استاندارد جدید گرافیک بصری Crysis 2 با استفاده از قدرت PS3 !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
10732_390_crysis%202.jpg

Crytek مدعيست دنباله عنوان Crysis مبتني بر وقايع نيويورک کيفيت و گرافيک بصري بي نظيري را با استفاده از قدرت PS3 به نمايش خواهد گذاشت!

عناوين انحصاري بزرگي براي PS3 مانند Uncharted II , KillZone II و God of War III در چند ماه اخیر عرضه شدند که هر کدام از آنها کيفيت گرافيکي نسل حاضر بازي ها را به سطح جديدي ارتقاء دادند, اگرچه رهبر برنامه نويسان بخش PS3 ساخت عنوان Crysis 2 جناب مايکل گلاک مطمئن است که 2 Crysis هر چيزي را که تاکنون ديده ايد کنار خواهد زد!
با توليد بازي هاي PS3 با فاصله تقريباً دو سال از هر يک کيفيت بصري-گرافيکي بازي ها بهبود قابل توجه و مهمي رو پيش رو داشتند, بالاترين گرافيک های نمايش داده شده تاکنون!
من فکر ميکنم با Crysis 2 شما نوار گرافيکي و کيفيت بصري فوق العاده بالايي را مشاهده خواهيد کرد, ما قصد داريم حد و مرز جديدي را براي توليد بازي هاي PS3 با گرافيکي خارق العاده خلق کنيم!
همراه Crysis 2 کيفيت و لاين گرافيکي جديدي را مشاهده خواهيد کرد که بازي هاي ديگر خواهان مقابله و جلو زدن از آن را خواهند داشت.
تيم بازی سازی استدیو Crytek معتقند که فضاي زيادي براي بهبود ساخت بازي ها در آينده وجود نخواهد داشت, با ساخت عناوین بر روي PS3 شما اين شانس رو خواهيد داشت که عنوان خود رو با بهبودي بيشتر مواجه کنيد البته لازم به ذکر هست با ساخت بازی بعدي ما پس از Crysis 2 با استفاده از CE3 بر روي PS3 شما شاهد کمبود و يا بهبود هاي شگرفي در تمامي زمينه ها نسبت به عنوان قبلی نخواهید بود هدف ما قطع و برش سطح هاي گرافيکي نسبت به قبل نیست بلکه بهبود و بهينه سازي بهتر و عملي تر خواهد بود.

Crysis اصلی PC برای تجربه, بسیاری از گیمر ها را مجبور به ارتقاء بسیار بالای کامپیوتر های شخصی خود کرد اما با دیدن شات های جدیدی که از Crysis 2 منتشر شده اند شما چگونه فکر میکنید ؟!
Source link

من فکر میکنم باید اینجور برداشت کرد که کرایسیس روی PS3 از بازیهای انحصاریه PS3 گرافیکه بهتر و بالاتری داره ;) اینجور نیست که کرایسیس روی PS3 از نسخه ی X360ش بالاتر باشه ;)
lol, این مثال و زده چون بازی های انحصاری PS3 بالاترین گرافیک ها رو دارن, شما یک بازی رو X360 نا ببر که بتونه کمی با بازی های ذکر شده تو خبر از لحاظ گرافیک برابری کنه ؟ الان میگه Alan Wake, بزار بازی ریلیز بشه بعد ببینیم نظر منتقدا در مورد گرافیکش فراتر از U2 و GOW3 خواهد رفت؟... ;)

حرفت درسته.باید صبر کرد و دید.ولی من مطمئنم تا الان گرافیکی به این عظمت وجود نداشته.
من خودم از طرفداران سر سخت الن ویک ام و برای ریلیزش لحظه شماری میکنم اما تا عرضه نشدن بازی نمیتونیم در مورد گرافیک و برتری اون نسبت به بازی های دیگه نظر قطعی بدیم. ;)

آخرین ویرایش:
lol, این مثال و زده چون بازی های انحصاری PS3 بالاترین گرافیک ها رو دارن, شما یک بازی رو X360 نا ببر که بتونه کمی با بازی های ذکر شده تو خبر از لحاظ گرافیک برابری کنه ؟ الان میگه Alan Wake, بزار بازی ریلیز بشه بعد ببینیم نظر منتقدا در مورد گرافیکش فراتر از U2 و GOW3 خواهد رفت؟... ;)

حرفت درسته.باید صبر کرد و دید.ولی من مطمئنم تا الان گرافیکی به این عظمت وجود نداشته.

