asheghangta Loyal Member Jun 2, 2008 #1 دوستان در نظر سنجی اعلام کنند از چه مدل 360 استفاده می کنند در بعد نظر خودتون رو در باره ی مدلی که دارید بدهید
دوستان در نظر سنجی اعلام کنند از چه مدل 360 استفاده می کنند در بعد نظر خودتون رو در باره ی مدلی که دارید بدهید
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Jun 2, 2008 #4 Pro نمی دونم چه کنسولی هست اون بالا تو نظر سنجی نوشتی. مدل های فقط این ها هستن : Elite Halo3 Special Edition Premium Arcade Core من هم یه Premium داشتم که فروختم و یه Elite خریدم.2 هفته ای هست دارم باهاش بازی می کنم.
Pro نمی دونم چه کنسولی هست اون بالا تو نظر سنجی نوشتی. مدل های فقط این ها هستن : Elite Halo3 Special Edition Premium Arcade Core من هم یه Premium داشتم که فروختم و یه Elite خریدم.2 هفته ای هست دارم باهاش بازی می کنم.
asheghangta Loyal Member Jun 3, 2008 #9 بابا چرا میزنین:biggrin1:حواسم نبود Pro نوشتم(((از مدیران خواهش می کنم این Pro رو از نظر سنجی حذف کنند)))) منم قراره الیت بخرم
بابا چرا میزنین:biggrin1:حواسم نبود Pro نوشتم(((از مدیران خواهش می کنم این Pro رو از نظر سنجی حذف کنند)))) منم قراره الیت بخرم
M M3M کاربر سایت Jun 3, 2008 #10 من هم ارکیدیم ولی اسم تاپیک رو عوض کن اصلا معلوم نیست دستگاه رو میگی درایور رو میگی برد رو می گی و ....
من هم ارکیدیم ولی اسم تاپیک رو عوض کن اصلا معلوم نیست دستگاه رو میگی درایور رو میگی برد رو می گی و ....
Mahdi-PS3 کاربر سایت Jun 5, 2008 #12 من چند روز دیگه میرم رکید بگیرم و از الان ازش راضی هستم:laughing:
Extreme کاربر سایت Jun 17, 2008 #14 1 ساله پرمیوم دارم که از من خیلی راضیه:laughing::cheesygri:biggrin1: