از چه کارت گرافیک استفاده میکنید ( همه شرکت کنن )

آخرین کارتی که داشتم Sapphire R9 290 tri-x oc بود که برای منی که فقط بتل بازم ترکونده بود الحق و النصاف!
فروختیمش و منتظر ورود سرور گرامی جناب آقای EVGA GTX 970 SSC ACX2 به دبی هستم. :دی

• Like
Reactions: Sega_genesis
من 5770 دارم... حدود 4 سال پیش که تازه به بازار اومده بود خریدم! واقعا هم ازش راضیم! البته یه دو سالی هست می خوام یه گرافیک خفن بخرم که هر وقت می خوام برم سمتش مدل جدیدتر معرفی میشه و ما رو مجاب می کنه که صبر کنیم. می خواستم 670 بخرم گفتم بذار 770 معرفی بشه. خواستم 770 بخرم دیدم 970 معرفی شد!:d ... در هر صورت با امدن gtx 970 حتما می خرمش...2 میلیون تومن برای خریدش کنار گذاشتم.

• Like
من 5770 دارم... حدود 4 سال پیش که تازه به بازار اومده بود خریدم! واقعا هم ازش راضیم! البته یه دو سالی هست می خوام یه گرافیک خفن بخرم که هر وقت می خوام برم سمتش مدل جدیدتر معرفی میشه و ما رو مجاب می کنه که صبر کنیم. می خواستم 670 بخرم گفتم بذار 770 معرفی بشه. خواستم 770 بخرم دیدم 970 معرفی شد!:d ... در هر صورت با امدن gtx 970 حتما می خرمش...2 میلیون تومن برای خریدش کنار گذاشتم.

970 موقع ورود به بازار کشور قیمتش حوالی 1800 تا 1900 تومنه این قیمت اوله بعد از چند هفته تا 1 ماه که اشباع شد تا 100 تومن پایینتر هم دراپ داره

• Like
970 موقع ورود به بازار کشور قیمتش حوالی 1800 تا 1900 تومنه این قیمت اوله بعد از چند هفته تا 1 ماه که اشباع شد تا 100 تومن پایینتر هم دراپ داره

این رو که همه می دونیم... مسلما یکی دوماه قیمتها تخیلی هستند و بعد کم کم میرسه به حد تعادل(تعادل از نظر جماعت واردکننده! نه مصرف کننده) فکر می کنم باکمی گذشت زمان به حد 1500 تومن هم برسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or