از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟چقدر کار می ده؟

از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
حرف دوستمون کوروش رو تایید میکنم فقط باتری خوب جواب نمیده باید هم باتری وهم شارژر خوب باشه.من خودم یه شارژر دره پیت داشتم باتری 2500 سونی مینداختم چه بازی میکردی چه نه یه هفته به زور دوام می اورد .ولی قبل عید شارژر BCG-34HRMF رو خریدم همراه با
2تا باتری 45هزار تومان اونم همه جا تموم کرده بود به نمایندگی سونی اصرار کردم از پشت ویترین داد بهم نمایشگر هم داره .باتریاش 2700 cycle energy هست .معمولا باتری های شارژی اگه استفاده نکنی خالی میکنه ولی این اینطوری نیست.
کلا حدود 1ماه و نیم میشه هنوز خالی نکرده البته زیاد وقت بازی کردن ندارم ولی کرایسیس رو تموم کردم شیفتم 10 ساعتی بازی کردم.

سلام
من از کاملیون استفاده می کنم.شارژر 4تایی با 4تا باطری رو خریدم75 هزار تومان.هر دفعه که شارژش می کنم یک ماه و نیم یا یک ماه کار میکنه

روزی هم دو تا 5 ساعت بازی می کنم.

دوست عزيز به نظر من يك باتري شارژر بخر بهتره
كه حداقل بعدا به دردت بخوره .. فقط كه ايكس باكس نيست ;)

اين چيزيه كه من استفاده ميكنم

draft_lens3213432module20260002photo_1236801768Energizer_Simple_Battery_Charger.jpg

فقط ميتونم بگم خداست !!
خدااا
ببين الان ده روزه شارژش كردم و روزي حداقل 5 ساعت بازي ميكنم اونم بازي هاي ويبره خور ... ( مثل نينجا گيدن) و هنوز 1 خط از 4 خطش رفته و به جرات ميگم بي نظيره !!!
فقط يك مقدار گرنه
شارژر با 2 تا بلاتري 25 تومن هست كه من دو تا باتري هم جدا خريدم 10 تومن
مجموعا ميشه 35 تومن
ولي بهترين چيزيه كه ميتوني استفاده كني ;)
من تضمين ميدم مثل چي :d
واقعا که عالیه ...
منم از همین مدل دارم فقط میشه گفت فوق العاده هست البته من 29 تومن گرفتمش....
تا حالا 2بار شارژش کردم ... بار اول باهاش 2تا بازی تموم کردم تازه 1 خونه از شارژش رفته بود که یه مدت طولانی ازش استفاده نکردم حدود 2هفته که دیدم 1 خونه ازش باقی مونده... با همون 1 خونه حدود 8 ساعت باهاش بازی کردم .... الانم که واسه بار دوم شارژش کردم نزدیک 9 ساعت ازش کار کشیدم هنوز 3تا خونش مونده ... جدا که عالیه ... با ویبره....
راستی به قیمت ها هم زیاد توجه نکنید چون هر جا یه قیمت واسه خودش میده ...
مثلا من از جایی که شارژرو خریدم 2تا باتری از همین مارکو میداد 12 تومن ولی 4تا خیابون پایینتر همون 2تا باتری میداد 8 تومن ؟؟؟؟؟
البته من یه جفت cycle energy sony 2100 mAH هم خریدم 9500 تومن که این ها هم عالیه.... 2 تا مزیت داره .... یکی اینکه اگه یه بار شارژش کنی و 1سال ازش استفاده نکنی فقط 25 درصد شارژش میپره و 75 درصدش باقی میمونه وابن یعنی طول عمر بیشتر در حالی که باتری های دیگه حداکثر بعد از 1 ماه عدم استفاده تمام انرژی خودشونو از دست میدن.... دوم اینکه این باتری 3 برابر باتری های Alkaline توش انرژی ذخیره میشه که فوق العاده هست...
در کل با اینکه energizer عالی هست ولی این مدل sony به خاطر 2 تا مزیت بالا به نظر من بهتره ....................

كنسول قبليم رو شار‍ژي سوني داشتم ،ولي اين جديده وقت نكردم برم بخرم و چنتا varta (alkaline)max rech خريدم ديدم واقعا فوق طبيعي هستن !!
الان 2-3 هفته اي ميشه دارم يه ريز روزي حدود 6-9 ساعت بازي هاي پر ويبره بازي ميكنم آخ نگفته ...

باتری یا باطری؟

سلام من از باطری cfl 2700 امپر استفاده میکنم البته قلابی و اصلی داره من خیلی وقته خریدمشون 2000 تومن خیلی خوبه باتریاش 3 ساعت میذارم زیر شارژ 6 ساعت بدون ویبره 5 ساعت با ویبره جواب میده.

من یه پاناسونیک 4300 میلی آمپر دارم واقعا فوق العاده هستش
توپ
بصورت جدا جدا بازی میکنم
یه یک هفته ای با ویبره باهاش بازی میکنم
توپ

من duracell غیر قابل شارژ استفاده می کنم با ویبره 3 هفته بدون ویبره 1 ماه اعداد نجومی نه؟:dاخه من روزی 1تا2 ساعت بازی میکنم:">:">:">

---------- نوشته در 10:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 PM ارسال شده بود ----------

من duracell غیر قابل شارژ استفاده می کنم با ویبره 3 هفته بدون ویبره 1 ماه اعداد نجومی نه؟:dاخه من روزی 1تا2 ساعت بازی میکنم:">:">:">

---------- نوشته در 10:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or