از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟چقدر کار می ده؟

از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    438

pcgamer

کاربر سایت
این تاپیکو زدم که به یه نتیجه کلی برسیم که چه باطری بهتره برای گیم پد 360 استفاده کنیم.
کسایی که نظر می دن 4 موردو واضح بنویسین
1-مارک باطری که استفاده می کنین ؟
2-چقدر کار می ده؟
3-نوع باطری شارجی یا خیر؟
3-همراه ویبره استفاده می کنین یا بدون ویبره؟
اول از خودم می گم.
energazer -سری اول 1 ماه بعد شارج مجدد 2 روز یه باز شارج می شه-همراه ویبره

sony 3800 mAh cycle energy rechargable
خیلی باتری خوبیه هر روز 10تا 12 ساعت بازی می کنم البته به طور 2-3 ساعت بازی نیم ساعت استراحت هر روز یه بار شارژش می کنم
ویبره هم می زارم

من از باتريهاي قابل شارژ CFL استفاده ميكنم.
دو جفت دارم. هر كدوم تموم شد ميزارم شارژ ميشه اون يكي رو استفاده ميكنم.:biggrin1:
اگه روزي دو ساعت بازي كنم تا 3 هفته دووم مياره.
بدون ويبره مگه ميشه؟:cheesygri

Persian Creed جان واقعا cfl ها 42 ساعت کار می ده!!!سری اولش منظورته یا کلا هر سری بعد شارج؟
من خودم energazer که انقدر تبلیغشو می کنه با دو برابر قیمت 4 برابر از باطری های دیگه طول عمر داره.الان هر 7-8 ساعت تموم می کنه.البته نا گفته نمونه که 2 ماه پیش که من خریدمش سری اول 1 ماه دقیق روزی 4 ساعت باش بازی کردم!!!ولی سری دوم به بعد که شارج کردم بین 6تا 10 ساعت تموم می کنه!
Play & charge kit اسم باطریشه!؟من درست متوجه نشدم ؟بهتره energizer یا sony , duracel هست؟؟

من تا یه مدت پیش از همین باطریای معمولی استفاده میکردم(پاناسونیک-نور-سونی و...)
اما حال نمیداد. رفتم 4تا باطری شارژی سونی 2500mah به همراه شارژرشو گرفتم خیلی خوب جواب میده.
چی بشه که برم شارژش کنم
به طور میانگین روزی 4 ساعت بازی میکنم به همراه ویبره

من از این Panasonic ها که سوپرمارکت ها دارن استفاده می کنم.
برای من که خوب جواب داده :دی
راضی هستم...

خوب اینجوری که هر روز باید بری باطری بخری!:biggrin1: منم اوایل همین کارو می کردم 1 روزه تموم می کرد!
بهتر از این باطری شارجی ها استفاده کنی از هر لحاظ در نظر بگیری بهتره :love:
نظر سنجی به تاپیک اضافه شد.فعلا همین 4 نوع باطری نوشتم اگه باطری دیگه هم هست که استفاده میکنین بگین اضافه کنم.نظراتونو تو نظر سنجی هم ثبت کنین;)

خوب اینجوری که هر روز باید بری باطری بخری!:biggrin1: منم اوایل همین کارو می کردم 1 روزه تموم می کرد!
بهتر از این باطری شارجی ها استفاده کنی از هر لحاظ در نظر بگیری بهتره :love:
نظر سنجی به تاپیک اضافه شد.فعلا همین 4 نوع باطری نوشتم اگه باطری دیگه هم هست که استفاده میکنین بگین اضافه کنم.نظراتونو تو نظر سنجی هم ثبت کنین;)

من راضی هستم ازش.اما خوب بعدا یه Play & Charge Kit می خرم.

من از باتری ها و شارژر camelion استفاده میکنم خیلی عالین روزی حدود 6 ساعت بازی میکنم
2 - 3 هفته دووم میارن (همیشه بیشتر از 2 هفته تازه با ویبره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or