استاد Hironobu Sakaguchi خبر از یک عنوان جدید در بهار داد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
lostodyssey.jpg

درود.​

مرد افسانه ای و پدر سری بازیهای Final Fantasy اقای Hironobu Sakaguchi در اخرین خبری که داده است قصد بازی جدیدی را دارد که این عنوان در بهار معرفی خواهد کرد البته هنوز اخباری در این زمینه که این بازی چه خواهد بود در دست نیست اقای Sakaguchi در وبلاگ mistwalker طی صحبتی که داشتند فرمودند پرژه جدید شاید کمی به طول بی انجامد ولی حتما در سال بعد در بهار این پرژه را معرفی میکنم استاد ساکاگوچی بعد از رفتن از se در حال حاظر در استدیو Mistwalker مشغول میباشد. که بازیهایی همچون Blue Dragon و Lost Odyssey از کارهای وی میباشد بی صبرانه منتظر این بازی میباشیم​

آخرین ویرایش:
اتفاقا احتمالش خیلی کمه ! ته یه مصاحبه گفته بود که خیلی علاقه داره واسه Wii بازی بسازه !
ماکان هم میگفت که قرار دادش با مایکروسافت فسخ شده ! البته ماکان حرف های بدون منبع زیاد میزنه :دی نباید زیاد جدی گرفت :دی

ماکان هم میگفت که قرار دادش با مایکروسافت فسخ شده ! البته ماکان حرف های بدون منبع زیاد میزنه نباید زیاد جدی گرفت

ماکان خودش منبعه فقط مختصات زمانیش خوب نیست

:biggrin1:

ولی قرار داد ساکا با مایکروسافت که تموم شد رفت. یعنی بعد از اینکه مایکرو از پیش رفت کار پروژه Cry On ناراضی بود و کلا بازی رو کنسل کرد این قرار داد هم رفت پی کارش. البته هیچ منبعی این خبر رو به صورت رسمی تایید نکرد اما اگه این قرار داد سر جای خودش بود تا الان باید حداقل 5 تا بازی توسط ساکا برای 360 تایید میشد! (قرار داد براس ساخت 10 بازی انحصاری برای کنسول 360 بود)

ولی قرار داد ساکا با مایکروسافت که تموم شد رفت. یعنی بعد از اینکه مایکرو از پیش رفت کار پروژه Cry On ناراضی بود و کلا بازی رو کنسل کرد این قرار داد هم رفت پی کارش. البته هیچ منبعی این خبر رو به صورت رسمی تایید نکرد اما اگه این قرار داد سر جای خودش بود تا الان باید حداقل 5 تا بازی توسط ساکا برای 360 تایید میشد! (قرار داد براس ساخت 10 بازی انحصاری برای کنسول 360 بود)
هیچ کدوم از بازی های ساکا تا حالا استودیو خودش به صورت مستقیم نساخته. اولی Artoon ساخته و Cry On هم قرار بود اون بسازه LO هم Feelplus ساخته. فکر کنم این اولین کار استودیو خودش باشه. به نظرم این بازی هم انحصاری چون BD با وجود اینکه IP ماله مایکروسافت هست اما هنوز زیر نظر ساکا ساخته میشه.

اگه برای wii نباشه به نظرم حتما یه ور کار 360 هستش و در اخر شاید برای ps3 باشه. کلا با LO که خیلی حال کردم. مخصوصا شخصیت کایم که اخرشه!

کاش این اتفاق نیفتاده باشه!
من دوست دارم اینجوری فکر کنم که چون 360 هم نتونست توی ژاپن به موفقیت خاصی برسه قرارداد اینا به نسل بعد موکول شد و مثلا شاید تو لانچ کنسول بعدی مایکروسافت تو ژاپن یکی دوتا بازی داشته باشه.

هیچ کدوم از بازی های ساکا تا حالا استودیو خودش به صورت مستقیم نساخته. اولی Artoon ساخته و Cry On هم قرار بود اون بسازه LO هم Feelplus ساخته. فکر کنم این اولین کار استودیو خودش باشه. به نظرم این بازی هم انحصاری چون BD با وجود اینکه IP ماله مایکروسافت هست اما هنوز زیر نظر ساکا ساخته میشه.
خوب این اصلا بحثش جداست!! Mistwalker قرار نبود خودش همه بازی هارو بسازه و از اول هم میخواست روی ساخت بازی های دیگه نظارت کنه! یعنی اگه میخواست خودش همه ان 10 بازی بسازه که ....

منتها تا انجایی که من یادمه و در جریان هستم حتی قرار شد یه نسخه از BD برای DS ساخته بشه تا یکم بین گیمرها (ژاپنی ها) جا بیفته و بعد شماره 2 اش هم ساخته بشه اما با اینکه این بازی برای DS ساخته شد هیچ وقت خبری از نسخه شماره 2 اش نشد. یعنی اصلا سر این جریانات و مخصوصا کنسل شدن Cry On بود که این شایعه راه افتاد.

این بازی به احتمال 120% همون بازی هست که سال پیش یه ارتورک ازش منتشر شد و چند وقت پیش هم خود ساکا رسما خبرش رو داد. پس احتمال اینکه برای Wii باشه خیلی زیاده...

ولیدر کل من که از این ساکا تو این نسل چیز خاصی ندیدم، فقط امیدوارم هر چی و واسه هر کنسولی میسازه در حد نامش باشه!

این بازی به احتمال 120% همون بازی هست که سال پیش یه ارتورک ازش منتشر شد و چند وقت پیش هم خود ساکا رسما خبرش رو داد. پس احتمال اینکه برای Wii باشه خیلی زیاده...
بعید می دونم اما بهتره تا اون موقع صبر کنیم و ببنم چی پیش میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or