استار کرافت 2 به سه قسمت تقسیم می‌شود!!!

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
starcraft-ii-20081010001957498_640w.jpg

امروز بیلیزارد در Blizzcon 08 به طور غیر منتظره ای اعلام کرد که عنوان بزرگ ریل‌تایم ـ استراتژی خود را به سه قسمت تقسیم کرده است. بیلیزاد اعلام کرد که SC2 اکنون به سه عنوان مجزا تقسیم شده است.

اولین قسمت از این سه‌گانه StarCraft II Terrans: Wings of Liberty، دومین قسمت StarCraft II Zerg: Heart of the Swarm، و سومین و اخرین قسمت از این سه‌گانه StarCraft II Protoss: Legacy of the Void نام دارند.

Rob Pardo می‌گوید" ما تغییرات زیادی به‌وجود اوردیم تا هر داستانی را حماسی‌تر کرده و دنیای استار کرافت را تازه‌تر کنیم". با چند تکه شدن بازی، بازیباز ها با مضامین بیشتری در طول داستان روبرو می‌شوند، کاراکتر های بیشتری را تجربه می‌کنند و ازادی عمل بیشتری خواهد داشت". او گفت هر کدام از این قسمت ها برای خودش یک استار کرافت کامل خواهد بود".

یادمه broodwar امتیازش از Star Craft کمتر نشد و exp واقعا خوبی بود.زیاد با این کار BLIZZARD حال نکردم.میتونست چند وقت بعد از ریلیز بازی اصلی یه EXP بده اینطوری میتونست از انتقادات و ... طرفداراش تو EXP جدید هم بهره ببره.:p
مثل اینکه خیلی به بازیشون اطمینان دارن که همچین فکرایی میکنن.اگر هم اینطور باشه،یه بازی کامل خیلی افسانه ای تر از یه بازی تو 3 تا pack جدا هستش.

آخرین ویرایش:
Warcraft 4 هنوز Announce هم نشده (اون اخبار شایعه‌ای بیش نبود!)، اونوقت این خبر جذاب از کجا اومده؟ لابد از N4G
فدات شم چرا میزنی من تو کامپیوترگیمز دیدم

یه لینک میدی از این که اصلا قراره بیاد یا نه ؟
لینک

کلا من از متن خبر این رو فهمیدم :

شرکت Blizzard Entertainment طی نمایشگاه BlizzCon 2008 ساخت قسمت چهارم Warcraft رو تایید کرد .
به گفته Blizzard این بازی همانند campaigns بازی Starcraft 2 از سیستم campaign split استفاده خواهد کرد .
که هر campaign به صورت یک بازی جدا گانه به فروش خواهد رسید همراه با قسمت multiplayer مشابه هم ولی
بازیباز برای به اتمام رساندن قسمت تکنفره باید هر دو قسمت رو خریداری بکنه .

آخرین ویرایش:
فدات شم چرا میزنی من تو کامپیوترگیمز دیدم
کلا من از متن خبر این رو فهمیدم :

شرکت Blizzard Entertainment طی نمایشگاه BlizzCon 2008 ساخت قسمت چهارم Warcraft رو تایید کرد .
به گفته Blizzard این بازی همانند campaigns بازی Starcraft 2 از سیستم campaign split استفاده خواهد کرد .
که هر campaign به صورت یک بازی جدا گانه به فروش خواهد رسید همراه با قسمت multiplayer مشابه هم ولی
بازیباز برای به اتمام رساندن قسمت تکنفره باید هر دو قسمت رو خریداری بکنه .

کلاً تمام این سایتهایی که این خبر رو نوشتن، یکی از یکی معتبرتر هستن! با یه جستجوی ساده تو گوگل میشه تا حد زیادی به درستی یا نادرستی خبرها پــِی برد:

مثل این.

حرفي نزدن كه واسه اين 3 قسمت expansionاي هم مياد يا نه؟
والا گفته بود که هر کدوم از این سه قسمت یه بازی کامله و با توجه به اینکه فاصله زمانی هم بینشون هست ممکنه مپ جدید واسشون بیاد. خدایی خیلی خوش بحال کسایی شد که منتظر این بازی بودن:d

والا گفته بود که هر کدوم از این سه قسمت یه بازی کامله و با توجه به اینکه فاصله زمانی هم بینشون هست ممکنه مپ جدید واسشون بیاد. خدایی خیلی خوش بحال کسایی شد که منتظر این بازی بودن:d
:biggrin1:
اول خيلي ناراحت شدم.:(
ولي بعد كه يكم فكر كردم ديدم اينجوري بهتره.:biggrin1::love:
احتمالا تا چندين سال بايد الاف اين بليزارد باشيم.:biggrin1:

:biggrin1:
اول خيلي ناراحت شدم.:(
ولي بعد كه يكم فكر كردم ديدم اينجوري بهتره.:biggrin1::love:
احتمالا تا چندين سال بايد الاف اين بليزارد باشيم.:biggrin1:
الاف؟!
مگه الان ملتی که بعد از چند سال منتظر Wrath Of The Lich King برای WoW هستن الان ناراحتن؟! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or