البته من بیشتر محیط جنگلی رو میپسندیدم ، بنظرم اونجوری میتونستن بیشتر رو گرافیک بازی مانور بدن!
باز باید صبر کرد دید Crysis 2 چطور میشه!!!

قبلا گفته بودن ما با نسخه PS3 مشکل داریم و از این حرفها حالا هم از این حرفها..!

برای خودشون hayp میکنن در حد 1000

دقیقاً کجا گفته بودن ؟! منبع ؟
فکر کنم آخرین بازی که حرفی زدن این بود که کار کردن با PS3 به مراتب سخت تر از پلتفرم های دیگست نه اینکه باهاش مشکلی دارن.

فکر کنم آخرین بازی که حرفی زدن این بود که کار کردن با PS3 به مراتب سخت تر از پلتفرم های دیگست نه اینکه باهاش مشکلی دارن.
منم یادمه همچین حرفیرو! ولی گفته بودن باهاش مقابله میکنیم!
-در کل من نمیدونم چرا اینا میان میگن مشکل داریم!بعد میگن بهترین گرافیک -بعد شاتهایی که میدن بیرون از نسخه 360 هست!کلا و تقریبا مطمئنم به نسخه اول بازی نمیرسه ولی باز هم -ما هنوز چیز خاصی از گرافیک in-gameبازی ندیدیم!

-کلا یکجور حرف تبلیغاتیه- اگه مرده عملا بیان نشون بدن!هیچی از بازی رو نکردن اینا!

-در کل من نمیدونم چرا اینا میان میگن مشکل داریم!بعد میگن بهترین گرافیک -بعد شاتهایی که میدن بیرون از نسخه 360 هست!کلا و تقریبا مطمئنم به نسخه اول بازی نمیرسه ولی باز هم -ما هنوز چیز خاصی از گرافیک in-gameبازی ندیدیم!

-کلا یکجور حرف تبلیغاتیه- اگه مرده عملا بیان نشون بدن!هیچی از بازی رو نکردن اینا!
گفتم که گفته بودن ساخت بازی برای PS3 چالش بزرگیه که ما باهاش مقابله میکنیم نه اینکه مشکل داریم باهاش, واظحه!
این شات خبر و کلیه شات های منبع از نسخه PS3 هست!

کلاً تا نمایش نهایی بازی که فکر کنم تو E3 هست باید صبر کرد.

اون تاپیک رو مدیرها پاک کردن

100 درصد این حرفها رو برای تبلیغ میزنن اول میان میگن نسخه PC از همه سر تره و نسخه های کنسولی آشغال (که PC بازها رو شاد کنه)
بعد میگن ما میخوایم بهترین گرافیک رو برای کنسولها عرضه کنیم ولی با PS3 مشکل داریم (که مثلا فن های 360 شاد بشن)
حالا هم میاد از PS3 یک فوق تعریف میکنه...!!!

قضیه خیلی ساده هست، Crytech که خودش رو به عنوان پیشروترین (در زمینه گرافیک) روی همه پلتفرم ها میدونه، احتمالا الان بهش خیلی فشار امده که بعد از ND و SM و گوریلا بهترین هست، میخواد هرطور که شده موتورش رو (یعنی CE3) به عنوان بهترین در همه پلتفرم ها معرفی کنه. برای همین مجبور هست که روی کنسول PS3 رو دست U2 و GoWIII بلند بشه. در غیر این صورت دیگه این همه تبلیغ و بزرگنمایی برای CE3 معنی نخواهد داد!

البته اگه C2 از U2 بهتر باشه هم همچین کار خاصی نیست چون داره با نزدیک 1 سال اختلاف زمانی منتشر میشه! (خوشم میاد ND یه هیولا داده بیرون که شرکت های دیگه شون ماه بعد تازه با افتخار میگن به این اثر نزدیک شدیم!:دی)

پ.ن: حالا این وسط ربط خبر به شاهکار رمدی یعنی AW چی هست خدا میدونه....

