از iPad 2 چه می خواهید؟

چه چیزی در آی پد ۲ شما را به خریدن ترقیب می کند؟

• CPU قویتر و RAM بیشتر

رای‌ها: 45 60.8%
  • فضای بیشتر از ۶۴ گیگابایت

رای‌ها: 26 35.1%
  • ال سی دی با رزولوشن بالاتر

رای‌ها: 28 37.8%
  • دوربین های عقب و جلو

رای‌ها: 31 41.9%
  • پورت USB

رای‌ها: 45 60.8%
  • چیز دیگر

رای‌ها: 22 29.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    74
ولی اولین اسمارت فون نبود، بود؟

نبود ولی هوشمندتر از خیلی از اسمارت‌فون‌های هم‌دوره‌ی خودش بود. آی‌فون وقتی اومد که N95 هم Smart Phone به‌حساب می‌اومد!

نخیر، آی پد اولین تبلتی بود که نواده های ژوزف گوبلز تبلیغش کردن. شما اگر برای آفتابه ی دسته گلی هم اونطوری تبلیغ کنی مسلما میشه "اولین آفتابه ی دنیا".

آی‌پد اولین بود! نکنه شما اون مدل‌هایی که فقط توی نمایشگاه‌ها نشون داده شدن و هیچ‌وقت برای فروش جهانی گذاشته نشدن رو حساب می‌کنی؟‌ حتماً انقدر مشکل داشتن که به‌فروش عمده نرسیدن! اینم قضیه iPodـه که می‌گی قبلش یه مدل بوده که هزار تا مشکل داشته‌ها!

سرچ کن History of GUI توی گوگل. اونوقت به من گیر میدن که داری بی اطلاعات حرف میزنی.

من هنوزم سر حرفم هستم، اولین سیستم عامل گرافیکی دنیا که برای استفاده‌ی همگان بود رو اپل تولید کرد! چیزی که بعدها از روش ویندوزِ مایکروسافت ایده گرفت!

مشتری احمق ترین شخصی هست که در پروسه ی یک وسیله ی صنعتی دخیله. نمیشه بهش توضیح داد، پس باید باهاش ساز موافق زد و به هر دری زد تا مشتری جلب کرد. از مزایای کپیتالیسمه و کاریش نمیشه کرد.

متاسفم که اینو می‌گم ولی دنیای تکنولوژی رو همین مشتری‌های احمق می‌چرخونن!

اگر من میدونستم توی مخ استیو جابز چی میگذره، خودم یک کمپانی مثل اپل میساختم. استیو جابز هیچی از سخت افزار و نرم افزار حالیش نیست ولی تاجر قهاریه و حالیشه که چیکار کنه تا یک چیزی ملکه ی ذهن مردم بشه. حتی در حرف زدناش توی کنفرانسهای اپل دقت میکنه. تبلیغ فقط به این نیست که 10 تا پیام بازرگانی بین سریال شبهای برره پخش کنی، ازین چیزها سخت تره.

اصلا من خوشم نمیاد از سیستم اقتصادی جهان. کمونیسم چیز بسیار عالی ای هست. هیچ فرد پولداری نباید وجود داشته باشه که در شرکتهایی مثل اپل سرمایه گذاری کنه تا این مشکلات پیش بیاد.

ببین اصلاً یه چیزی، من فردا هرچی از اپل دارم رو می‌رم سر‌ کوچه به‌حراج می‌گذارم چون خیلی خیلی خیلی آشغالن! چطوره؟!

حوصله‌ی بحث ندارم... خواستم شما رو به‌راه راست هدایت کنم ولی نمی‌شه :دی (شوخی)

با محصولات غیرِ اپلی شاد باشید، ما هم با این کمپانی فلان‌فلان‌شده از زندگی لذت می‌بریم...!

من لذت کار با کامپیوتر و موبایل رو با Apple به‌معنای واقعی کلمه چشیدم! هیچ‌وقت هم حاضر نیستم اون رو با چیز دیگه‌ای جایگزین کنم مگه اینکه چیزی بهتر از Mac و iOS بیاد. (البته همچنان از Win برای بازی کردن استفاده می‌کنم! :)):دی)

پایان :p

من هنوزم سر حرفم هستم، اولین سیستم عامل گرافیکی دنیا که برای استفاده‌ی همگان بود رو اپل تولید کرد! چیزی که بعدها از روش ویندوزِ مایکروسافت ایده گرفت!
منهم اعتقاد دارم چنگیز خان بر لشگر هیتلر فائق اومد و انگلیس رو فتح کرد. سر حرفم هم هستم.

متاسفم که اینو می‌گم ولی دنیای تکنولوژی رو همین مشتری‌های احمق می‌چرخونن!
ولی نباید از حماقتشون سوء استفاده کرد.

من لذت کار با کامپیوتر و موبایل رو با Apple به‌معنای واقعی کلمه چشیدم! هیچ‌وقت هم حاضر نیستم اون رو با چیز دیگه‌ای جایگزین کنم مگه اینکه چیزی بهتر از Mac و iOS بیاد.

بهتر از مک: یک کامپیوتر 15 ساله که روش پاپی لینوکس نصبه. میتونید داکی هم روش نصب کنید تا شبیه خود خود او اس ده شه.
بهتر از آی او اس: آندروید آندروید آندروید.

ببین اصلاً یه چیزی، من فردا هرچی از اپل دارم رو می‌رم سر‌ کوچه به‌حراج می‌گذارم چون خیلی خیلی خیلی آشغالن! چطوره؟!
نه ولی خواهشا تبلیغ جنس آمریکایی نکنید.

از اندرويد نگيد كه خندم ميگيره، نيست اندرويد افغانيه .... دوستان تبليغ جنس امريكايي نكنن كه يه وخت خداي نكرده ريا نشه !!! :d

آندروید اوپن سورسه. از چیلی گرفته تا نیجریه روش کار میکنن.
(خلافش رو ثابت کنید) آی او اس اوپن سورس نیست. او اس ده هم که یک توزیع لینوکسه.

منهم اعتقاد دارم چنگیز خان بر لشگر هیتلر فائق اومد و انگلیس رو فتح کرد. سر حرفم هم هستم.

توی ویکی‌پدیا در مورد مکینتاش تحقیق کن واسه اون حرفم.
-
اصلاً کل سیستم‌عامل‌های دنیا توزیعی از لینوکس هستند! فقط خودِ لینوکس بنده‌خدا 1٪ از سهم کل سیستم‌عامل‌ها رو هم نداره! خیلی در اقلیتی شما دیگه :دی

ب

توی ویکی‌پدیا در مورد مکینتاش تحقیق کن واسه اون حرفم.
-

لطفا بخوانید.
یک درخواست شخصی از طرف پایه گذار بزرگترین مرکز پروپاگاندا، جیمی ویلز

اصلاً کل سیستم‌عامل‌های دنیا توزیعی از لینوکس هستند! فقط خودِ لینوکس بنده‌خدا 1٪ از سهم کل سیستم‌عامل‌ها رو هم نداره! خیلی در اقلیتی شما دیگه
گنو/لینوکس در ژاپن خیلی مصرف داره، و اینکه مصرفش در بقیه ی جاها کمتره به علت عدم وحدت سازنده ها هست که عوض 2-3 تا توزیع خوب، میلیاردتا توزیع بد میسازن. اگر سازندگان لینوکس متحد بشوند، تفشان مایکروسافت را میبرد. :))

آندروید اوپن سورسه. از چیلی گرفته تا نیجریه روش کار میکنن.
(خلافش رو ثابت کنید) آی او اس اوپن سورس نیست. او اس ده هم که یک توزیع لینوکسه.

اقا چيلي كه فلفله ! :-/
آي او اس اوپن سورس نيست به خاطر سياست اي اپل و عمو استيوه !
احتياجي هم نداره ! :|

5- کلاس هم داره.
6- شما رو از جامعه مجزا میکنه.
7- الکی گرون هست و برای قپی مناسبه.

مسلما مالتی تسکینگ هم داره، فیس بوک و نیویورک تایمز دوتا تسک بسیار سنگین هستن که استیو جابز قول داده iPad 2 به خوبی توانایی انجامشون رو داره.

البته مشکل همیشگی آیپد و کلا آی او اس نداشتن پشتیبانی Flash هست که البته از بس خود دستگاههای اپل خوشگل هستن در ذاتشون Flash که چشم آدم رو بدجور میزنه، چه احتیاج به فلش نرم افزاریه.

