از EA اکانت بازیهایش برای مولتی پلیر مجانی هدیه بگیرید!!

کارت خیلی درسته من شخصا حال کردم
من هم چند بار به فکرم زد اینکازر رو بکنم ولی اینگلیسیم زیاد خوب نیست
باید متن تو رو کپی کنم:d

دوستانی که تاپیک Battlefield : Bad Company 2 - Multiplay pc ver رو دیدن می دونند که من از سه ماه پس از عرضه اون بازی این روش رو اعمال کردم و 5 عدد ویترین و کیت اسلحه ویژه و تعدادی از دوستان پک ویتنام رو با روش من (قبل از شما) تونستند به دست بیارند!
تازه تاپیکم نزدیم!
مدیریت این کار به نظرم کمی بیش از حد خلافه تاپیک رو حذف کنید(دوستنی که می خواندمجانی چیزی گیرشون بیاد با مخترع این تاپیک به صورت خصوصی گفت و گو کنند بهتره.
حداقال آبرو ریزی نمی شه!

حالا شما بیخیال بزار همینجا پیش بره ببینیم به کجا میرسه منم یه mail غم انگیز زدم واسشون ببینم چی میشه :d

اقا متن مربوط به نیدفور اسپید رو خوندم عکس رو چطور در اوردی میشه بیشتر توپیح بدی

چرا گفتی اتاق پدرم
از دهنم پرید شما به جای اتاق پدرم بگید گمش کردم یا پاره شد و یا موقعی که سیل آومد آب بردش و یا این جا زلزله اومده زیر آوار گمشده دلش خیلی می سوزه اینطوری!:d

lool کد رو ارسال کرد :d

این نامه من

hello i bought a fifa 11 on 21 january and when i use this pass said invalid code !!! what should i do ? its my first experience of fifa my pass code is :KDMG - LBB4 - QD9L console is playstation3 thanks for supporting
اینم جوابش

Hello,

Thank you for writing to Electronic Arts customer support.

We are extremely sorry for the inconvenience. We are here providing you a new Online pass code "xxxx-xxxx-xxxx". Please input the code value wherever it is been asked for.

If there is anything else we can help you with please let us know.

Thank you,

Harve
EA Online Support
الان میرم کد رو امتحان کنم :d

ویرایش:

آقا کد کار نکرد ولی بعدش رفتم live chat کلی با یه نفر از customer support صحبت کردم 2 بار بهم کد داد نشد بازم ولی بار سوم بهم گفت ریجن خودتو بگو گفتم این دفعه یه کد داد activate کرد فیفا منو واقعا کف کردم خیلی کارشون درسته.

خدا رو شکر مارو از خرید یه psn کارت 20 pondi بی نیاز کرد.

آخرین ویرایش:
خب این نشون دهنده فرهنگ احترام به مشتری در شرکتهای خارجیه دیگه.
اگه ایران بود اصلا جوابتم نمیدادن:d
سلام به همگی;)

واقعا دستشون درد نکنه که انقدر به مشتری هاشون اهمیت میدن...

واقعا راست میگن که اگه به جای EA یه شرکت ایرانی بود اولا که کلا جواب نوشته نمیدادن... (اهمیت نمیدادن کلا)
اگر هم حضوری میرفتیم پیششون بعد از کلی الافی نه اینکه جوابت رو نمیدادن بهمون انگ دزدی هم میزدن که کلا آدم از کارش پشیمون میشد :|:|:(:|:|:(:|:|

آخرین ویرایش:
موقعی که سیل آومد آب بردش و یا این جا زلزله اومده زیر آوار گمشده
زلزله؟ سیل؟
lol

یه راه بهتری هم وجود دارهو مثلا بگید خونه دختر خالم گم کردم و یا اینکه داداش کویچیک یا آبجی کوچیکم اون رو خوردش....:دی

یکی که Social Engineering خوبی داره همین روش رو واسه بازی گرشاسپ و تیمش امتحان کنه بینیم چی میشه ..... بعد اینجا بزاره ( دیگه فحش و این جور چیزا بود خودش سانسور کنه )

چقدر باحاله این EA ..... و چقدر باحالن این ایرانی*ها
=))=))=))=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or