از چه شخصیتی بدتون میاد؟

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کاملا مشخصه نظرات همتون بدون در نظر گرفتم فن بازیاتونه :biggrin1:

نه آخه این نکته داره، اصولا کسی که به عمر باباش هالوژن نزده و نمیدونه مسترچیف کیه و چیکارست، چون خیلی به ثونی معظم له علاقه داره میاد میگه از مسطر چیف بدم میاد. اون یکی هم که کلا مغزش کشش نداره داستان MGS رو درک کنه، خب چون به استکبار جهانی میغروسافت علاقه‌منده، میاد از روی باد معده که سورس معتبر کامیونیتی‌های گیم ایرانیه، میگه من از اثـــنیک پیر و چروکیده خوشم نمیاد. حالا هنوز فرق سالید اسنیک رو با قابلمه تفلون نمیتونه تشخیص بده... ولی خو بدش میاد دیگه :دی

خداییش میترسم بگم کلود,اما چه کار کنم
بدم میاد دیگه{نظر شخصیه}
توی کل سری فاینال فانتزی ها

آخرین ویرایش:
ماشاا... پیشرفت خوبی تو سایت میبینم.
پیروان مذهب پنکه ایسم از تالار Console vs Console و اخبار بازیها به اینجا هم نفوذ کردن.
یه سری افراد ma'aloom ol haal به همه جا سرک میکشن تا بتونن عبادتشونو به جا بیارن.
ادامه بدید تا بیشتر باهاتون آشنا بشیم.

من از کریتوس بدم میاد چون واقعا وحشیه.حالا میگید وای چه پسر پاستوریزه ای.ولی خداییش قبول کنید که خیلی وحشیه.آدم یاد آدم خورهای قوم زیمگاگی میوفته.
هاااااااااااااااا....یه نفر رو این وسط برو بکس داشتن فراموش میکردنا.......اونم کسی نیست به جز موبیوس عنتر:cheesygri
اصلا نمیدونم این موجود چی میخواست از اون دوتا خوشتیپ با کلاس(رازیل و کین:love:)
صبر کنید قبل از هر اظهار نظری بگم که نه تنها همه ی شماره هاشو رو چندبار رفتم بلکه داستانشم حفظم.اینو به این خاطر گفتم که الان یه سری میان میگن که من نه بازیشو انجام دادم نه فهمیدم داستانش چیه!!!(این تیکه آخر واسه شفاف سازی بود)

نه آخه این نکته داره، اصولا کسی که به عمر باباش هالوژن نزده و نمیدونه مسترچیف کیه و چیکارست، چون خیلی به ثونی معظم له علاقه داره میاد میگه از مسطر چیف بدم میاد. اون یکی هم که کلا مغزش کشش نداره داستان MGS رو درک کنه، خب چون به استکبار جهانی میغروسافت علاقه‌منده، میاد از روی باد معده که سورس معتبر کامیونیتی‌های گیم ایرانیه، میگه من از اثـــنیک پیر و چروکیده خوشم نمیاد. حالا هنوز فرق سالید اسنیک رو با قابلمه تفلون نمیتونه تشخیص بده... ولی خو بدش میاد دیگه :biggrin1:
ناقلا از این حرفا نزن.به عنوان یه دوست میگم.مشاهده شده از این تریپ پست ها پاک شده و کارت های رنگارنگ نثار صاحب پست شده.ولی خدایی تشبیه جالبی بود.کلی مستفیض(درست نوشتم؟:biggrin1:) شدیم.

آخرین ویرایش:
Lord Anubis فکذ کنم منظورت من بودم :
من از همون شماره اول این بازی از این شخصیت بدم اومد . قرار نیست چون پر طرفداره من بدم نیاد :laughing:
از بازیهای استراتژیک هم بدم میاد اما پرفروش هستش این دلیل نمیشه ;)
-----------
راستی از کین و لینچ هم نفرت دارم شدید :sick::sick: اون کین دماغش و عمل کرده :laughing:

خوبی این سایت این هست که هرچی بگی بهت میگن فن بوی!!!:biggrin1: پس بهتره اصلا حرفی نزنی یا سعی کنی از شخصیت های بازی های مولتی پلتفرم بدت بیاد تا مشکلی پیش نیاد.:sick:

خوب این تاپیک هم متاسفانه به فنا رفت....

پ.ن: واقعا چرا ما ایرانی ها هنوز یاد نگرفتیم به علایق و سلایق و دیگران احترام بزاریم؟ واقعا باید همه مثل ما فکر کنن؟ مثلا اگه یکی از سبک FPS متنفر باشه و از Halo هم بدش بیاد فن ثونی هست؟:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or