اقا مجبور نیستی اینجا پست دری وری بدیا! که چی الان قصد تخریب وسیله ای رو داری که میلیون ها نفر دوستش دارن؟! مطمعن باش اگه فقط تبلیغ بود این همه طرفدار نداشت.
منم اوایل فکر میکردم ایپد چیه همون ایفون با صفحه گنده تر,ولی از روزی که باهاش کار کردم عاشقش شدم!!! و به شدت منتظرم Ipad جدید رو بگیرم.
شما هم بهتره جای شنیدن bullshit این سایت و اون سایت,با ی وسیله ای کار کنی بعد این حرفارو بزنی.
در مورد 5-6-7 اره داداش حال میده! چرا که نه؟! ادم میتونه یه مسیر رو با BMW 523 بره میتونه همون مسیر رو با پراید بره! ولی خوب مطمعنا توی ذات انسان علاقه مندی به لوکس بودن و خاص بودن هم هست.وقتی بشه why not?!

به نقل از GSM:
تصاوير منتشر شده از لوح رايانه‌يي آي‌پد 2 نشان مي‌دهد اين محصول كه هنوز به بازار عرضه نشده، داراي دو دوربين مجزا و يك پورت USB است.
هم‌زمان با انتشار تصاويري از لوح رايانه‌يي آي‌پد 2 ساخت شركت اپل توجهات نسبت به اين محصول جلب شده است.
گفته مي‌شود آي‌پد 2 داراي اسپيكرهاي پيشرفته‌تر و قوي‌تر نسبت به آي‌پدي است كه در ماه آوريل به بازار عرضه شد.
آي‌پد 2 در اندازه كوچك‌تر ساخته شده و يك دوربين در پشت آن براي عكاسي و فيلم‌برداري و دوربين ديگر در جلوي آن براي تماس ويديويي و شركت در كنفرانس ويديويي ساخته شده است.
اين محصول هم‌چنين داراي يك پورت USB است؛ انتظار مي‌رود اين محصول در بهار 2011 به بازار عرضه شود.

من كه عكسي تو منبع نديدم :-/

فکر کنم همون عکس قابی باشه که توی چین نشون داده شده.
با ندیدنش چیزی رو از دست ندادی :دی یه قابه که فقط از روی جای دوربین و پورت USB که براش گذاشته شده تشخیص دادن این‌ها به iPad جدید اضافه شده.

من اصلا نمیتونم درک کنم تبلت ها چه فایده ای دارن.خب آره واسه ی خوندن کتاب و وبگردی خوبن ولی آدم اینقدر پول بده-مخصوصا توی ایران-برای همین ها؟اآدم یه کم پول روش میزاره میره MacBook Air میگیره دیگه.

من اصلا نمیتونم درک کنم تبلت ها چه فایده ای دارن.خب آره واسه ی خوندن کتاب و وبگردی خوبن ولی آدم اینقدر پول بده-مخصوصا توی ایران-برای همین ها؟اآدم یه کم پول روش میزاره میره MacBook Air میگیره دیگه.
اونطوری پس ادمای loser چجوری پز بدن بگن ما هم ipad داریم؟؟!:|

اونطوری پس ادمای loser چجوری پز بدن بگن ما هم ipad داریم؟؟!:|

بابا فرهنگ اروپایی ! حتما واژه بازنده از یاد ایشون رفته و از لغت loser استفاده میکنن. :))
آدمهایی که آیپد میخرن ، به کاربردش نیاز دارن ، من که دیگه خسته شده بودم از بس مک بوکم رو سر هر کنفرانسی تو دانشگاه میبردم و هی اینور اونورش میکردم و حسابی مواظب بودم بهش ضربه نخوره !!! خدا خیر بده یه آدمی رو مثل استیو جابز که اومد آیپد رو ارائه داد ، حالا علاوه بر کارکردهای کنفرانسی ، تماشای فیلم ، گردش فوق العاده در اینترنت ، بازی و سرگرمی ، حتی میتونم باهاش از انواع کتابهای الکترونیکی لذت ببرم ، یا به وصیله Team Viewer به کامپیوترم وصل شم (یجورایی تو آیپد از راه دور میتونم ویندوز یا حتی مک او اس داشته باشم) یا حتی اونو به مانیتور دوم کامپیوتر تبدیل کنم و ازش لذت ببرم.
(اگه بخوام از امکاناتش بگم باید تا فردا صبح دربارش بگم)
اینا رو گفتم که فقط بگم آیپد برای کلاس گذاشتن نیست ! شاید بعضی از افرادی که آیپد میخرن دقیقا مانند بعضی افرادی که از واژه های انگلیسی استفاده میکنن قصد کلاس گذاشن (بیا ببین ما برتریم)‌ داشته باشن اما همه یجور نیستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or