از Final Fantasy Versus: XIII در E3 2012 خبری نخواهد بود!

Zack_Fair

کاربر سایت
20120507ffversusxiii.jpg

شركت اسكوئر انيكس لاين آپ خود برای E3 2012 را منتشر كرد كه در ليست بازی های اين لاين آپ نام FF Versus XIII يكی از مهم ترين عناوين اين شركت وجود ندارد.
به طور كلی 5 عدد از 7 عنوان اين شركت كه در E3 نمايش داده خواهند شد توسط استديوهای غربی ساخته می شوند و اسكوئر انيكس تنها ناشر اين عناوين است. اين عناوين عبارتند از:
Tomb Raider كه توسط استديو Crystal Dynamics در حال ساخت است
Hitman: Absolution كه توسط استديو IO Interactive در حال ساخت است
Sleeping Dogs كه توسط استديو United Front Games در حال ساخت است
Quantum Conundrum كه توسط استديو Airtight Games در حال ساخت است
و Heroes of Ruin كه توسط استديو n-space در حال ساخت است
دو عنوان ژاپنی ديگری كه جزو لاين آپ اين شركت در E3 هستند يعنی Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance و Theatrhythm Final Fantasy هر دو توسط خود اسكوئر انيكس در حال ساخت می باشند.
Final Fantasy Versus XIII در E3 2006 به عنوان يكی از شماره های FF XIII (در واقع مربوط به پروژه سه گانه Fabula Nova Crystallis-شامل خود شماره 13، ورسوس و Agito XIII كه بعدا به Type-0 تغيير اسم داد) آنونس شد و در كمال ناباوری پس از گذشت 6 سال امسال در بين بازی های E3 2012 اسكوئر انيكس جایی ندارد. بعد از E3 2006 همه ساله انتظار می رفت نمايش مفصلی از اين بازی در E3 ببينيم كه هيچ گاه اين آرزو محقق نشد.
البته با تمام اين سكوت های مرگبار تتسويا نمورا كارگردان بازی اخيرا در ماه مارس گفت كه رونمایی كامل از بازی را به طور مخفيانه برنامه ريزی كرده اند.
همچنين می توانيم اميدوار باشيم چرا كه تنها قطعه موسيقی Versus تا به اين لحظه يعنی قطعه Somnus اثر Yoko Shimomura آهنگساز Kingdom Hearts در Theatrhythm: Final Fantasy وجود دارد و اين كورسوی اميدیست برای زنده بودن Versus.

منبع

آخرین ویرایش:
خب اگه نظر خودم رو بخوايد دوست داشتم ژاپن بودم و با كاتانا نمورا رو وادار می كردم بگه واسه چی بازی رو ريليز نمی كنن.
البته می تونم حدس بزنم دليلش درگيری نمورا و كيتاسه هست متاسفانه...برخلاف اون چيزی كه تصور می شه تفكرات كيتاسه هميشه بدرد نمی خوره و همون كارهای مثبتی هم كه تو FF های قديمی كرد اگه ساكاگوچی نبود مسلما اون FF ها مثل FF XIII گند می خورد.
مطمئنم كيتاسه فقط داره كارشكنی می كنه و می گه FF بايد ريبوت و نوسازی شه و لاغير.
اين وسط چيزایی كه عصبانيم می كنن سه تا موضوعه:
1-چرا اسكوئر انيكس FF XIII-2 رو بدون هيچ دليلی (با توجه به اندينگ شماره اصليش واقعا دليل نداشت ادامه پيدا كنه) رو ساخت
2-چرا الان داره عوض FF ساختن بازیای غربی رو پابليش می كنه
3-چرا داره FF ها JRPG های بنجل می سازه و بلد نيست از اعضاش استفاده كنه
در آخر اميدوارم اين همه صبر ارزشش رو داشته باشه و يه JRPG تمام عيار تحويلمون بدن.

Bookmarked amigo :دی !
باور کن کیووان. مسخره کردن دیگه! یعنی من اگه بخوام خوشبینانه ترین حالت ممکن رو فرض کنم، در بهترین، بهترین، بهترین شرایط میره واسه نسل بعد :دی! اصلا معلوم نیست اسکوئر داره با این بازی چیکار میکنه. معلوم نیست میسازن، نمیسازن. سالی یه بار یکی میاد مصاحبه میکنه دقیقا این جمله رو میگه:
" بزودی خبرهای خوبی خواهید شنید درباره این بازی "
30 تا تاپیک مصاحبه از این هست از اون تخیلیه تا ترجمه ها :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or