا بازی دیگه ده ها نمونه بهتر حالا با کمی تفاوت تو مارکت هست :D

View attachment 99403

مشکل اصلی بازی یکی کمبود محتوا بود (که اول بازی کلا دوتا سلاح گرم داره و یا کلا دو مدل کشتی بود اونم برای اسکواد چهار و دو نفره!!!). و دوم یکی سیستم ماموریت های بازی خیلی خیلی باز طراحی شده بود، یکی دوزاری ش کج بود اصلا نمیفهمید چی به چی هست!!! که اینم قراره با ماموریت های گاید محور و کمی داستانی بهبود بدند

به نظرم اصلا سراغ SoD2 نروووو ! یعنی اینجوری بهت بگم نسخه اولش از دومی بهتره! در این حد عجیب غریب کلا این بازی از اساس طراحی گیمپلی مشکل داره
میگفتن مشکلاتش بیشتر فنی و باگ و افت فریم هست و مشکل گیم پلی نداره ولی الان که گفتی پس پول براش هدر نمیدم همون نسخه اول رو میگیرم
دمت گرم

• Like
Reactions: Ali Venom

View attachment 99403

البته خود SoD2 هم یونیک هست به واسطه شبیه سازیی که داره ارائه میده از حالت بقا در دنیای زامبی‌ها (اگر نسخه اول خودش رو در نظر نگیریم البته) ولی CD3 بخش مولتی پلیر با تخریب پذیریش اگر درست از کار درآورده باشنش جای پیشرفت داره و مشابهی نداره تو بازار. ولی خب خیلی محدودتر از SoT باید باشه. اما اونم اگر با بازخورد مثبت اولیه روبرو بشه جای پیشرفت داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or