استدیو BottleRocket ، سازنده ی Splatterhouse تعطیل شد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

splatterhouse3.jpg

BottleRocket Entertainment بسته شد.
ساختن پروژه ی Splatterhouse بعد از اینکه Namco Bandai در اوایل سال جاری سازنده این عنوان را رها کرد کنسل شده بود .
Jay Beard رئیس استدیو BottleRocket میگوید : بعد از تقلای ما برای باز نگه داشتن درهای این استدیو در 6 ماه گذشته ما تصمیم گرفتیم اینجا را تعطیل کنیم و به جای دیگری برویم .
او افزود : در حال حاضر تصمیم دارد با همین گروه فعلی یک تیم توسعه جدید تشکیل دهد (یک استدیو جدید ) .
اما او هیچ گونه اطلاعاتی در مورد پیشرفت کار خود در این زمینه را اعلام نکرد .
vg247

نیما جان ابتداً صبح بخیر!!:biggrin1:
بابا این SH هم فکر کنم مثل Mansion تو بازی نفرین شده اس!!توی تقریباً 8/9 ماهی که از تاییدش میگذره خدا بار از دست این استودیو رفت دست اون یکی آخرشم خدا میدونه...
ساختن پروژه ی Splatterhouse بعد از اینکه Namco Bandai در اوایل سال جاری سازنده این عنوان را رها کرد کنسل شده بود .
میگم!اینا که رسماً کنسلیشن(کنسل شدن)بازی رو تایید نکرده بودن،یعنی کنسل شد؟!

نیما جان ابتداً صبح بخیر!!:biggrin1:
میگم!اینا که رسماً کنسلیشن(کنسل شدن)بازی رو تایید نکرده بودن،یعنی کنسل شد؟!
صبح عالی به خیر ممد جان :d
نه قطعا الان هم کنسل نشده مگه اینکه خود Namco Bandai بیانیه بده . یه جورایی این جمله توجیح کار BottleRocket در بستن استدیو بوده (اینکه نامکو ولش کرده )
من دلم برا کسری میسوزه :d

سلام بچه ها.نمازتونو خوندین اومدین پست میدبد؟:biggrin1:
طفلی این SH شده بود مثل گوشت قربونی.هی اینور اونور پرتاب میشد.آخرشم معلوم بود که به کجا میرسه.اتفاقا همون بهتر که کنسل شد وگرنه معلوم نبود چه چیزی میخواستن دست ملت بدن:-"
فکر کنم با این پستم رکورد بیشترین بیداری رو تو BC شکوندم.:laughing:

نیما اولین خبر بدی بود که گذاشتی:دی

واقعا بازی خوبیه خدا کنه سرنوشتش معلوم شه

کی بیخوابه:دی

آخرین ویرایش:
من دلم برا کسری میسوزه :biggrin1:
چه قدر شماها AQ هستید :biggrin1:
اولا Splatterhouse بیش از 1 سال خورده ای که تایید شده. و الان بیش از 7-8 ماه هست که سازنده های بازی عوض شدند. BottleRocket مدت 18 ماه روی Splatterhouse کار کرد اما توی Comic-Con 2008 شرکت Namco اعلام کرد که چون از عملکرد سازنده ها راضی نبودیم کار ساخت بازی به تیم داخلی خودمون یعنی Surge ( سازنده Afro ) منتقل میشه. بعد از یک ماه اعلام شد ( این خبر قرار نبوده درز پیدا کنده اما لو رفته ) که چون تیم Surge با استخون بندی بازی اشنا نیستند 15 تا از کارمندا های BottleRocket به صورت موقت توی خوده Surge استخدام شدند. همین بوده نه اینکه 10 تا استودیو عوض شده.
پ.ن : اول خبر بخونید بعد اظهار نظر بفرمایید ( با تو نبودم نیما :biggrin1: )

یادش به خیر splatter house 2 بازی میکردیم با چماق میزدیم طرف با دیفار یکی میشد.:biggrin1:
واقعا این بازی رو باید پدر manhunt و postal دونست.(از نظر خشونت)
ولی این شماره ی جدیدش با این پاسکاریهای سازنده فک نکنم بازی خوبی از آب در بیاد.

چه قدر شماها AQ هستید :biggrin1:
اولا Splatterhouse بیش از 1 سال خورده ای که تایید شده. و الان بیش از 7-8 ماه هست که سازنده های بازی عوض شدند. BottleRocket مدت 18 ماه روی Splatterhouse کار کرد اما توی Comic-Con 2008 شرکت Namco اعلام کرد که چون از عملکرد سازنده ها راضی نبودیم کار ساخت بازی به تیم داخلی خودمون یعنی Surge ( سازنده Afro ) منتقل میشه. بعد از یک ماه اعلام شد ( این خبر قرار نبوده درز پیدا کنده اما لو رفته ) که چون تیم Surge با استخون بندی بازی اشنا نیستند 15 تا از کارمندا های BottleRocket به صورت موقت توی خوده Surge استخدام شدند. همین بوده نه اینکه 10 تا استودیو عوض شده.
پ.ن : اول خبر بخونید بعد اظهار نظر بفرمایید ( با تو نبودم نیما :biggrin1: )
پس یعنی کسری جان این بازی هنوز هم داره ساخته میشه ؟؟؟:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or