سلام
کارتم Gigabyte GTX 970 OC G1 Gaming WF 3X 4GB هست...کارکرده گرفتم...:d
تنظیمات gta v :
میتونی همه رو VERY HIGH بذاری بدون هیچ مشکلی
البته همچین هم بدون مشکل نیست! msaa 4x و گزینه های Advanced کافیه تا فریمو تو مناطق جنگلی بیاره زیر 40 !
نمیدونم چرا بعضی وقتا لگ داره بازی...بعضی وقت ها نه...میتونی همه رو VERY HIGH بذاری بدون هیچ مشکلی
نمیدونم چرا بعضی وقتا لگ داره بازی...بعضی وقت ها نه...
تو همین تنظیمات تو مرحله معرفی ای که تو روستا بود دچار افت فریم شد و msaa رو کلا خاموش کردم درست شد و بعد نیم ساعت دوباره گذاشتم رو x4 دوباره درست شدفریم دهی ثابتی نداره تو تنظیمات بالا...
ولی حالی میده با کارت 970 راحت بری جاده های بیرون شهری رو روستا...:d
منظره و گرافیکش بینظیره
از لحاظ گرمایی هم برا کارت گرافیک خیالم راحته،میمونه کولر برای cpu
البته همچین هم بدون مشکل نیست! msaa 4x و گزینه های Advanced کافیه تا فریمو تو مناطق جنگلی بیاره زیر 40 !
یه فن CPU بگیر.بعد به فنا نره...:dنمیدونم چرا بعضی وقتا لگ داره بازی...بعضی وقت ها نه...
تو همین تنظیمات تو مرحله معرفی ای که تو روستا بود دچار افت فریم شد و msaa رو کلا خاموش کردم درست شد و بعد نیم ساعت دوباره گذاشتم رو x4 دوباره درست شدفریم دهی ثابتی نداره تو تنظیمات بالا...
منظره و گرافیکش بینظیره
تو GTA کل Advanced و AA یه طرف ، بخش Grass Quality = Ultra یه طرف ، واقعا Ultra توی جنگل پرفورمنس رو نابود میکنه ، من با 980 تک که داشتم اصلا نمیشد 60 ثابت بگیری وقتی Grass = Ultra بود بدون AA هم که واقعا بازی ، بازی نمیشه ، راحت فریم بیرون شهر تا 35 میومدالبته منظورم تکنیک ها نبود بلکه کیفیت ها بود:d
یه فن CPU بگیر.بعد به فنا نره...:d
دقیقا.خیلی حال میده با این که رو کنسول دو سال پیش رفته بودم اما PC یه چیز دیگس
من با 960 همه رو گذاشتم VERY HIGH ولی population variety رو صفر گذاشتم.msaa هم 2x فقط.به خاطر vram 2g کاش 4 گیگشو میخریدم
نمیدونم چرا بعضی وقتا لگ داره بازی...بعضی وقت ها نه...
منظره و گرافیکش بینظیره
آره...منم فرقی ندیدم بین high تا ultra فقط دمای سیستم رو بالا میبرد چون cpu کولر نداشتم رو همون high گذاشتمدوست عزیز حتما mfaa رو که تو تنظیمات کنترل پنل انودیا هستش on کن (فقط کارتهای سری 900 دارن)وmssa رو تو خو بازی بزار 2x کیفیتی معادل 4x رو بهت میده بدون زره ای افت فریم و همچنین Grass Quality =
high بزار والا من فرقی ندیمبا الترا بقیه تنظیمات هم تا خر خره بالا تو شهر بین 55 تا 60 ثابت می گیری