از Final Fantasy Versus: XIII در E3 2012 خبری نخواهد بود!

Zack_Fair

کاربر سایت
20120507ffversusxiii.jpg

شركت اسكوئر انيكس لاين آپ خود برای E3 2012 را منتشر كرد كه در ليست بازی های اين لاين آپ نام FF Versus XIII يكی از مهم ترين عناوين اين شركت وجود ندارد.
به طور كلی 5 عدد از 7 عنوان اين شركت كه در E3 نمايش داده خواهند شد توسط استديوهای غربی ساخته می شوند و اسكوئر انيكس تنها ناشر اين عناوين است. اين عناوين عبارتند از:
Tomb Raider كه توسط استديو Crystal Dynamics در حال ساخت است
Hitman: Absolution كه توسط استديو IO Interactive در حال ساخت است
Sleeping Dogs كه توسط استديو United Front Games در حال ساخت است
Quantum Conundrum كه توسط استديو Airtight Games در حال ساخت است
و Heroes of Ruin كه توسط استديو n-space در حال ساخت است
دو عنوان ژاپنی ديگری كه جزو لاين آپ اين شركت در E3 هستند يعنی Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance و Theatrhythm Final Fantasy هر دو توسط خود اسكوئر انيكس در حال ساخت می باشند.
Final Fantasy Versus XIII در E3 2006 به عنوان يكی از شماره های FF XIII (در واقع مربوط به پروژه سه گانه Fabula Nova Crystallis-شامل خود شماره 13، ورسوس و Agito XIII كه بعدا به Type-0 تغيير اسم داد) آنونس شد و در كمال ناباوری پس از گذشت 6 سال امسال در بين بازی های E3 2012 اسكوئر انيكس جایی ندارد. بعد از E3 2006 همه ساله انتظار می رفت نمايش مفصلی از اين بازی در E3 ببينيم كه هيچ گاه اين آرزو محقق نشد.
البته با تمام اين سكوت های مرگبار تتسويا نمورا كارگردان بازی اخيرا در ماه مارس گفت كه رونمایی كامل از بازی را به طور مخفيانه برنامه ريزی كرده اند.
همچنين می توانيم اميدوار باشيم چرا كه تنها قطعه موسيقی Versus تا به اين لحظه يعنی قطعه Somnus اثر Yoko Shimomura آهنگساز Kingdom Hearts در Theatrhythm: Final Fantasy وجود دارد و اين كورسوی اميدیست برای زنده بودن Versus.

منبع

آخرین ویرایش:
واقعا دیگه این بازی رو یادم رفته بود
چند ساله یکی دو ماه قبل از E3 این خبر رو بدون هیچ تغییری باید بخونیم
کاش حداقل کنسلش میکردن که انقدر منتظر رونمایی بازی نمیموندیم

به تازگی شایعه شده ممکنه FF15 هم اعلام بشه قبل از این و زودتر از این بازی هم بیاد!!!:d
نامورا هم در جواب گفته بایست باز منتظر بمونید:d
البته منظورش چند ساله دیگه ست! چون 6 ساله از 2006 که تریلر اومد و معرفی شد و هنوز ملت منتظرن!:d

یحتمل میخوان رکوردی جاودانه خلق کنن ! :دی
بازی دقیقآ 6 سال پیش (E3 2006) معرفی شد ، یعنی زمانی که هنوز PS3 هم عرضه نشده بود !!! ولی هنوز دو تا دونه گیم پلی درست حسابی ازش نیومده ! :دی (شایدم اومده و من بی خبرم ؟!)

بازی دقیقآ 6 سال پیش (E3 2006) معرفی شد ، یعنی زمانی که هنوز PS3 هم عرضه نشده بود !!! ولی هنوز دو تا دونه گیم پلی درست حسابی ازش نیومده ! :دی (شایدم اومده و من بی خبرم ؟!)

یه دونه گیم پلی پر و پیمون پارسال اومد ولی دوباره چشمه ی امید خشکید :( :((

بله تریلر شش دقیقه ای پارسال که اومد اما چه اومدنی؟ سی جی و گیم پلی و صحنه های از پیش رندر شده و نشده و ... همه قاطی بود.:biggrin1:

کاش SE به جای اینکارهاش هر یکی دو سال یه CG مثل FFVIIAC میساخت. دریغا.

اینم مثل خیلی از بازی هایی که برای PS3 نشون دادن تا دهن ملت رو ببندن، فراموش میشه، ببین کی گفتم :دی.
8Days هم آوردن یک گیم پلی نشون دادن بعد هم رفت. Agent هم همین بلا سرش اومد. FF Versus XIII هم همین میشه.
فقط دارن هی کشش میدن که نسل تموم بشه بعدم برای نسل بعد یک دلیل قانع کننده ای میارن و بیخیالش میشند.
دیگه مگه دارن چی میسازن که 6 ساله و هیچ پیش رفتی توی پروژه صورت نگرفته؟ فرت فرت دارن FF میدن از اون ور بیرون، بعد برای ساخت یک دونه بازی موندن؟ :دی؟

یه دونه گیم پلی پر و پیمون پارسال اومد ولی دوباره چشمه ی امید خشکید :( :((
جل الخالق ! :دی خبر نداشتم و الآن که گفتی تازه رفتم دیدم یه چیز طولانی سال 2011 اومده ! :دی برم ببینم چطوریه.
یادمه میگفتن سبک بازی با FF های معمولی فرق میکنه و حالت اکشن تری داره. قرار بود اولین FF ای بشه که بازی میکنم (به جز یکی دو ساعتی که FF XII زدم) ولی این طور که بوش میاد حالا حالاها خبری نیست ! :دی