آخرین ویرایش:

الان این چه ربطی داشت؟ از کجا معلوم برای نسخه PS3 با قابلیت 1080p ندنش بیرون؟

دیگه از شما که عضو تحریره هستی بعیده، کرایسیس روی PS3 توی رزولوشن 1080 رندر بشه! :دی (اگر 720 هم رندر بشه فن های گرام کنسولی کلاهشون رو بندازن هوا)

ببین اژدهای خفته ی کنسول با چه اقتداری بیدار شده که میخواد کرایسیس رو 1080 رندر کنه (نکنه 60 FPS؟ )با کمال احترام برای کنسول ها LOL

شما با 340 تومن چي ميخوا ارتقاء بدي؟
فوقش يه گرافيك با رم
بقيش ميمونه كه

شما منظور منو نگرفتی، منظورم این بود کسی که کرایسیس رو بخواد با گرافیک خوب رو به بالا بازی کنه باید فکر PC باشه
من مقصودم این نبود که با پول کنسول کامپیوتر 5 سال پیش رو میشه تبدیل کرد به یه سیستم قوی. کسی که PC باز باشه هر سال باید بفکر باشه :دی در عوض لذتشم میبره
رم که 3 گیگ بیشترو نمیشه تو x86 بکار گرفت تازه همین 3 گیگشم زیاده با 400-300 تومن هم براحتی میشه یه کارت خرید که از پس این بازی بر بیاد

PS3 بنظرم فراتر از یک کنسوله
هرچی هست اسمش کنسوله، چه PS3 چه 360 هردو یه جعبه ی 300 دلاری سال 2006-2005 که نمیونن با PC های حتی Mid-Range هم برابری کنن

خیلی راحت میتونن فاصله دید جزئیات رو کمتر بکنن بدون اینکه از زیبایی بازی کاسته بشه و روی 1080p اجراش بکنن...
خواهیم دید :دی

فعلا که نسخه شماره یک بازی روی خود PC هم 60 فریم نبود....
60 فریم رو که من مزاح کردم :دی ولی PC محدودیتی از نظر FPS نداره ها که مثلا 60 باشه یا نباشه اون موقع سخت افزار های معمول توان تحمل همچین انجینی رو نداشتن

آخرین ویرایش:
به نظرت انتظار خیلی بالایی نیست از یه کنسول, حتی PS3؟
;) PS3 بنظرم فراتر از یک کنسوله
دیگه از شما که عضو تحریره هستی بعیده، کرایسیس روی PS3 توی رزولوشن 1080 رندر بشه!
بازم ربطی نداشت این حرف شما که...
خیلی راحت میتونن فاصله دید جزئیات رو کمتر بکنن بدون اینکه از زیبایی بازی کاسته بشه و روی 1080p اجراش بکنن...

ببین اژدهای خفته ی کنسول با چه اقتداری بیدار شده که میخواد کرایسیس رو 1080 رندر کنه (نکنه 60 FPS؟ )با کمال احترام برای کنسول ها LOL
فعلا که نسخه شماره یک بازی روی خود PC هم 60 فریم نبود....

من فکر میکنم باید اینجور برداشت کرد که کرایسیس روی PS3 از بازیهای انحصاریه PS3 گرافیکه بهتر و بالاتری داره ;) اینجور نیست که کرایسیس روی PS3 از نسخه ی X360ش بالاتر باشه ;)
و از این حرف شما الان باید این رو برداشت کرد :
گرافیک بازی های انحصاری ps3 = گرافیک بازی های DS

--------------------------------

برای خودشون hayp میکنن در حد 1000

منبع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط گفته بودن برنامه نویسی برای PS3 خیلی مشکله تو همون GDC پارسال بود فک کنم گفتن تو کنسولا PS3 کیفیتش بیشتره .خود "چوات یرلی" بود که این حرفو زد

بازم اسم Crysis اومد وسط و PC بازهای عزيز به فکر ارتقا افتادن ....
نميفهمم کجای اين بحث به PC مربوط بود ؟؟!!
داستان اينه که Crytek نميتونه ببينه که يه سری از انحصاريهای PS3 گرافيک به مراتب بالاتر از شاهکار خودش ارائه کرده !!
واسه همين داره از الان هايپ ميکنه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or