se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Jan 25, 2012 #122 نوشته شده توسط skype2010: سلام بچه ها یه سوال : اگه دستگاه کپی خور نباشه و ریجن 3 (NTSC/J) باشه , میشه بازی ریجن 2 رو روش بازی کرد ؟ بیشتر... بله میتونی بازی کنی و هیچ ربطی به ریجن نداره ریجن فقط برای فیلم دیدن هست:d
نوشته شده توسط skype2010: سلام بچه ها یه سوال : اگه دستگاه کپی خور نباشه و ریجن 3 (NTSC/J) باشه , میشه بازی ریجن 2 رو روش بازی کرد ؟ بیشتر... بله میتونی بازی کنی و هیچ ربطی به ریجن نداره ریجن فقط برای فیلم دیدن هست:d
skype2010 کاربر سایت Jan 28, 2012 #123 نوشته شده توسط se.phi.roth: بله میتونی بازی کنی و هیچ ربطی به ریجن نداره ریجن فقط برای فیلم دیدن هست:d بیشتر... دست گلت درد نکنه من همین جوری یه لنگ پا وایساده بودم یکی جواب بده . قربون دستت
نوشته شده توسط se.phi.roth: بله میتونی بازی کنی و هیچ ربطی به ریجن نداره ریجن فقط برای فیلم دیدن هست:d بیشتر... دست گلت درد نکنه من همین جوری یه لنگ پا وایساده بودم یکی جواب بده . قربون دستت
FreeGamer کاربر سایت Mar 5, 2012 #128 Fat 80 gig PAL داشتم که عمرشو داده به شما الان Slim 160 ژاپن دارم.
baris manco کاربر سایت Mar 6, 2012 #132 PS3 20 GB بیشتر... 20 گیگ مگه هنو هست؟که 25 نفر به 20 گیگ رای دادن
ardj75 کاربر سایت Mar 8, 2012 #134 میگم از کجا میشه فهمید که رجین چیه؟؟ شمارش چیه یا اینکه انگلیس یا آمریکا یا PAL یا NTSC
Irisviel Ackerman کاربر سایت Mar 8, 2012 #135 نوشته شده توسط ardj75: میگم از کجا میشه فهمید که رجین چیه؟؟ شمارش چیه یا اینکه انگلیس یا آمریکا یا PAL یا NTSC بیشتر... دوست عزیز ریجن دستگاه رو جعبه اش نوشته میتونید ببینید.
نوشته شده توسط ardj75: میگم از کجا میشه فهمید که رجین چیه؟؟ شمارش چیه یا اینکه انگلیس یا آمریکا یا PAL یا NTSC بیشتر... دوست عزیز ریجن دستگاه رو جعبه اش نوشته میتونید ببینید.