استاد یامائوچی : ساخت Gran Turismo 6 از قبل آغاز شده !

Noirique

کاربر سایت
kazunoriyamauchi.jpg

به تازگی خبر اتمام ساخت Gran Turismo 5 اعلام شده ولی رئیس استدیو Polyphony ، استاد Kazunori Yamauchi در نمایشگاه SEMA اعلام کردند که کار روی GT6 از قبل شروع شده است !
در حین مصاحبه '' AutoWeek '' با استاد یامائوچی ، ایشان به این نکته اشاره کردند که : کار بر روی Gran Turismo 6 از قبل آغاز شده ولی هنوز برای صحبت درباره ی آن زود است . صحبت کردن درباره ی این موضوع ، کار ساده ای نیست ! حدود 2,000 روز صرف تحقیقات و جمع آوری ایده ها درباره ی امکاناتی که میخواستیم در Gran Turismo 5 پیاده کنیم شد ، فعلا نمی توانیم درباره Gran Turismo 6 صحبت کنیم .

در ادامه ، استاد به تاخیر ماه پیش Gran Turismo 5 اشاره کردند :
تاخیر واقعا به علت بهتر شدن کیفیت بازی و بی نقص بودن آن بود !

بقیه مصاحبه ، ارتباط مستقیم با مضمون خبر نداشت . می تونید در منبع ادامه رو بخونید .

Source

آخرین ویرایش:
GT5 که همه چیز رو به کمال رسونده فکر نکنم احتیاج به GT6 باشه مگر اینکه بخوان یک تحول عظیمی تو بازی ایجاد کنن که من بعید میدونم

GT 6 باید تا دو سال دیگه بیاد چون بیشتر زمینه هاش اماده است (مراجعه به پست کیوان ) منتها می ترسم باز هم سره GT6 برنامه ریزیشون غلط دربیاد اونوقت مجبوریم همزمان با ظهور امام زمان GT6 بازی کنیم :دی

حدود 2,000 روز از انتشار اولین اطلاعات درباره ی Gran Turismo 5 گذشته
It took 2,000 days to get all the ideas that went into GT5.
امیرحسین جسارتاً این تیکه رو بد ترجمه کردی! :دی منظورش جمع آوریِ ایده هایی بوده که میخواستن توی بازی پیاده کنن. البته چیزِ مهمی نیست، محضِ اطلاع گفتم. (حالا یکی میاد میگه اسپم نده!!!)
---
اینایی که هی ناله میکنین، بَده که میخوان بازی رو کامل بدن دستِ تون؟! :دی حتما باید مثلِ بعضی شرکتا سالی یه نسخه از بازی + هزار تا DLC تحویلِ تون بدن؟

امیرحسین جسارتاً این تیکه رو بد ترجمه کردی! :دی منظورش جمع آوریِ ایده هایی بوده که میخواستن توی بازی پیاده کنن. البته چیزِ مهمی نیست، محضِ اطلاع گفتم. (حالا یکی میاد میگه اسپم نده!!!)
---
اینایی که هی ناله میکنین، بَده که میخوان بازی رو کامل بدن دستِ تون؟! :دی حتما باید مثلِ بعضی شرکتا سالی یه نسخه از بازی + هزار تا DLC تحویلِ تون بدن؟

ممنون که تذکر دادی ، پست اول رو درست می کنم .

اگر 4-5 نفر دیگه مثل استاد باشند، حداکثر سالی 2 تا بازی منتشر میشه!>:d<

سالی 2 تا بازی کامل میده که شما 2-3 سال باهاش شب روز حال کنی نه مثل بازی های امروزی بعضی هاشون که 5 ساعته بازی مرحله ایش تمام میشه بعدشم یه 4 هفته هم بشنی آنلاین بزنی بعدشم اگه بعدش اعصابت رو بهم نریخت برای 100تا مشکل نوب بازی کاربر هاو ... بشنی یه 6-7 ماه آنلاین بزنی .

باو حالا چه کاریه میخواد به این زودی ها 6 رو بده بیرون با همین 5 ملت 3 4 سال سرگرمن این بنده خدام به خودش یه استراحتی بده :d تا اونجایی که اطلاع داریم این 5 کم و کسری نداره بازی 10 ساعته که نیست میخوان از الان به فکر نسخه بعدی باشن :d

به امید خدا این دفعه بتونن در حین حفظ کیفیت سریع تر عمل کنن وگرنه:

GT 6 باید تا دو سال دیگه بیاد چون بیشتر زمینه هاش اماده است (مراجعه به پست کیوان ) منتها می ترسم باز هم سره GT6 برنامه ریزیشون غلط دربیاد اونوقت مجبوریم همزمان با ظهور امام زمان GT6 بازی کنیم :دی
فکر نکنم تا زمان ظهور امام زمان GT6 آماده بشه ولی شاید ایشون که اومدن، تاریخ عرضه ی احتمالی GT6 رو هم اعلام کنن.

• Like
Reactions: 619

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or