ولی اولین اسمارت فون نبود، بود؟
نبود ولی هوشمندتر از خیلی از اسمارتفونهای همدورهی خودش بود. آیفون وقتی اومد که N95 هم Smart Phone بهحساب میاومد!
نخیر، آی پد اولین تبلتی بود که نواده های ژوزف گوبلز تبلیغش کردن. شما اگر برای آفتابه ی دسته گلی هم اونطوری تبلیغ کنی مسلما میشه "اولین آفتابه ی دنیا".
آیپد اولین بود! نکنه شما اون مدلهایی که فقط توی نمایشگاهها نشون داده شدن و هیچوقت برای فروش جهانی گذاشته نشدن رو حساب میکنی؟ حتماً انقدر مشکل داشتن که بهفروش عمده نرسیدن! اینم قضیه iPodـه که میگی قبلش یه مدل بوده که هزار تا مشکل داشتهها!
سرچ کن History of GUI توی گوگل. اونوقت به من گیر میدن که داری بی اطلاعات حرف میزنی.
من هنوزم سر حرفم هستم، اولین سیستم عامل گرافیکی دنیا که برای استفادهی همگان بود رو اپل تولید کرد! چیزی که بعدها از روش ویندوزِ مایکروسافت ایده گرفت!
مشتری احمق ترین شخصی هست که در پروسه ی یک وسیله ی صنعتی دخیله. نمیشه بهش توضیح داد، پس باید باهاش ساز موافق زد و به هر دری زد تا مشتری جلب کرد. از مزایای کپیتالیسمه و کاریش نمیشه کرد.
متاسفم که اینو میگم ولی دنیای تکنولوژی رو همین مشتریهای احمق میچرخونن!
اگر من میدونستم توی مخ استیو جابز چی میگذره، خودم یک کمپانی مثل اپل میساختم. استیو جابز هیچی از سخت افزار و نرم افزار حالیش نیست ولی تاجر قهاریه و حالیشه که چیکار کنه تا یک چیزی ملکه ی ذهن مردم بشه. حتی در حرف زدناش توی کنفرانسهای اپل دقت میکنه. تبلیغ فقط به این نیست که 10 تا پیام بازرگانی بین سریال شبهای برره پخش کنی، ازین چیزها سخت تره.
اصلا من خوشم نمیاد از سیستم اقتصادی جهان. کمونیسم چیز بسیار عالی ای هست. هیچ فرد پولداری نباید وجود داشته باشه که در شرکتهایی مثل اپل سرمایه گذاری کنه تا این مشکلات پیش بیاد.
ببین اصلاً یه چیزی، من فردا هرچی از اپل دارم رو میرم سر کوچه بهحراج میگذارم چون خیلی خیلی خیلی آشغالن! چطوره؟!
حوصلهی بحث ندارم... خواستم شما رو بهراه راست هدایت کنم ولی نمیشه
با محصولات غیرِ اپلی شاد باشید، ما هم با این کمپانی فلانفلانشده از زندگی لذت میبریم...!
من لذت کار با کامپیوتر و موبایل رو با Apple بهمعنای واقعی کلمه چشیدم! هیچوقت هم حاضر نیستم اون رو با چیز دیگهای جایگزین کنم مگه اینکه چیزی بهتر از Mac و iOS بیاد. (البته همچنان از Win برای بازی کردن استفاده میکنم!
پایان