اینم مثل خیلی از بازی هایی که برای PS3 نشون دادن تا دهن ملت رو ببندن، فراموش میشه، ببین کی گفتم
biggrin1.gif
.
8Days هم آوردن یک گیم پلی نشون دادن بعد هم رفت. Agent هم همین بلا سرش اومد. FF Versus XIII هم همین میشه.
فقط دارن هی کشش میدن که نسل تموم بشه بعدم برای نسل بعد یک دلیل قانع کننده ای میارن و بیخیالش میشند.
دیگه مگه دارن چی میسازن که 6 ساله و هیچ پیش رفتی توی پروژه صورت نگرفته؟ فرت فرت دارن FF میدن از اون ور بیرون، بعد برای ساخت یک دونه بازی موندن؟
biggrin1.gif
؟
این یه کم فرق میکنه ! :دی
هم پارسال ازش گیم پلی نشون دادن ، هم 99% انحصاری PS3 نیست ! :دی دیگه وقتی نسخه اصلی و شماره دار برای 360 اومد ، خیلی بعیده این نسخه نیاد !

بابا خدايي بايد دركشون كنيد ديگه الان تو رقابت سختي با TLG هستن(سر اينكه كدوم بازي دير تر بياد
yahoo_110.gif
)يادمه بچه بودم قرار بود TLG بياد اما حالا ...
yahoo_106.gif
باز 100 رحمت به اون ! :دی اون سال 2009 معرفی شد ، یعنی 3 سال بعد از Versus ! :دی ولی کلآ بروبچ ژاپنی توی این نسل خیلی سریع کار میکنن و احتمالآ نسل بعد جوری میشه که بازی ها رو برای کنسول های دو نسل بعدش معرفی میکنن و با خیال راحت میرن سراغ ساختشون !

بابا خدايي بايد دركشون كنيد ديگه الان تو رقابت سختي با TLG هستن(سر اينكه كدوم بازي دير تر بياد:!!)يادمه بچه بودم قرار بود TLG بياد اما حالا ...:-??

این بازی تکلیفش تو TGS مشخص خواهد شد ؛ ژاپن ، مهد JRPG .
خو Versus که JRPG نیست!
yahoo_7.gif
biggrin1.gif
میگن JRPG نیست که تویی که تا حالا FF نزدی هم ترغیب بشی بازیش کنی عزیزم :دی !
نقش آفرینی ژاپنیه ، که مبارزاتش همزمان انجام میشه .

آخرین ویرایش:
من نمیخوام روی نمایش بازی تو E3 شرط ببندم اما نبودن اسم بازی تو لاین آپ SE کاملا بدیهی و منطقی هست.

اتفاقا تو این E3 به احتمال خیلی زیاد از پروژه های نومورا چیزی رو میشه. حالا یا KH جدید یا همین Versus. البته کلا بیخیال این بازی بشیم بهتره. 6 ساله این دیالوگ ها داره تکرار میشه! دم E3 میگیم حتما بازی هست و اسمی ازش نبردن چون سورپرایز هست. E3 میاد و میره و چون خبری نشده به TGS و مهد JRPG متوسل میشیم و ... خلاصه روز از نو و روزی از نو! همش سرکاریه! SE کلا زده تو خط چرت و پرت! این بازی جدیده رو که معرفی کرده ببینید از خنده منفجر میشید! البته شایدم تاثیر منفی بزاره بالا بیارید!

جل الخالق ! :biggrin1: خبر نداشتم و الآن که گفتی تازه رفتم دیدم یه چیز طولانی سال 2011 اومده ! :biggrin1: برم ببینم چطوریه.

کار ندارم versus کلا سرکاریه، اما این تریلره خیلی خوفه! یعنی اگه همین رو منتشر میکردن واقعا عالی بود. بازی کامل اکشن هست و میتونی همزمان بین سه تا شخصیت سوییچ کنی! کلا تریلر رو ببینی محو کیفیت و جزییات CG هاش میشی! اصلا این تریلر رو نگاه کنی حال میده بهت! هرچند میدونی عمرا این بازی منتشر نمیشه!:دی

بابا خدايي بايد دركشون كنيد ديگه الان تو رقابت سختي با TLG هستن(سر اينكه كدوم بازي دير تر بياد:!!)يادمه بچه بودم قرار بود TLG بياد اما حالا ...:-??

البته آریا هم گفت اما این TLG سگش شرف داره به این Versus! حداقل میدونیم که پروسه ساخت بازی اینقدر طولانی شده چون فامیتو ادا با سونی مشکل پیدا کرده و ... تکلیف روشنه! اما Versus نحس شده!

نومورا شده پایه ثابت ستون مصاحبه های فامیتسو و هر هفته یک صفحه زرت و پرت میکنه که های اگه بدونید بازیمون (Versus) چقدر خفن شده! همه چیزش رو CG کردیم! چه CG هایی! چه نور پردازی! چه گیم پلی! به به! چه جه! بعد که میگن خوب کو این همه جمالات و کمالات؟ میگه من میخوام اما "ان" - شخصی مجهوالحویه - نمیزاره! آدم رو یاد این قارچ ها میندازه که همش دچار خود درگیری و توهم توتئه هستن! آقا کلن از دست کارای این SE اعصاب نمونده واسمون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or