دوستانی که تاپیک Battlefield : Bad Company 2 - Multiplay pc ver رو دیدن می دونند که من از سه ماه پس از عرضه اون بازی این روش رو اعمال کردم و 5 عدد ویترین و کیت اسلحه ویژه و تعدادی از دوستان پک ویتنام رو با روش من (قبل از شما) تونستند به دست بیارند!
تازه تاپیکم نزدیم!
مدیریت این کار به نظرم کمی بیش از حد خلافه تاپیک رو حذف کنید(دوستنی که می خواندمجانی چیزی گیرشون بیاد با مخترع این تاپیک به صورت خصوصی گفت و گو کنند بهتره.
حداقال آبرو ریزی نمی شه!
از دهنم پرید شما به جای اتاق پدرم بگید گمش کردم یا پاره شد و یا موقعی که سیل آومد آب بردش و یا این جا زلزله اومده زیر آوار گمشده دلش خیلی می سوزه اینطوری!:dاقا متن مربوط به نیدفور اسپید رو خوندم عکس رو چطور در اوردی میشه بیشتر توپیح بدی
چرا گفتی اتاق پدرم
اینم جوابشhello i bought a fifa 11 on 21 january and when i use this pass said invalid code !!! what should i do ? its my first experience of fifa my pass code is :KDMG - LBB4 - QD9L console is playstation3 thanks for supporting
الان میرم کد رو امتحان کنم :dHello,
Thank you for writing to Electronic Arts customer support.
We are extremely sorry for the inconvenience. We are here providing you a new Online pass code "xxxx-xxxx-xxxx". Please input the code value wherever it is been asked for.
If there is anything else we can help you with please let us know.
Thank you,
Harve
EA Online Support
اقا شما ها به چه ادرسی نامه میدید؟
سلام به همگیخب این نشون دهنده فرهنگ احترام به مشتری در شرکتهای خارجیه دیگه.
اگه ایران بود اصلا جوابتم نمیدادن:d